Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И след този спор, за трансферите до какво заключение дсотигаме??? Футбола е бизнес за много пари, аз за себе си съм обеден, че въпросния трансфер в Рубин беше опит за пране на (поне за мен) много пари, но както и да е.Snake - за Гунди ти гатантирам 1000000% има мачове за ЦСКА, гледай филма "Балада за Гунди" и ще видиш!
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Сега ще ви разкажа един виц:Седнали на 1 маса роман абрамович, лоренцо санс, и разбира се от българска страна - небезизвестният Бай Ганьо, Борат, или прото Тодор Батков, да се надлъгват къде са им най-напреднали технологиите, и кой как урежда трансферите. Докато си говорели, изведнъж роман изпънал палец и кутре, доближил ги до главата, и започнал да говори по телефона, уредил 2 трансфера, и прекъснал. Другите го питали - романе, какво беше това? - Ами имам имплантирани чиппове в пръстите, със сателитна връзка, за да не нося телефон, и така си уреждам трансферите. Лоренцо и Тодор ахнали, в тоя момент Лоренцо започнал като че ли сам да си говори, уредил 2 трансфера, и млъкнал. Тодор и Роман го питат - Лоренцо, какво беше това? - А-а, имам чипове в зъба и в ухото, та като уреждама трансферите - да не си изморявам ръката. Ония двамата ахнали от изненада. Батков докато се чудел как да излезе от ситуацията, щото нямал нито чипове, нито нищо, се уригнал мощно, и казал - "Получих факс, искат да купят едни от моите!"

Коментар

ogi28b написа:
        Сега ще ви разкажа един виц:...
        Готино :D !
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Относителност: Три косъма за една глава са малко, но за едно супа са много
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

TAIF написа:
            И след този спор, за трансферите до какво заключение дсотигаме??? Футбола е бизнес за много пари, аз за себе си съм обеден, че въпросния трансфер в Рубин беше опит за пране на (поне за мен) много пари, но както и да е.Snake - за Гунди ти гатантирам 1000000% има мачове за ЦСКА, гледай филма "Балада за Гунди" и ще видиш!
            Разбира се че е бизнес.Ама колегата LiGuru не може да го разбере това нещо.Да не мислиш че вярвам на приказките на играчите на ЦСКА"аз от малък съм фен на отбора...от дядо ми съм го наследил".Той и Букарев беше закърмен с ЦСКА,но като отиде в Левски в любов им се кълнеше.Разликата между тях и нас(LiGuru) е че ние сме фенове страдаме и се радваме с отбора,побесняваме когато ни правят на балами .Който и да е президент,който и да играе в която и група да играе,Ние ще сме от този отбор.А те,те са работници,всеки(което е нормално)иска по-добро работно място,по-добро възнаграждение.На повечето не им пука за отбора,гледат да си вършат задълженията както трябва и това е.Така че не се заблуждавай че толкова много милеят за Левски или ЦСКА.Погледни Кака,Роналдо,Бекъм,Ибрахимович,Анри,Робен и най-яркият пример Адебайор.
            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
              TAIF написа:
              Разбира се че е бизнес.Ама колегата LiGuru не може да го разбере това нещо.Да не мислиш че вярвам на приказките на играчите на ЦСКА"аз от малък съм фен на отбора...от дядо ми съм го наследил".Той и Букарев беше закърмен с ЦСКА,но като отиде в Левски в любов им се кълнеше.Разликата между тях и нас(LiGuru) е че ние сме фенове страдаме и се радваме с отбора,побесняваме когато ни правят на балами .Който и да е президент,който и да играе в която и група да играе,Ние ще сме от този отбор.А те,те са работници,всеки(което е нормално)иска по-добро работно място,по-добро възнаграждение.На повечето не им пука за отбора,гледат да си вършат задълженията както трябва и това е.Така че не се заблуждавай че толкова много милеят за Левски или ЦСКА.Погледни Кака,Роналдо,Бекъм,Ибрахимович,Анри,Робен и най-яркият пример Адебайор.
              Добър ден тъга... Има и футбалери, които никой не е запомнил, нито пък те помнят в кой отбор са играли. Такъв ще бъде и Гуаналгалсогугалсон от о-в Исландия, който си нямаше идея що дири по нашите географски ширини. Дай боже жена му да е знаела и да е усетила, чий ги държа мъжа и в ЦСКА...А накрая пича си прибра кинтите, които ние никога не ще спечелим...И лошото е, че на него му е през левия крачол за ЦСКА, успехите му миналите и настоящите или пък за вярната му публика, която се лишава от елементарни благинки само и само за да отиде и подържа своите нейде из Юръпа...ПС:За този футбалер се сетих, защото му знам името най-добре от всички исландци идвали с повод и без повод ( като тоя ) в БГ. :D
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

