Стига момчета, мача е купен. Другия път като се срещнат в групите на шампионската лига левски ще бие с 4-0
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Dandi написа:Стига момчета, мача е купен. Другия път като се срещнат в групите на шампионската лига левски ще бие с 4-0Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
donnna написа:днес се чудех да залагам ли на точен резултат за Левски... ама едно такова съмнение ме беше обзело - 0-5 или 0-6 да заложа и не можах да се решаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Действието се развива в България. Седят двама пияни на улицата и гледат към луната. В тоя момент над тях профучава баба Яга върху метлата. Единият я проследил с поглед и въздъхнал:- Ми к’вато е държавата, такъв ни е и Батмана!Такъв ни е и футбола, бих добавил аз. Буквално баба Яга срещу Батман :D
Коментар
-
Чшшшшшаалоооуууу я свалете малко червените очила бе. Гледайте обективно. Рома игра точно толкова колкото да си осигури победата, и спря. От там нататък е нормално да изглежда че цска нещо играе. Ама цска нищо не игра. Нещо се изплашиха. Все пак - глупави грешки в защита, особено вторият гол. Трябваше да ни бият с повече, за да ни свалят малко на земята. Те нещо много се превъзнесоха. Не говорете за левски, защото Батков има доказателства срещу вас! Вече ги е предал на прокуратурата. Видял е 6 милиона в една европейска банка.Продавам факс-машина Panasonic, като нова, използвана е само веднъж, пратен е един факс от Русия до София. Цена - по договаряне, около 5 милиона за 4 бр.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар