dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А защо на Тодор Батков му измислихте такъв прякор -Бай Ганьо. Какво е виновен човека че така го излъгаха, друг въпрос е че е много алчен. Като чу за пари от трансфери и веднага прати"звездите" за Русия. Според мен и с тях Цска щеше да ви бие.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Предстоят последните две квалификации за световното първенство. Класирането в групата преди тях е следното:1. Италия 20т. 13:32. Ейре 16т. 10:63. България 11т. 10:74. Кипър 6 т. 8:125. Черна гора 5т. 7:136. Грузия 3т. 4:11 Шанс за класиране има и минава през 2 победи за нашите и общо не повече от точка за Ейре от мачовете му с Италия и Черна гора. Нищо фантастично. Въпреки това националният селекционер вече говори за подмладяване на отбора при евентуален негативен резултат в Кипър. Ако не вярваме в успеха, закъде изобщо сме тръгнали ?!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ще цъкат националите дистанционното, за да гледат световното. Повече от ясно е. Каква по-лесна група от тая и пак не можахме да се класираме. Иначе само ЦСКА! Още си чакам картичката от Шампионската лига, който колега от форума с много злоба ми я обеща. А ето нещо за червените фенове!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Няма никакъв шанс да се класираме на световно ,поне си знаем къде ни е нивото.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Страх ме е само да не се издъним като за последно с Грузия или Кипър ,защото ние обичаме да играем силно с добрите отбори и да се издънваме срещу измислени отборчета. Добре че най-сетне Мъри ще викне истински играчи като Иван Стоянов и Иван Иванов, а не пенсии като Илиян Стоянов.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
fiatmaniak написа:Страх ме е само да не се издъним като за последно с Грузия или Кипър ,защото ние обичаме да играем силно с добрите отбори и да се издънваме срещу измислени отборчета. Добре че най-сетне Мъри ще викне истински играчи като Иван Стоянов и Иван Иванов, а не пенсии като Илиян Стоянов.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:fiatmaniak написа:Страх ме е само да не се издъним като за последно с Грузия или Кипър ,защото ние обичаме да играем силно с добрите отбори и да се издънваме срещу измислени отборчета. Добре че най-сетне Мъри ще викне истински играчи като Иван Стоянов и Иван Иванов, а не пенсии като Илиян Стоянов.N.Y. State of Mind
Коментар
-
В същия дух днес много се смях. Седем начина ратко да си тръгне-Нетинфо спорт.1. Левски да загуби от сборна формация на "Шоуто на Слави" с капитан Гацо Бацов, а победният гол да е дело на Дългия (с патериците).2. Тодор батков да съкрати месечното му възнаграждение от 16 000 лева на 15 998 лева.3. Санитарите с носилките на "Георги Аспарухов" начело с Джими Талисмана да пробягат по-бързо 100 метра от Зе Соарес и Жоазиньо.4. След тридневен запой с Кънчо и Свинчо (култови фенове на "сините") Рабех да пребие наставника си и да го заплаши с убийство, ако не си тръгне.5. Силвио Берлускони да купи Интер и в опит да затрие "нерадзурите" да предложи на Ратко да смени Моуриньо.6. През есента на 2011 година Левски да направи домакинско равенство с Левски Елин Пелин, да сдаде второто място в Югозападна В група на Струмска слава Радомир и да се отдалечи на 13 точки от водача Витоша Бистрица.7. Според календара на маите през 2012 година ще свърши светът, а с това и престоят на Достанич на "Герена".Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:В същия дух днес много се смях. Седем начина ратко да си тръгне-Нетинфо спорт.1. Левски да загуби от сборна формация на "Шоуто на Слави" с капитан Гацо Бацов, а победният гол да е дело на Дългия (с патериците).2. Тодор батков да съкрати месечното му възнаграждение от 16 000 лева на 15 998 лева.3. Санитарите с носилките на "Георги Аспарухов" начело с Джими Талисмана да пробягат по-бързо 100 метра от Зе Соарес и Жоазиньо.4. След тридневен запой с Кънчо и Свинчо (култови фенове на "сините") Рабех да пребие наставника си и да го заплаши с убийство, ако не си тръгне.5. Силвио Берлускони да купи Интер и в опит да затрие "нерадзурите" да предложи на Ратко да смени Моуриньо.6. През есента на 2011 година Левски да направи домакинско равенство с Левски Елин Пелин, да сдаде второто място в Югозападна В група на Струмска слава Радомир и да се отдалечи на 13 точки от водача Витоша Бистрица.7. Според календара на маите през 2012 година ще свърши светът, а с това и престоят на Достанич на "Герена".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар