ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Няма никакъв шанс Цска да се издъни, колкото до мача на Левски смятам че ще е хикс.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
LiGuru написа:Тук въпроса не е дали, а с колко :D Не виждам как Черноморец може да вземе нещо от тоя мач... Тъй че колега Коцев пази си гърлото ...
Коментар
-
ogi28b написа:Леле, предста’аш ли си само ако довечера се наложи да цитирам този пост отново, като непозната прогноза? Аз лично ще падна от смях, а на Герена трябва да обявят бедствено положение.
Коментар
-
коцев написа:Незнам как ще завърши мача утре вечер но знам че след този мач Радко вече няма да е треньор на Левски.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
LiGuru написа:E нема ли да ни дойде малко байгън. Мисля, че чисто емоционално Левски ще вземе този мач с 3:1A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
LiGuru написа:ogi28b написа:Леле, предста’аш ли си само ако довечера се наложи да цитирам този пост отново, като непозната прогноза? Аз лично ще падна от смях, а на Герена трябва да обявят бедствено положение.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Аха да попитам дали успяхте да вземете толкоз, колкото ние взехме от 1 мач на Анфилд, ама бързото търсене показа, че сте ударили Арткомедия навън. Браво! Но пък после наваксахте за всички прогнози, м?
Коментар
-
vesko написа:Аха да попитам дали успяхте да вземете толкоз, колкото ние взехме от 1 мач на Анфилд, ама бързото търсене показа, че сте ударили Арткомедия навън. Браво! Но пък после наваксахте за всички прогнози, м?Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
LiGuru написа:По принцип няма да ми е за пръв път да не позная.... Но малко се поувличате вече ... Няма да забравя сезона в който играхме 1/4 финал. Та тогава се споменаваше как няма да вземем точка от гостуване и подобни работи ... та да видим. Не се знае знае ли се!......Ти май много си се надъхал нещо. Тук се коментира мач от вътрешното ни първенство ти ми говориш за Анфиилд ... Прогозите за които ти говоря се отнасяха за А група... всички ни беха отписали от първенството както и сега...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар