Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

СЛушам го в момента по Дарик... Той говори малко несвързано. Напоследък забелязвам че говори несвърсзано и забавено. И друго се чудя - добре, приемаме че президентите на цска са организирали нещата. Борат казва че има доказателства. Не само че има, а че ги е събрал, че знае мотивите, и т.н. Абе добре бе, той какво иска да каже - че едва ли не парите са излезли от сметката на цска, с фактура и начислено ДДС ли , какво ? После казва - подал съм сигнал в прокуратурата и съм написал кои смятам че са поръчителите. Значи - хем е събрал доказателствата, хем МИСЛИ че някои си е поръчал нещо си... И да го питам - понеже се пъчи и се бие в гърдите как футбола е корумпиран и трябва това да се изкорени - ТИ ЛИ БЕ, ГАНЬО ? Ти ли се оплакваш от измама, и от уредени мачове ? Как не те е срам бе, мустак ? Ти помниш ли че игра в сандански 96 минути до гол за левски ? Супер нагъл човек, МЕГА-НАХАЛНИК Защо не беше ти на мачовете на отбора си , щом не си знаел за измамата? Айде спирам, че получих факс.ред: Леле, егати безсрамника!! В неделя наобяд се опитал да заведе единия измамник на властите. Абе ти имаш ли акъл бе, как може да говориш такива глупости? Защо тогава не излезе в неделя наобяд и да разтръбиш по мучащото радио че си измамен, че трансфера е бул-шит, още преди мача? Нали си знаел ?ред2: Не мисля че са скъпи билетите, Лацио все пак е ГРАНД ред3: Моля да ми кажете на кой стадион е мача левски - лацио, защото ще ходя на среща на форума в др. край на София, и от това зависи дали ще избера път през центъра, или ще обикалям през крайните квартали.

Коментар

ogi28b написа:
      ред3: Моля да ми кажете на кой стадион е мача левски - лацио, защото ще ходя на среща на форума в др. край на София, и от това зависи дали ще избера път през центъра, или ще обикалям през крайните квартали.
      Стадион "Георги Аспарухов" 20.00 часа.

Коментар

dikanio написа:
        Много интересно наистина. Обвиненията са доста сериозни и то отправени от човек, добре познаващ закона и даващ си сметка какво го чака, ако не се докажат. В случай че всичко това е вярно, значи е време за закриване на този паразит в българския футбол наречен ЦСКА, нещо което се очаква от над 60 години вече.
        Къде отиваш ти може би,паразит е И кво викаш.Каквото почукало това се обадило,Борат трябва да знае че всичко рано или късно се връща.хахахахахахах ако наистина те са инициатори СУПЕР. :D
        Прикачени файлове

Коментар

синия срам

офф вече ме е яд да гледам любимия си отбор как става "боксова круша" за противниците си

Коментар

днес се чудех да залагам ли на точен резултат за Левски... ама едно такова съмнение ме беше обзело - 0-5 или 0-6 да заложа и не можах да се реша
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
              ама едно такова съмнение ме беше обзело - 0-5 или 0-6
              ако стане така 5 години слагам бан на левски да се излъчва у нас Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Левски-Лацио 0-2.Шефовете на ЦСКА стоят зад този резултат.Пак са залагали крупни суми.Борате,Борате!!!
                Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
                  Левски-Лацио 0-2.Шефовете на ЦСКА стоят зад този резултат.Пак са залагали крупни суми.Борате,Борате!!!
                  нали знаеш оня мохабет -винаги трябва да има виновен ама да не съм аз

Коментар

bicho1976 написа:
                    Опс, 0-3.Тук май шефа на Лацио е замесен!!!!Имате шанс момчета.....да подобрите постижението от ШЛ.
                    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

0-4Вече Ви съжалявам.Рабех май се е почерпил преди мача с Батков.
                      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
                        bicho1976 написа:
                        Опс, 0-3.Тук май шефа на Лацио е замесен!!!!Имате шанс момчета.....да подобрите постижението от ШЛ.
                        Какво да ти кажа колега,това е "СИНЯТА ИДЕЯ" това са футболисти които пазят идеята жива.Поне така разбрах от един друг колега който говореше за нея. :D :D :D :D :D

Коментар

nai7 написа:
                          bicho1976 написа:
                          bicho1976 написа:
                          Какво да ти кажа колега,това е "СИНЯТА ИДЕЯ" това са футболисти които пазят идеята жива.Поне така разбрах от един друг колега който говореше за нея. :D :D :D :D :D
                          Минута мълчание за Левски ще правим ли ?
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                            nai7 написа:
                            bicho1976 написа:
                            bicho1976 написа:
                            Минута мълчание за Левски ще правим ли ?
                            Ами може те вече са покойници,а публиката им е повече от УМРЯЛА нека да видят малко записи от мача със Фулам да видят за каква публика иде реч.

Коментар

Лвески трябва да се прекръстят на Батков теам например.Поне да не срамят името на Левски !
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                                Лвески трябва да се прекръстят на Батков теам например.Поне да не срамят името на Левски !
                                левски вместо да се прекръства да земе да се разпусне ,че телевизора почервеня от срам Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 .някой трябва да удаси "стопа" на тоя отбор и ръковотство.пълна чиска .бяаткоффф да земе да си купи нов отбор с ново ръковотсво и трениори .по-евтино ще е занего .може да вземе от ония 5 милиона дет взе миналия ден

Коментар

Working...
                                X