Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гледам го Гонзо след мача говори, как Левски стояли много добре на терена и играта му харесала . Тоя човек има ли мозък незнам.... харесала му играта срещу отбор, който не си дава зор (сигурно играха поне с 50% под възможностите си) и ни вкараха 4 гола... Незнам ако не му хареса какво ще е.... просто Левски са в абсолютен нокдаун и нещо коренно трябва да се промени за да се изправи... лошото е че с такова ръководство не виждам как ще стане
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Гледах само Левски, по душа съм левскар, но отдавна съм ги отписал. Снощи "беше смях в залата", само дето пречеха от време на време на Лацио да си дриблират, подават и т.н., а бе да си провеждат тренировката спокойно.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

noriaga написа:
        Гледам го Гонзо след мача говори, как Левски стояли много добре на терена и играта му харесала . Тоя човек има ли мозък незнам.... харесала му играта срещу отбор, който не си дава зор (сигурно играха поне с 50% под възможностите си) и ни вкараха 4 гола... Незнам ако не му хареса какво ще е.... просто Левски са в абсолютен нокдаун и нещо коренно трябва да се промени за да се изправи... лошото е че с такова ръководство не виждам как ще стане
        Я мислим дека добор сме търчели, али сме немали шанс - ма за кой ли пореден път Колега иначе съм съгласен с Гонзо стояхме почти перфектно (статично) и лошото беше, от време на време, че някой си позволяваше да взима топката на играчите на Лацио срамота . Трябваше да стоят по статично, за да си направят ренировката момчетата.
        FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

трябваше Лацио да им пуснат щото сега ще си го изкарат целия кърък на Локото
          Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

TAIF написа:
            noriaga написа:
            Я мислим дека добор сме търчели, али сме немали шанс - ма за кой ли пореден път Колега иначе съм съгласен с Гонзо стояхме почти перфектно (статично) и лошото беше, от време на време, че някой си позволяваше да взима топката на играчите на Лацио срамота . Трябваше да стоят по статично, за да си направят ренировката момчетата.
            Не ми се пише... трагедия са, ама вече гледам да не си го слагам присърце. А това момченце - Георги Христов, от както дойде си казвам, че не става за Левски... тези треньори, ръководители, слепи ли са??? По бездарен централен нападател Левски не е имал... И друго не мога да разбера.. съдраха се да центрират и то след като не могат да центрират, а и дори да можеха, няма кой да играе с глава. Пълно безхаберие и некадърност.. треньора също не става за нищо.. никаква схема на игра, никаква тактика или постройка... просто са пуснати куп играчи да се оправят по терена.

Коментар

Аз не помня Левски да е играл по друг начин!!! Центриране, центриране и аааа изненада пак центриране - и на мен ми писна все идеоти да ни тренират. Тея хора не разбират ли, че за да влезне топката във вратата трябва да се ритне А иначе Георги Христов ми е един от най противните играчи в Левски, аз не мога да разбера, вкара един гол на ЦСКА и се почна.... той е няма такава мекица . А този Ратко тупана, зор да земе "класния" Ортега от Славия за 1 торба пари и... Спирам да пиша, че иначе няма да ми стигне деня, пък имам предостатъчно работап.с. И аз одавна не си ги слагам присърце тези работи, просто няма смисъл.

Коментар

и да ни побелеят косите от яд ,левски пак така ще си играе(безбожно слаби),с високите центрирания ,без никаква защита (прасето рабех) и с нападение гърбавото бижутерче ,христов с левите мекици и голямо евала на сърмолчето за първия гол.тоя тип когато вземе топката и след 10 секунди гол ,ама не за нас .няма кой да подаде ,няма кой да спре ,няма кой да бие във вратата

Коментар

gari_brasna4a написа:
                  и голямо евала на сърмолчето за първия гол.тоя тип когато вземе топката и след 10 секунди гол ,ама не за нас .няма кой да подаде ,няма кой да спре ,няма кой да бие във вратата
                  На Сърмов отдавна съм спрял да му се дразня... той спира топката в стил "къс пас" или по точно, като крак от маса. А ако случайно овладее, шанса да подаде точно е не повече от 10% (става въпрос за пасове до 10м)

Коментар

Бях на мача.... Много зле работата, много съжалявам за Гозо, че му се налага да пуска подобни футболисти Мъка! Жоро Певеца се подигра с нас ... Имаше шанс да извади отбора от тая криза, а той игра като мишок. Жалко за всички левскари, няма да е лесно да се вдигнат... Нямат дух, нямат желание, всички чакат зимата за да се приберат по родните села! Жалко ... Много жалко!!!ЦСКА нямат шанс в тази група и това е много жалко... Дано греша, но и те не играят нищо!

