TAIF написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
TAIF написа:Аз пък си намирам по-интересни неща да върша.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Това е основния проблем и при мен е така, зарибявам се само и то все по-рядко и по-рядко от Левски. Националите само ме дразнят, но няма да спра да ги подкрепям А за Нафтата.... просто нямам думи. Невероянтно тъпо е да се съсипе такъв отбор (онзи от преди 10-15г.) който тупаше и Левски и ЦСКА и т.н. Нафтата си беше станал фактор в първенството, а да не говорим за стадиона - бонбон. Въобще всичко си беше, така както трянва да е, ама ......!!!Дали и там някой не изпра достатъно пари и не го заряза? (незнам не съм запознат, но жалко за отбора)FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF, за Нефтохимик ми е много мъка. Нещата тръгнаха на зле след като от Нефтозавода врътнаха кранчето. Впрочем това решение беше взето еднолично и имаше партиен отенък. В Бургас тогава 97-98 г. шеташе Данчо Цонев ( Юда за феновете ). Той отклони Нефтохимик от естествения му път на развитие. Порточанов се бореше, но не срещна подкрепа. В един момент се заговори за организиране на масови стачки от работещите в НХК, но всичко се заби на дъното. Профсъюзния лидер на НХК се казваше Дянков и имаше раъководна позиция в клуба тогава, но...явно му беше затворена устата с финансови аргументи. Порточанов се обезвери и след две години на самоход се съюзи със Събев и Нафтекс. От там историята ти е ясна...Все пак Бургазлии не могат да свикнат със сливането ( затриването и на клонинга Нафтекс) и за това и мачовете на Черноморец са слабо посещавани, но пък има резултати и благодарение на германците нещата вървят на добре, но болката е голяма...Гледах Нефтохимик 1986 - Хасково - 6:0. Истински празник на стадиончето в Д. Езерово ( построено от Порточанов). Играха всички стари кучета. Душата ми се стопли...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Току що Батков обвини директно шефовете/собствениците на ЦСКА в поръчителство на Казанската афера по Дарик.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ето и линк към цялото интервю: http://gong.bg/view_article.php?article_id=94709Обвиненията са сериозни, а интересното е че той споменава и някакви висящи дела за изнасилване и измами...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ntodorov написа:Профсъюзния лидер на НХК се казваше Дянков и имаше раъководна позиция в клуба тогава, но...явно му беше затворена устата с финансови аргументи....Незнам какво да мисля.От една страна е готино да му напудриш носа на Батков,а от друга,ако наистина босовете на ЦСКА са поръчителите на аферата,то нека си получат заслуженото.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Много интересно наистина. Обвиненията са доста сериозни и то отправени от човек, добре познаващ закона и даващ си сметка какво го чака, ако не се докажат. В случай че всичко това е вярно, значи е време за закриване на този паразит в българския футбол наречен ЦСКА, нещо което се очаква от над 60 години вече.
Коментар
-
dikanio написа:Много интересно наистина. Обвиненията са доста сериозни и то отправени от човек, добре познаващ закона и даващ си сметка какво го чака, ако не се докажат. В случай че всичко това е вярно, значи е време за закриване на този паразит в българския футбол наречен ЦСКА, нещо което се очаква от над 60 години вече.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Предполагам, че Борат е пил газ, за да приказва такива дивотии. В крайна сметка има официален факс (няма 6-5 !), публикуван е в достоверни сайтове и изглежда така : Да си пожелаем една хубава европейска вечер за българските отбори, независимо от откритата война, в която влязоха ръководствата на двата клуба !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Току що Батков обвини директно шефовете/собствениците на ЦСКА в поръчителство на Казанската афера по Дарик.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар