Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

TAIF написа:
    ntodorov написа:
    TAIF написа:
    Уредени мачовеее а стига бе, това не може да е вярно!!! Колеги страх ме е да ви питам ма дядо Коледа съществува, нали???
    Какво ти пречи пък да вярваш в истинските мачове, Дядо Коледа и силата на БГ отборите в Европейските клубни турнири. Тези дето не ги вярват тези неща нека да гледат по Диемите футбол от Англия и ШЛ - хак им е ...
    Е така и не разбрах ти в кое вярваш? Иначе да вярвам в истинските мачове ми пречат много работи... а за "силата" на БГ отборите - охаа, вярно е сила.
    Е как? Вярвам в истинските БГ мачове и дядо Коледа...Мачове по Диема не гледам.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Аз пък си намирам по-интересни неща да върша.
      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

TAIF написа:
        Аз пък си намирам по-интересни неща да върша.
        Впрочем аз съм фен на футбола, но в БГ вече ме интересуват само Бургаските отбори. Преди бях много запален. Тръпката си ми е стария Нефтохимик. Не пропусках неговите мачове. Сега ходя на Черноморец, защото тръгнаха добре, но не могат да ме зарибят като Нафтата преди 15 години.В студените зимни дни предпочитам Диемата и приятелите на чаша бира в Еврофутбола под моя дом. Те това е. Иначе и интересните неща различни от футбола не са малко при мен.
        A17DTС/S

Коментар

Това е основния проблем и при мен е така, зарибявам се само и то все по-рядко и по-рядко от Левски. Националите само ме дразнят, но няма да спра да ги подкрепям А за Нафтата.... просто нямам думи. Невероянтно тъпо е да се съсипе такъв отбор (онзи от преди 10-15г.) който тупаше и Левски и ЦСКА и т.н. Нафтата си беше станал фактор в първенството, а да не говорим за стадиона - бонбон. Въобще всичко си беше, така както трянва да е, ама ......!!!Дали и там някой не изпра достатъно пари и не го заряза? (незнам не съм запознат, но жалко за отбора)

Коментар

TAIF, за Нефтохимик ми е много мъка. Нещата тръгнаха на зле след като от Нефтозавода врътнаха кранчето. Впрочем това решение беше взето еднолично и имаше партиен отенък. В Бургас тогава 97-98 г. шеташе Данчо Цонев ( Юда за феновете ). Той отклони Нефтохимик от естествения му път на развитие. Порточанов се бореше, но не срещна подкрепа. В един момент се заговори за организиране на масови стачки от работещите в НХК, но всичко се заби на дъното. Профсъюзния лидер на НХК се казваше Дянков и имаше раъководна позиция в клуба тогава, но...явно му беше затворена устата с финансови аргументи. Порточанов се обезвери и след две години на самоход се съюзи със Събев и Нафтекс. От там историята ти е ясна...Все пак Бургазлии не могат да свикнат със сливането ( затриването и на клонинга Нафтекс) и за това и мачовете на Черноморец са слабо посещавани, но пък има резултати и благодарение на германците нещата вървят на добре, но болката е голяма...Гледах Нефтохимик 1986 - Хасково - 6:0. Истински празник на стадиончето в Д. Езерово ( построено от Порточанов). Играха всички стари кучета. Душата ми се стопли...
            A17DTС/S

Коментар

Току що Батков обвини директно шефовете/собствениците на ЦСКА в поръчителство на Казанската афера по Дарик.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Незнам какво да мисля.От една страна е готино да му напудриш носа на Батков,а от друга,ако наистина босовете на ЦСКА са поръчителите на аферата,то нека си получат заслуженото.

Коментар

Ето и линк към цялото интервю: http://gong.bg/view_article.php?article_id=94709Обвиненията са сериозни, а интересното е че той споменава и някакви висящи дела за изнасилване и измами...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ntodorov написа:
                    Профсъюзния лидер на НХК се казваше Дянков и имаше раъководна позиция в клуба тогава, но...явно му беше затворена устата с финансови аргументи....
                    :D :D :D много добре го казваш, те нещата винаги опират до там. Толкова ли е добор стадиончето, за което казваш или просто щот на него изживяваш приятни моменти? Дай някой линк или снимка, ако не ти представлява трудност?
                    Незнам какво да мисля.От една страна е готино да му напудриш носа на Батков,а от друга,ако наистина босовете на ЦСКА са поръчителите на аферата,то нека си получат заслуженото.
                    Че е готино, гоино е въпреки, че съм левскар!!! Иначе всеки пристъпил закона незаисимо, по какъв начин трябва (законово) да си получава зслуженото, за да бъдем нормална държава!!!

Коментар

Много интересно наистина. Обвиненията са доста сериозни и то отправени от човек, добре познаващ закона и даващ си сметка какво го чака, ако не се докажат. В случай че всичко това е вярно, значи е време за закриване на този паразит в българския футбол наречен ЦСКА, нещо което се очаква от над 60 години вече.
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ей колега,какво значи паразит?Ако го няма ЦСКА Вие щяхте да сте на нивото на средняшки отбор/както е в момента/.Ако всичко е вярно нека си понесат последиците,НО поне тоя тъпан ще знае,че има възмездие.

Коментар

dikanio написа:
                          Много интересно наистина. Обвиненията са доста сериозни и то отправени от човек, добре познаващ закона и даващ си сметка какво го чака, ако не се докажат. В случай че всичко това е вярно, значи е време за закриване на този паразит в българския футбол наречен ЦСКА, нещо което се очаква от над 60 години вече.
                          Ха поразбудихте се малко значи.Вече навярно мислите за ШЛ(по служебен път).Харесвате такива изказвания,трябва да се плюе по "врага".Всички са виновни Батков не.Това го слушахме а и продължаваме да го слушаме от Сашо Апашо.Резултата Батков-фенове вече е 1-0.Има кого да мразите и псувате(то не сте и спирали между впрочем),докато наистина се стигне дъното.Аз лично на този човек вяра нямам,не очаквам и някакви разкрития по аферата"Казан".И дано тази вечер да постигнат и двата отбора добри резултати!!!
                          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Предполагам, че Борат е пил газ, за да приказва такива дивотии. В крайна сметка има официален факс (няма 6-5 !), публикуван е в достоверни сайтове и изглежда така : Да си пожелаем една хубава европейска вечер за българските отбори, независимо от откритата война, в която влязоха ръководствата на двата клуба !
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Току що Батков обвини директно шефовете/собствениците на ЦСКА в поръчителство на Казанската афера по Дарик.
                              Това звучи точно като "Кой ми сра в гащите? "Дано да има доказатлства за това, и ако е така - ставаме шампиони, Бай Ганьо ни взима лиценза, става шампион, играе в ШЛ, че и зад нея, класира се трети, продължава напролет в лига Европа, взима купата, взима супер купата на Европа, и 6-те загуби от 7 мача биват заличени от статистиката, синята публика вика Ратко - президент, Батков - бог, урсула - мъж, гонзо - голмайстор със златна топка...

Коментар

Ще лапне патицата Батков с тия изказвания, ако тия верно имат акъл да спретнат такъв номер, то явно номера не е свършил. Според мен Батков отново е подведен с измислени факти... Ма да видим ...

Коментар

Working...
                                X