Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм гледал всички мачове в групата, но смятам, че Кипър повече заслужаваха да се класират от Ейре. Ирландците са на нашето ниво (тоест дървета), а Кипър играят много грамотен и атрактивен футбол. Дано в сряда Грузия си вкарат някой друг автогол, че да не се излагаме пак :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Срам и позор. Да връщат Батето при него поне имамхме някакви успехи и беше забавно.
      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

fiatmaniak написа:
        Мъри май е решил днес да загубим като гледам състава. "Вечно контузеният" Валери Божинов ще води атаката, а "манекена" Благо Георгиев ще атакува по крилото- до къде стигнахме. Поне най-сетне махна от защитата Илиян Стоянов и сложи Иван Иванов, който е във добра форма. Айде дано бие Кипър , макар че пак ще си гледаме световното по телевизията.
        В страшна форма е Иванчо, записа се сред голмайсторите...От друга страна, обаче, Иван е задължитен за националите според мен, има качества. Но пък Кирчо със сигурност не. Аз съм по-добър от него....Да не забравяме , че този мач си беше тестов за новите момчета. Нормално е да се огънат, въпросът обаче е дали националите имат психика и ташаци. Щото тежки загуби често допускаме и те стават тежки защото след като ни вкарат и всички униват и се отказват да се борят и свалят гащи...и после 5:0, 6:1, 4:1,5:0.....На този етап сме си от класта на Грузия, но не разбирам този Ектор Купер що не дойде при нас???????Ясно че, че изпълнителите на Кипър не са по-добри от нашите. Тогава какво остава? Треньор и психика.
        Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Истината е че Мъри използва и доста експериментален състав в защита. Изобщо не бяха сработени, а и някои от тях играят за първи път за националния. А в нападение единствено Бербатов се мъчеше нещо да прави, Божинов му играеше само екипа.Голям смешник е.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

yonkok написа:
            Ясно че, че изпълнителите на Кипър не са по-добри от нашите.
            Кое му е ясното? Тези от нашите, които могат да играят футбол са - Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров и Иванков. Вчера, ако бяха играли само те четиримата за България, щяхме да играем по-добре. Не мога да повярвам, че наистина има хора защитаващи Иванов. Тоя е срам не само за България, но най-вече за всички хора по света, които си изкарват хляба с професионален футбол. Тоя взима 4-5 ФИАТ-а месечна заплата, а не може да спре топката Yellow_Flash_Colorz_PDT_37. Бива, бива фенщина, ама той просто е объркал спорта. Стоилов беше казал една умна мисъл преди време (не му се случва често, затова съм я запомнил). Българското първенство може да създава само добри нападатели, не и защитници. Това е защото, се позволяват много непозволени неща на защитниците, които обаче не минават при нормално съдийство. На бранителите в нашето първенство им е много лесно да спират нападателите с ритане, блъскане, дърпане на фланелката и т.н., но когато се наложи да използват футболни умения - ми те просто нямат такива. А при нападателите е обратното, те трябва да надиграят защитата въпреки всичките непозволени похвати използвани срещу тях и затова са по-добри като цяло. Замислете се колко от наистина добрите ни и известни футболисти, които са играли в силни отбори в чужбина, са нападатели и колко от тях са защитници или дефанзивни халфове. Аз лично се сещам от защитниците само за Трифон Иванов, като тогава Рапид Виена не беше някакъв по-силен отбор от нашите, просто са давали повече пари. В момента двамата ни най-силни защитници - Тунчев и Валентин Илиев къде играят - в отбори дето ги няма на картата.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
              yonkok написа:
              Ясно че, че изпълнителите на Кипър не са по-добри от нашите.
              Кое му е ясното? .......
              Според мен е ясно, не виждам с какво са по-добри като индивидуалности. Нито пък в отборите, в които играят някаква величина. А Иван има качества. Но не разбирам зашо се отписват млади играчи заради един кофти мач? Мислиш ли че от втория път ще стане звезда? Или че ще се наложи? Но чак пък срам....не мисля. Ако имаш предвид под "фенщина" това че зашитавам Иванов, това значи ли че съм фен на ЦСКА? Приемам че си се объркал Лесскар съм, но за националния не ми пука кой от къде е. Там играят българи.
              Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Само за статистиката: С Топузаков и Стоянов срещу световния шампион - 2 допуснати гола; с младите "надежди" срещу Кипър! - 4.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

