Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    Да, благодаря ти. Ще връщаме. Иначе мен лично започва да ме притеснява факта, че в много спортни медии започват да фаворизират Черноморец в този мач, а отборът ни играе по-добре, когато е подценяван.
    Тук въпроса не е дали, а с колко :D Не виждам как Черноморец може да вземе нещо от тоя мач... Тъй че колега Коцев пази си гърлото ...

Коментар

Топката е от женски род и не се знае какво ще стане . Пък и родните ни футболисти са готови на всякакви изненади . А може пък Батков да заведе футболисти за продан в Турция днеска -утре и току виж пак са лапнали дръвцето .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

E нема ли да ни дойде малко байгън. Мисля, че чисто емоционално Левски ще вземе този мач с 3:1

Коментар

Аз пък смятам,че състава на Балъков ще стигне поне до хикса,че може и победа.По важното е ЦСКА да не се издънят в Монтана.

Коментар

Няма никакъв шанс Цска да се издъни, колкото до мача на Левски смятам че ще е хикс.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

LiGuru написа:
              Тук въпроса не е дали, а с колко :D Не виждам как Черноморец може да вземе нещо от тоя мач... Тъй че колега Коцев пази си гърлото ...
              Леле, предста’аш ли си само ако довечера се наложи да цитирам този пост отново, като непозната прогноза? Аз лично ще падна от смях, а на Герена трябва да обявят бедствено положение. По последна информация, са зачестили мачовете на главния срещу дублиращия отбор, за да им вдигат самочувствието с победи. И то не срещу кой да е, ами срещу левски! Било то и срещу резервите им.....ред.: Сега като видях мачовете - Ботев - Славия, и Пирин - Локо Пд, нищо чудно довечера левски да заеме престижното 10-то място !!! А защо не и 11-то, ако цска не успее да вземе победата днес? Направо Б-група.

Коментар

ogi28b написа:
                Леле, предста’аш ли си само ако довечера се наложи да цитирам този пост отново, като непозната прогноза? Аз лично ще падна от смях, а на Герена трябва да обявят бедствено положение.
                По принцип няма да ми е за пръв път да не позная.... Но малко се поувличате вече ... Няма да забравя сезона в който играхме 1/4 финал. Та тогава се споменаваше как няма да вземем точка от гостуване и подобни работи ... та да видим. Не се знае знае ли се!

Коментар

Незнам как ще завърши мача утре вечер но знам че след този мач Радко вече няма да е треньор на Левски.

Коментар

коцев написа:
                    Незнам как ще завърши мача утре вечер но знам че след този мач Радко вече няма да е треньор на Левски.
                    Не думай! Долу ръцете. Човекът върши чудесна работа. Заедно със "собственика" и спортно-техническия директор са идеални.
                    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

LiGuru написа:
                      E нема ли да ни дойде малко байгън. Мисля, че чисто емоционално Левски ще вземе този мач с 3:1
                      Aко говорим емоциално: - Аз мисля, че Черноморец ще вземе този мач. Страхувам се, че ще има подпиране за Левски от страна на съдията и ако изиграем този мач с 11 човека за нас ( Черноморец ) ще ни бъде точно третия мач от началото на първенството, който ще доиграем с цял състав. Иначе и Балъков и непредубедения Бобич съзират "специално отношение" към нас. Дано да грешат. Утре вечер ще видим.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Мълча и мирувам. Наслаждам се на Стилото че е голяма машина .

Коментар

LiGuru написа:
                          ogi28b написа:
                          Леле, предста’аш ли си само ако довечера се наложи да цитирам този пост отново, като непозната прогноза? Аз лично ще падна от смях, а на Герена трябва да обявят бедствено положение.
                          По принцип няма да ми е за пръв път да не позная.... Но малко се поувличате вече ... Няма да забравя сезона в който играхме 1/4 финал. Та тогава се споменаваше как няма да вземем точка от гостуване и подобни работи ... та да видим. Не се знае знае ли се!
                          Аха да попитам дали успяхте да вземете толкоз, колкото ние взехме от 1 мач на Анфилд, ама бързото търсене показа, че сте ударили Арткомедия навън. Браво! Но пък после наваксахте за всички прогнози, м?
                          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                            Аха да попитам дали успяхте да вземете толкоз, колкото ние взехме от 1 мач на Анфилд, ама бързото търсене показа, че сте ударили Арткомедия навън. Браво! Но пък после наваксахте за всички прогнози, м?
                            Ти май много си се надъхал нещо. Тук се коментира мач от вътрешното ни първенство ти ми говориш за Анфиилд ... Прогозите за които ти говоря се отнасяха за А група... всички ни беха отписали от първенството както и сега...

Коментар

vesko написа:
                              Ами вие, като се награбихте толкоз много от Анфийлд, кой продължи напред, че не се сещам - паметта ми е къса, проЗД чиляк, ко да праиш...
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

LiGuru написа:
                                По принцип няма да ми е за пръв път да не позная.... Но малко се поувличате вече ... Няма да забравя сезона в който играхме 1/4 финал. Та тогава се споменаваше как няма да вземем точка от гостуване и подобни работи ... та да видим. Не се знае знае ли се!......Ти май много си се надъхал нещо. Тук се коментира мач от вътрешното ни първенство ти ми говориш за Анфиилд ... Прогозите за които ти говоря се отнасяха за А група... всички ни беха отписали от първенството както и сега...
                                Па - ей к’во си написал. Все за А група става дума. И от луната се вижда, само аз не разбрах. А за надъхването - аз бан за надъхване нЕмам. Засега

Коментар

Working...
                                X