:D Най-сетне започваме да говорим а един език и дай Боже да разберем колко е тъпо да си "слагаме на сърцето" такива неща!!! Като стана въпрос за футбалерите и за това на кой през кое му е , какво ще кажете да причслим и всички мениджъри и дебело подчертавам собственици в тази група, само че не като а работници а като собственици!!! Ми логично е да целят техните "фабрики" да изкарват повече пари И пак ще се повторя, Батков, Лупи, Камилата, Митьо (селския) и т.н. да не мислите, че на някой му пука??? А ние сме се хванали за гушите като незнам какво... а сега кой е глупака??? Те или ние?

Коментар

TAIF написа:
                  :D Най-сетне започваме да говорим а един език и дай Боже да разберем колко е тъпо да си "слагаме на сърцето" такива неща!!! Като стана въпрос за футбалерите и за това на кой през кое му е , какво ще кажете да причслим и всички мениджъри и дебело подчертавам собственици в тази група, само че не като а работници а като собственици!!! Ми логично е да целят техните "фабрики" да изкарват повече пари И пак ще се повторя, Батков, Лупи, Камилата, Митьо (селския) и т.н. да не мислите, че на някой му пука??? А ние сме се хванали за гушите като незнам какво... а сега кой е глупака??? Те или ние?
                  Ами като добавим и Еврофутбола и нагласените мачове от шефовете им. В това число и сценариите от Турски сериал, които вкарват в развоя на мача...Това се мъча да обясня на едни много млади момчета в един футболен форум - но те не и не. Същите тези момчета, които бяха пропътували 260 км. за да викат за своите, а те "своите" след края на мача си хванаха потните мъдури и поне с елементарен жест не уважиха жертвата на тези момченца - деца почти.
                  A17DTС/S

Коментар

Уредени мачовеее а стига бе, това не може да е вярно!!! Колеги страх ме е да ви питам ма дядо Коледа съществува, нали???

Коментар

TAIF написа:
                      Уредени мачовеее а стига бе, това не може да е вярно!!! Колеги страх ме е да ви питам ма дядо Коледа съществува, нали???
                      Какво ти пречи пък да вярваш в истинските мачове, Дядо Коледа и силата на БГ отборите в Европейските клубни турнири. Тези дето не ги вярват тези неща нека да гледат по Диемите футбол от Англия и ШЛ - хак им е ...
                      A17DTС/S

Коментар

Ето от къде идват Бразилчетата във лЕвски на Лусио отбора във Бразилия,тези хора,тези уникални футболисти пазят синята идеят на ЛиГуро.
                        Прикачени файлове

Коментар

А we за мен купуването на такива бразилчета от български отбори е безсмислена работа.Но за президентите на клубовете си е чист бизнес, просто някак трябва да си перат милионите.
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

nai7 написа:
                            тези хора,тези уникални футболисти пазят синята идеят на ЛиГуро.
                            LiGuru мой човек, така се пише! И ако няма какво да кажеш не ми споменавай ника! ОК! Утре аз съм на стадиона, а ти къде ще бъдеш? В Рим едва ли ...... червен комплексар !!!!

Коментар

LiGuru написа:
                              nai7 написа:
                              тези хора,тези уникални футболисти пазят синята идеят на ЛиГуро.
                              LiGuru мой човек, така се пише! И ако няма какво да кажеш не ми споменавай ника! ОК! Утре аз съм на стадиона, а ти къде ще бъдеш? В Рим едва ли ...... червен комплексар !!!!
                              Аз съм там бе момче,едва ли би отишъл на мач от Бургас до София за да гледаш синята си идея,а аз ходя защото обичам любимия си отбор.Не стоя като теб пред клавиатурата и да се правя на компетентен за това колко добри са лЕвски,добри ама по душа.И пак ще ходя и зима и лято аз съм там на стадиона,оставям си сърцето и душата за отбора.А ти,както и да е аййй със здраве и си гледай синята идея не се занимавай със мен.ОК

Коментар

ntodorov написа:
                                TAIF написа:
                                Какво ти пречи пък да вярваш в истинските мачове, Дядо Коледа и силата на БГ отборите в Европейските клубни турнири. Тези дето не ги вярват тези неща нека да гледат по Диемите футбол от Англия и ШЛ - хак им е ...
                                Е така и не разбрах ти в кое вярваш? Иначе да вярвам в истинските мачове ми пречат много работи... а за "силата" на БГ отборите - охаа, вярно е сила.

Коментар

Working...
                                X