Коментар

ЦСКА снощи наистина не играха нищо. Иначе във вторият мач срещу Динамо ми харесаха. Това, което ми се трува максимума на възможностите на ЦСКА в тази група, е: равен с Фулъм като гост, победа и равен срещу Базел, равен с Рома в София. Но станаха вече доста въртележки и не знам дали и това би било достатъчно за класиране. А Левски са трагични, няма душа, настроение и злоба в този отбор. Старо футболно правило е при такава ситуация да се сменя треньора, Херо май се ослушва за поста ?П.П. Вчера заложих 10 лв. за победа на ЦСКА срещу Рома като гост при коефициент 1:7, съвсем сериозно.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

О-ооох, гледах и Левски и ЦСКА...Намерих не само девет, намерих 100 разлики между нашия и италианския футбол. Далеч съм от мисълта, че ще си мерим оная работа с тази на магарето, но...Преди 20 години се радвах на жребий на ЦСКА за КЕШ с отбори, като Реал Сосиедат, Спортинг Лисабон, Монако, Рода и т.н. Сега, кажете с кои отбори можем да играем с кеф. За всички ни беше ясно, че нито Лацио, нито Рома се напънаха...Евробойци ли, какво ли? - затъваме. В блатото слагам и Литекс. Явно, че футболната ни действителност хич не кореспондира с Европейската такава. Гледах и Залцбург - Виляреал, ами най-силния отбор са в групата на Левски
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

snake написа:
                          ЦСКА снощи наистина не играха нищо. Иначе във вторият мач срещу Динамо ми харесаха. Това, което ми се трува максимума на възможностите на ЦСКА в тази група, е: равен с Фулъм като гост, победа и равен срещу Базел, равен с Рома в София. Но станаха вече доста въртележки и не знам дали и това би било достатъчно за класиране. А Левски са трагични, няма душа, настроение и злоба в този отбор. Старо футболно правило е при такава ситуация да се сменя треньора, Херо май се ослушва за поста ?П.П. Вчера заложих 10 лв. за победа на ЦСКА срещу Рома като гост при коефициент 1:7, съвсем сериозно.
                          Доста опимистично звучи, но дори и да не стигне за излизане от групата, това ще е отлично представяне за този отбор! А в Левски се смениха една камара треньори! И какво, тия футболисти от три четири години все на едно тъпчат, нормално е да се закопаят. Просто от тоя състав трябва да си вървят 10-на човека, Зе, Жоазиньо, Сърмов, Дарко, Христов, Йовов, Рабех, Хичо, Ортега, Зетя .... Няколко човека имат бъдеще в Левски, Минев, Бардон (щото поне научи български), Гаджев.... и стига толкова!!!Не знам какво ще се взима зимата, но дори и с юноши старша Б трудно ще трупаме толкова поредни загуби ....

Коментар

Бардон кво бъдеще има като е на 32 ,виж го че е като умрял кон след 60-тата минута :D А тоя Сърмов не най-смешният футболист играл в левски някога ,по смешен даже от оня бразилец Гаучо А че левски са тригични вече е ясно ,че само смяна на Президент ,ръководство и треньор ще реши проблема ,защото тоя Достанич явно му е писано да е лузър За цска не знам какво се радвате ,ония изпуснаха 2 гола от гол линията ,ако вземе цска още 1 точка ще е сериозен успех за българският футбол ,а Левски ако вкара гол ще е чудо
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Не трагедия, а траур!
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Да припомня малко за Сърмов - Виляреал- Левски 1:0 (гол след грешка на същия), Преди това с Дебрецен пак негова грешка. Миналата година Жилина и май станаха доста. А за пияндето няма да говоря, класен фтболист който се пропи, в момента е под всякаква критика. (Това за Рабех де, те иначе много пияндета има)

Коментар

Working...
                                X