Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    fiatmaniak написа:
    Еми ако не знаещ Цска загуби 12 точки и буквално подари титлата на Левски.
    Много благородно от ваша страна. Ние пък ви я подаряваме още на полусезона, за да върнем жеста :D
    Да тази година ние ще сме благородните А иначе това, че не можахте да си задържите спечелените точки не значи, че ни подарявате каквото и да било :P
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

А защо на Тодор Батков му измислихте такъв прякор -Бай Ганьо. Какво е виновен човека че така го излъгаха, друг въпрос е че е много алчен. Като чу за пари от трансфери и веднага прати"звездите" за Русия. Според мен и с тях Цска щеше да ви бие.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

така е, и на мен много повече ми допада Борат вместо Бай Ганьо :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Предстоят последните две квалификации за световното първенство. Класирането в групата преди тях е следното:1. Италия 20т. 13:32. Ейре 16т. 10:63. България 11т. 10:74. Кипър 6 т. 8:125. Черна гора 5т. 7:136. Грузия 3т. 4:11 Шанс за класиране има и минава през 2 победи за нашите и общо не повече от точка за Ейре от мачовете му с Италия и Черна гора. Нищо фантастично. Въпреки това националният селекционер вече говори за подмладяване на отбора при евентуален негативен резултат в Кипър. Ако не вярваме в успеха, закъде изобщо сме тръгнали ?!
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Snake - и аз не вярвам, че ще успеем (не че не се надявам де). Иначе за подмладяването на отбора не мисля, че мъри ще има време да го направи, но някой трябва да започне... п.с. Мисля, че и с този отбор може да бием Кипър и Грузия, нищо че са млади
            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Ще цъкат националите дистанционното, за да гледат световното. Повече от ясно е. Каква по-лесна група от тая и пак не можахме да се класираме. Иначе само ЦСКА! Още си чакам картичката от Шампионската лига, който колега от форума с много злоба ми я обеща. А ето нещо за червените фенове!
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Няма никакъв шанс да се класираме на световно ,поне си знаем къде ни е нивото.

Коментар

svetkos_ написа:
                  Каква по-лесна група от тая и пак не можахме да се класираме
                  тук не съм много съгласен с теб.отборите на Италия и Ейре....
                  Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Страх ме е само да не се издъним като за последно с Грузия или Кипър ,защото ние обичаме да играем силно с добрите отбори и да се издънваме срещу измислени отборчета. Добре че най-сетне Мъри ще викне истински играчи като Иван Стоянов и Иван Иванов, а не пенсии като Илиян Стоянов.

Коментар

fiatmaniak написа:
                      Страх ме е само да не се издъним като за последно с Грузия или Кипър ,защото ние обичаме да играем силно с добрите отбори и да се издънваме срещу измислени отборчета. Добре че най-сетне Мъри ще викне истински играчи като Иван Стоянов и Иван Иванов, а не пенсии като Илиян Стоянов.
                      Лошото е че Иван Иванов трябваше да играе предишния мач на мястото на японския, сега вече е без значение кой ще повика двата мача са само за чест.
                      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                        fiatmaniak написа:
                        Лошото е че Иван Иванов трябваше да играе предишния мач на мястото на японския, сега вече е без значение кой ще повика двата мача са само за чест.
                        Според мен на Мъри други му редят състава. Затова няма да се класираме, затова трябва да наемем специалист от чужбина, на който няма да му минават разни мениджърски влияния.
                        N.Y. State of Mind

Коментар

Прясно от спортал: Жилина го жилна, Трактора го сгази, С дебрецен се задави, В Казан се удави. Що е то ?

Коментар

В същия дух днес много се смях. Седем начина ратко да си тръгне-Нетинфо спорт.1. Левски да загуби от сборна формация на "Шоуто на Слави" с капитан Гацо Бацов, а победният гол да е дело на Дългия (с патериците).2. Тодор батков да съкрати месечното му възнаграждение от 16 000 лева на 15 998 лева.3. Санитарите с носилките на "Георги Аспарухов" начело с Джими Талисмана да пробягат по-бързо 100 метра от Зе Соарес и Жоазиньо.4. След тридневен запой с Кънчо и Свинчо (култови фенове на "сините") Рабех да пребие наставника си и да го заплаши с убийство, ако не си тръгне.5. Силвио Берлускони да купи Интер и в опит да затрие "нерадзурите" да предложи на Ратко да смени Моуриньо.6. През есента на 2011 година Левски да направи домакинско равенство с Левски Елин Пелин, да сдаде второто място в Югозападна В група на Струмска слава Радомир и да се отдалечи на 13 точки от водача Витоша Бистрица.7. Според календара на маите през 2012 година ще свърши светът, а с това и престоят на Достанич на "Герена".
                            Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

VTS 16V

Коментар

maskarata написа:
                                В същия дух днес много се смях. Седем начина ратко да си тръгне-Нетинфо спорт.1. Левски да загуби от сборна формация на "Шоуто на Слави" с капитан Гацо Бацов, а победният гол да е дело на Дългия (с патериците).2. Тодор батков да съкрати месечното му възнаграждение от 16 000 лева на 15 998 лева.3. Санитарите с носилките на "Георги Аспарухов" начело с Джими Талисмана да пробягат по-бързо 100 метра от Зе Соарес и Жоазиньо.4. След тридневен запой с Кънчо и Свинчо (култови фенове на "сините") Рабех да пребие наставника си и да го заплаши с убийство, ако не си тръгне.5. Силвио Берлускони да купи Интер и в опит да затрие "нерадзурите" да предложи на Ратко да смени Моуриньо.6. През есента на 2011 година Левски да направи домакинско равенство с Левски Елин Пелин, да сдаде второто място в Югозападна В група на Струмска слава Радомир и да се отдалечи на 13 точки от водача Витоша Бистрица.7. Според календара на маите през 2012 година ще свърши светът, а с това и престоят на Достанич на "Герена".
                                Sad But True...
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X