fiatmaniak написа:
                  Истината е че ...
                  Истината не е ли, че нямаме футболисти, които да ни класират на голям форум? Колко треньори се провалиха с тия смешници?Да сега е ред на Мъри и Наско. ОК! Но какво да кажем за Пената, Марков, Стойчо, Стойчков ... всички те имат еднаква съдба, малшанса да извеждат национални предатели пред очите на целия свят! Сега е виновен И. Иванов, преди това беше Котев, по-преди това беше Бербатов, Марто "българина", Стенли "предателя" .... Не е ли ясно, че тези хора нямат място в Националния Отбор, да говоря за всички тия звездни ритнитопковци, на които всички се осланяме да поведат другите по-малко или въобще не можещи родни футболери! Не е ли истина, че имаме отбор Лузери, Бербатов колкото и да е велик е обречен да губи войните. Мартин Петров има съдбата на сираче, Стенли е като кон с капаци и добър само по душа. Не е ли тяхна основната вина за всички загубени точки и резили n на брой. Или може би те са прокълнати да играят с тупани от родното първенство ... и така да е пак остават Лузъри!!! Прокълнати Лузери, който ни върнаха в зората на футболната история или по-скоро поставиха началото на новия ред в който ние сме в основата на хранителната верига и конкурентни отбори си оправят головата разлика с нас... Някои хора искат чужденец за треньор, че кой е тоя ненормалник дето ще си жертва кариерата с тия несретници... Някои хора не са съгласни с мен, че битка се печели с хъс, саможертва, огромно желание, доблест. Това са факторите които компесират неможенето. Колкото и да си велик футболист, когато си със сиромашко сърце нямаш шанс. България е печелила а’приори загубени реални битки именно с голямото си сърце и саможертвеност на обикновенните, малките, неподготвените, но поведени от желанието и амбициите на други, по-можещи и повече искащи родолюбци... И обратното България е губила войни именно заради набедените си лидери с малко мише сърце ....

Коментар

LiGuru написа:
                    Истината не е ли, че нямаме футболисти, които да ни класират на голям форум? Колко треньори се провалиха с тия смешници?Да сега е ред на Мъри и Наско. ОК! Но какво да кажем за Пената, Марков, Стойчо, Стойчков ... всички те имат еднаква съдба, малшанса да извеждат национални предатели пред очите на целия свят!
                    Тук съм абсолютно съгласен.Но това не е най-лошото,то тепърва предстои.Като гледам наште убави младежи тази загуба от Кипър ще бъде приятен спомен,когато Малта и Фарьорските острове почнат да ни мачкат.
                    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

fiatmaniak написа:
                      Мъри май е решил днес да загубим като гледам състава. "Вечно контузеният" Валери Божинов ще води атаката, а "манекена" Благо Георгиев ще атакува по крилото- до къде стигнахме. Поне най-сетне махна от защитата Илиян Стоянов и сложи Иван Иванов, който е във добра форма. Айде дано бие Кипър , макар че пак ще си гледаме световното по телевизията.
                      Малко късно се включвам ма Иван Иванов е вярно в МНОГО дора форма, ако беше зле Да не се обидиш след тая подигравка с нас гледам да се майтапя с всичко!
                      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Не мога да си обясня левашките грешки на Иван Иванов. Аз поддържам мнението си, че той е отличен футболист и по принцип играе спокойно и уверено. Всичко това в комбинация с физическите му данни е предпоставка за добро футболно бъдеще.А за мача, честно казано не мога да се сетя за по-слаб мач на националния отбор. Всъщност защо на няколко пъти сменяха Пената при постигнати отлични резултати, защо смениха и Пламен Марков - последният треньор, който ни класира на голям форум, след 3 равенства (едното със световния шампион !) и загуба в приятелски мач ?! А Мъри вероятно ще получи незаслужен кредит на доверие, както се случи и със Стоичков. Вече сериозно започвам да се замислям дали наистина Стоилов притежава някакви качества като треньор. Кариерата му върви надолу и надолу вече години наред и не виждам логична причина в момента да му се дава нов шанс за още експерименти. Свалям си червените очила, поглеждам безпристрастно и отсъждам: Мъри аут, да заповяда Любо Пенев ! Любо като чичо си явно притежава нещо, което му помага да нареди правилно в ЦСКА тези футболисти, които изглеждаха смешни срещу Кипър, и да ги мотивира да играят на кръв и да изорат тревата на терена от тичане и борба за всяка топка.Ето и още варианти за национален треньор: Краси Балъков, Димитър Димитров - Херо, а сигурен съм, че и Георги Василев и Стефан Грозданов също биха се справили по-добре от Станимир Стоилов.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

На Любо му е рано за треньор на националния, поне според мен. Както и на Балъков, въпреки че и двамата в момента показват завидни умения и резултати. Аз лично съм за специалист от чужбина. Според мен така ще е най-добре - хем футболистите ще имат респект към него, хем ще е неподвластен на разни мениджърски влияния. По принцип съм и за Херо - няма да забравя как караше футболистите на Локо Пловдив да нагъват чесън всеки ден и как един път беше бил няколко шута на Кривия в Левски и как го беше пратил да тича около Герена. Та, при него няма ала-бала. В комбинация с един отговорник за нац. отбор като Порточанов (един път си спомням нафтата бяха паднали в петрич ли, благоевград ли, не помня точно, ама като се върнали в Бургас и оня спрял автобуса до стадиона свалил ги и айде всичките тичайте обиколки "за здраве" ). На нашите принцеси понякога им трябва някой да им се скара, а Мъри и Марков определено не са такива хора.
                          N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                            На Любо му е рано за треньор на националния, поне според мен.
                            Може би си прав, но тая работа треньорската май не се научава, а или я можеш, или не. Колкото и умни книжки да чете един треньор и колкото и школи да завърши, ако той няма усета кой играч става за даден мач и кой не, кой как може да бъде преквалифициран, кой къде да застане на терена, ако не може да нахъса играчите, да ги накара да си повярват, да тушира неизбежните конфликти в съблекалнята и на терена, просто не става. Необходима е чисто футболна интелигентност, която не включва непременно условието да говориш свързано и смислено .И още нещо: мач се играе не за да се показва "правилен" футбол, а за да постигнеш с наличните играчи възможно най-добрия резултат срещу конкретния противник.

Коментар

чудничко и какъв треньор е Любо Пенев ?? цесекарите в тоя форум наистина сте заблудени при първата серия от неуспехи ,ще почне Любо ви Пенев да тегли путки майни по целият отбор ще се изпокара с полвината пишлемета и това е По вашата логика ,Кокала е 100 пъти по-голям треньор от Любо Пенев :D А в нац.отбор в тоя отбор пълен със смешници без нито един изявен лидер ,каквито навремето имаше много и след Краси Балъков няма такъв във отбора С тия дето уж са звезди на отбора ,Благо ,Стилян и Марто ,а те са най-смешни и с тия от новото "звездно "поколение дето идва нищо добре не ни чака в супер дербитата срещу Лихтенщайн ,Файорските острови и Малта ,та ако ще и Марадона да стане треньор все тая и докато не се изкоренят всички байганьовци в бг футбола и продажници все по -зле ще става .p.s.единсвеното хубаво на националния и клубните ни отбори е че и букмейкърите все ни надценяват :D
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Не е сигурно, че Любо е или ще стане голям треньор с много успехи. Но е голямо име не само в БГ футбола, Любо е легенда в Примера дивисион. Много от най-големите национални и клубни отбори заложиха на големи имена от близкото си минало, без да имат никакъв треньорски опит. Някои сполучиха, други не. Любо вече има известен опит, като дори само категоричното отстраняване на Динамо е сериозен успех. Има треньори цял живот живуркат в посредственост, а той постигна нещо голямо с летящ старт, както са го правили Паро Никодимов и Димитър Пенев. При всяко положение Любо е алтернатива на Мъри, за която си струва да се помисли. Трябва да има промяна, с тези Мъри и Наско няма да стане работата. По-скоро тандем Г.Василев (въпреки възрастта му)-Жужо ще оправи нещата, отколкото Мъри-Сираков. Нямаме кой знае какъв избор на треньори.

Коментар

Working...
                                X