Гледам го Гонзо след мача говори, как Левски стояли много добре на терена и играта му харесала . Тоя човек има ли мозък незнам.... харесала му играта срещу отбор, който не си дава зор (сигурно играха поне с 50% под възможностите си) и ни вкараха 4 гола... Незнам ако не му хареса какво ще е.... просто Левски са в абсолютен нокдаун и нещо коренно трябва да се промени за да се изправи... лошото е че с такова ръководство не виждам как ще стане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Гледах само Левски, по душа съм левскар, но отдавна съм ги отписал. Снощи "беше смях в залата", само дето пречеха от време на време на Лацио да си дриблират, подават и т.н., а бе да си провеждат тренировката спокойно.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
noriaga написа:Гледам го Гонзо след мача говори, как Левски стояли много добре на терена и играта му харесала . Тоя човек има ли мозък незнам.... харесала му играта срещу отбор, който не си дава зор (сигурно играха поне с 50% под възможностите си) и ни вкараха 4 гола... Незнам ако не му хареса какво ще е.... просто Левски са в абсолютен нокдаун и нещо коренно трябва да се промени за да се изправи... лошото е че с такова ръководство не виждам как ще станеFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:noriaga написа:Гледам го Гонзо след мача говори, как Левски стояли много добре на терена и играта му харесала . Тоя човек има ли мозък незнам.... харесала му играта срещу отбор, който не си дава зор (сигурно играха поне с 50% под възможностите си) и ни вкараха 4 гола... Незнам ако не му хареса какво ще е.... просто Левски са в абсолютен нокдаун и нещо коренно трябва да се промени за да се изправи... лошото е че с такова ръководство не виждам как ще станеFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Аз не помня Левски да е играл по друг начин!!! Центриране, центриране и аааа изненада пак центриране - и на мен ми писна все идеоти да ни тренират. Тея хора не разбират ли, че за да влезне топката във вратата трябва да се ритне А иначе Георги Христов ми е един от най противните играчи в Левски, аз не мога да разбера, вкара един гол на ЦСКА и се почна.... той е няма такава мекица . А този Ратко тупана, зор да земе "класния" Ортега от Славия за 1 торба пари и... Спирам да пиша, че иначе няма да ми стигне деня, пък имам предостатъчно работап.с. И аз одавна не си ги слагам присърце тези работи, просто няма смисъл.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
и да ни побелеят косите от яд ,левски пак така ще си играе(безбожно слаби),с високите центрирания ,без никаква защита (прасето рабех) и с нападение гърбавото бижутерче ,христов с левите мекици и голямо евала на сърмолчето за първия гол.тоя тип когато вземе топката и след 10 секунди гол ,ама не за нас .няма кой да подаде ,няма кой да спре ,няма кой да бие във вратата
Коментар
-
gari_brasna4a написа:и голямо евала на сърмолчето за първия гол.тоя тип когато вземе топката и след 10 секунди гол ,ама не за нас .няма кой да подаде ,няма кой да спре ,няма кой да бие във врататаFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Бях на мача.... Много зле работата, много съжалявам за Гозо, че му се налага да пуска подобни футболисти Мъка! Жоро Певеца се подигра с нас ... Имаше шанс да извади отбора от тая криза, а той игра като мишок. Жалко за всички левскари, няма да е лесно да се вдигнат... Нямат дух, нямат желание, всички чакат зимата за да се приберат по родните села! Жалко ... Много жалко!!!ЦСКА нямат шанс в тази група и това е много жалко... Дано греша, но и те не играят нищо!
Коментар
-
ЦСКА снощи наистина не играха нищо. Иначе във вторият мач срещу Динамо ми харесаха. Това, което ми се трува максимума на възможностите на ЦСКА в тази група, е: равен с Фулъм като гост, победа и равен срещу Базел, равен с Рома в София. Но станаха вече доста въртележки и не знам дали и това би било достатъчно за класиране. А Левски са трагични, няма душа, настроение и злоба в този отбор. Старо футболно правило е при такава ситуация да се сменя треньора, Херо май се ослушва за поста ?П.П. Вчера заложих 10 лв. за победа на ЦСКА срещу Рома като гост при коефициент 1:7, съвсем сериозно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
О-ооох, гледах и Левски и ЦСКА...Намерих не само девет, намерих 100 разлики между нашия и италианския футбол. Далеч съм от мисълта, че ще си мерим оная работа с тази на магарето, но...Преди 20 години се радвах на жребий на ЦСКА за КЕШ с отбори, като Реал Сосиедат, Спортинг Лисабон, Монако, Рода и т.н. Сега, кажете с кои отбори можем да играем с кеф. За всички ни беше ясно, че нито Лацио, нито Рома се напънаха...Евробойци ли, какво ли? - затъваме. В блатото слагам и Литекс. Явно, че футболната ни действителност хич не кореспондира с Европейската такава. Гледах и Залцбург - Виляреал, ами най-силния отбор са в групата на ЛевскиA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
snake написа:ЦСКА снощи наистина не играха нищо. Иначе във вторият мач срещу Динамо ми харесаха. Това, което ми се трува максимума на възможностите на ЦСКА в тази група, е: равен с Фулъм като гост, победа и равен срещу Базел, равен с Рома в София. Но станаха вече доста въртележки и не знам дали и това би било достатъчно за класиране. А Левски са трагични, няма душа, настроение и злоба в този отбор. Старо футболно правило е при такава ситуация да се сменя треньора, Херо май се ослушва за поста ?П.П. Вчера заложих 10 лв. за победа на ЦСКА срещу Рома като гост при коефициент 1:7, съвсем сериозно.
Коментар
-
Бардон кво бъдеще има като е на 32 ,виж го че е като умрял кон след 60-тата минута :D А тоя Сърмов не най-смешният футболист играл в левски някога ,по смешен даже от оня бразилец Гаучо А че левски са тригични вече е ясно ,че само смяна на Президент ,ръководство и треньор ще реши проблема ,защото тоя Достанич явно му е писано да е лузър За цска не знам какво се радвате ,ония изпуснаха 2 гола от гол линията ,ако вземе цска още 1 точка ще е сериозен успех за българският футбол ,а Левски ако вкара гол ще е чудофиатче Браво 2.0
Коментар
-
Да припомня малко за Сърмов - Виляреал- Левски 1:0 (гол след грешка на същия), Преди това с Дебрецен пак негова грешка. Миналата година Жилина и май станаха доста. А за пияндето няма да говоря, класен фтболист който се пропи, в момента е под всякаква критика. (Това за Рабех де, те иначе много пияндета има)FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар