Не съм гледал всички мачове в групата, но смятам, че Кипър повече заслужаваха да се класират от Ейре. Ирландците са на нашето ниво (тоест дървета), а Кипър играят много грамотен и атрактивен футбол. Дано в сряда Грузия си вкарат някой друг автогол, че да не се излагаме пак :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fiatmaniak написа:Мъри май е решил днес да загубим като гледам състава. "Вечно контузеният" Валери Божинов ще води атаката, а "манекена" Благо Георгиев ще атакува по крилото- до къде стигнахме. Поне най-сетне махна от защитата Илиян Стоянов и сложи Иван Иванов, който е във добра форма. Айде дано бие Кипър , макар че пак ще си гледаме световното по телевизията.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Истината е че Мъри използва и доста експериментален състав в защита. Изобщо не бяха сработени, а и някои от тях играят за първи път за националния. А в нападение единствено Бербатов се мъчеше нещо да прави, Божинов му играеше само екипа.Голям смешник е.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
yonkok написа:Ясно че, че изпълнителите на Кипър не са по-добри от нашите.
Коментар
-
dikanio написа:yonkok написа:Ясно че, че изпълнителите на Кипър не са по-добри от нашите.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
fiatmaniak написа:Истината е че ...
Коментар
-
LiGuru написа:Истината не е ли, че нямаме футболисти, които да ни класират на голям форум? Колко треньори се провалиха с тия смешници?Да сега е ред на Мъри и Наско. ОК! Но какво да кажем за Пената, Марков, Стойчо, Стойчков ... всички те имат еднаква съдба, малшанса да извеждат национални предатели пред очите на целия свят!Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
fiatmaniak написа:Мъри май е решил днес да загубим като гледам състава. "Вечно контузеният" Валери Божинов ще води атаката, а "манекена" Благо Георгиев ще атакува по крилото- до къде стигнахме. Поне най-сетне махна от защитата Илиян Стоянов и сложи Иван Иванов, който е във добра форма. Айде дано бие Кипър , макар че пак ще си гледаме световното по телевизията.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Не мога да си обясня левашките грешки на Иван Иванов. Аз поддържам мнението си, че той е отличен футболист и по принцип играе спокойно и уверено. Всичко това в комбинация с физическите му данни е предпоставка за добро футболно бъдеще.А за мача, честно казано не мога да се сетя за по-слаб мач на националния отбор. Всъщност защо на няколко пъти сменяха Пената при постигнати отлични резултати, защо смениха и Пламен Марков - последният треньор, който ни класира на голям форум, след 3 равенства (едното със световния шампион !) и загуба в приятелски мач ?! А Мъри вероятно ще получи незаслужен кредит на доверие, както се случи и със Стоичков. Вече сериозно започвам да се замислям дали наистина Стоилов притежава някакви качества като треньор. Кариерата му върви надолу и надолу вече години наред и не виждам логична причина в момента да му се дава нов шанс за още експерименти. Свалям си червените очила, поглеждам безпристрастно и отсъждам: Мъри аут, да заповяда Любо Пенев ! Любо като чичо си явно притежава нещо, което му помага да нареди правилно в ЦСКА тези футболисти, които изглеждаха смешни срещу Кипър, и да ги мотивира да играят на кръв и да изорат тревата на терена от тичане и борба за всяка топка.Ето и още варианти за национален треньор: Краси Балъков, Димитър Димитров - Херо, а сигурен съм, че и Георги Василев и Стефан Грозданов също биха се справили по-добре от Станимир Стоилов.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
На Любо му е рано за треньор на националния, поне според мен. Както и на Балъков, въпреки че и двамата в момента показват завидни умения и резултати. Аз лично съм за специалист от чужбина. Според мен така ще е най-добре - хем футболистите ще имат респект към него, хем ще е неподвластен на разни мениджърски влияния. По принцип съм и за Херо - няма да забравя как караше футболистите на Локо Пловдив да нагъват чесън всеки ден и как един път беше бил няколко шута на Кривия в Левски и как го беше пратил да тича около Герена. Та, при него няма ала-бала. В комбинация с един отговорник за нац. отбор като Порточанов (един път си спомням нафтата бяха паднали в петрич ли, благоевград ли, не помня точно, ама като се върнали в Бургас и оня спрял автобуса до стадиона свалил ги и айде всичките тичайте обиколки "за здраве" ). На нашите принцеси понякога им трябва някой да им се скара, а Мъри и Марков определено не са такива хора.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:На Любо му е рано за треньор на националния, поне според мен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
чудничко и какъв треньор е Любо Пенев ?? цесекарите в тоя форум наистина сте заблудени при първата серия от неуспехи ,ще почне Любо ви Пенев да тегли путки майни по целият отбор ще се изпокара с полвината пишлемета и това е По вашата логика ,Кокала е 100 пъти по-голям треньор от Любо Пенев :D А в нац.отбор в тоя отбор пълен със смешници без нито един изявен лидер ,каквито навремето имаше много и след Краси Балъков няма такъв във отбора С тия дето уж са звезди на отбора ,Благо ,Стилян и Марто ,а те са най-смешни и с тия от новото "звездно "поколение дето идва нищо добре не ни чака в супер дербитата срещу Лихтенщайн ,Файорските острови и Малта ,та ако ще и Марадона да стане треньор все тая и докато не се изкоренят всички байганьовци в бг футбола и продажници все по -зле ще става .p.s.единсвеното хубаво на националния и клубните ни отбори е че и букмейкърите все ни надценяват :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Не е сигурно, че Любо е или ще стане голям треньор с много успехи. Но е голямо име не само в БГ футбола, Любо е легенда в Примера дивисион. Много от най-големите национални и клубни отбори заложиха на големи имена от близкото си минало, без да имат никакъв треньорски опит. Някои сполучиха, други не. Любо вече има известен опит, като дори само категоричното отстраняване на Динамо е сериозен успех. Има треньори цял живот живуркат в посредственост, а той постигна нещо голямо с летящ старт, както са го правили Паро Никодимов и Димитър Пенев. При всяко положение Любо е алтернатива на Мъри, за която си струва да се помисли. Трябва да има промяна, с тези Мъри и Наско няма да стане работата. По-скоро тандем Г.Василев (въпреки възрастта му)-Жужо ще оправи нещата, отколкото Мъри-Сираков. Нямаме кой знае какъв избор на треньори.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар