Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Humppa написа:
    Абе що все вискчи спорове избиват на софиянци и селяни? Вие, софиянците, по-висши създания ли сте от нас селяните? Сигурно всички възкръсвате след 40-тия ден и се нареждате до Христос на небето...П.П.ЦСКА-ри ще има винаги, Левскари също. Така че този спор няма край. Любов и омраза вървят ръка за ръка във фенщината! Нека не забравяме, че все пак сме една нация - Българска!
    Няма никакъв спор м/у София и провинция! Просто се опитвам да обесня, че ЦСКА е наложен в един град и неговите фенове по начало не са част от този град (по това време), сега всички виждаме за какво става въпрос. Това е истината!Няма значение дали става дума за София... Къде са феновете на Литекс? Ми няма ги щото няма родени хора, които да са изживяли живота си с тоя отбор, няма традиции ...Наздраве... :D

Коментар

Виж те си феновете
      Прикачени файлове

Коментар

какви са феновете такива са и играчите.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

LiGuru написа:
          Humppa написа:
          Абе що все вискчи спорове избиват на софиянци и селяни? Вие, софиянците, по-висши създания ли сте от нас селяните? Сигурно всички възкръсвате след 40-тия ден и се нареждате до Христос на небето...П.П.ЦСКА-ри ще има винаги, Левскари също. Така че този спор няма край. Любов и омраза вървят ръка за ръка във фенщината! Нека не забравяме, че все пак сме една нация - Българска!
          ... Къде са феновете на Литекс? Ми няма ги щото няма родени хора, които да са изживяли живота си с тоя отбор, няма традиции ...Наздраве... :D
          Как да ги няма феновете на Литекс ????? Аз лукова глава ли съм или нещо друго .. И снимките са пресни пресни. :D :D :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

И ощееее
            Прикачени файлове

Коментар

Колега, че какво им е на феновете? Виж го тоз долу - същински Ричард Гиър Особено са ми интересни и 2-те звездички над "Л"-то. На това му се вика "видяла жабата, че подковават коня...."
              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                Колега, че какво им е на феновете? Виж го тоз долу - същински Ричард Гиър Особено са ми интересни и 2-те звездички над "Л"-то. На това му се вика "видяла жабата, че подковават коня...."
                N.Y. State of Mind

Коментар

Тая снимка е долна инсинуация! Вижда се ясно че Господин 100 кила ( прави, втори от ляво на дясно) изобщо не е с аксесоари на левски, той сигурно е мръсен чорбар в скоби турчин, и очеевидно позира за камерата, докато всички останали гледат съсредоточено мача. Интересно е че няма двама души които гледат в една и съща посока. Всеки си гледа нещо, някои преглеждат пресата....Дайте малко по-сериозно сега , стига с ваш’те прасо-говежди изцепки. Днес в първи мач от кръга, Мартин Камбуров отново е голмайстор за Локомотив София. Е-е-един е мъри, един е мъри Стоилов.... Ее-е-един е мъъ-ъ-ъри-и-ии, един мъри Стои-и-ило-о-ов.....

Коментар

Едно еретично предложение от мен: В последните две квалификации Мартин Камбуров централен нападател, Спас Делев - крило. Почивка за Бербатов и Мартин Петров.П.П. Странно е наистина какво прави Ричард Гиър на мач на Левски, може би е тук по покана на някой известен ромски барон - пълничкият господин прав на снимката . И си е купил и страхотен фенски артикул, тц, тц, тц .
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

vesko написа:
                      Това със звездичките се отнася по-скоро за вашата жабка, че като минахте 30 титли, взехте и вие да се кичите със звезди по подобие на Италия, откъдето май тръгва тази традиция, ама с Ювентус ли си сравнявате, не знам. Какво говоря и аз, те Ювентус не могат да се сравняват с вас, щото все още имат само 29 титли и скромните две звездички. Все пак има да догонвате доста и Рейнджърс, които вече имат над 50 титли и са почнали да обикалят отвсякъде емблемата си със звездички.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Но ЦСКА поне не се издънва в Европа срещу някакви измислени отборчета като Бате Борисов или Жилина.
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Колега Коцев. Довечера ще ходиш ли на Черноморец - Левски ? Хайде моля те ако отидеш поне веднъж да извикаш за акулите. Моля те. Навремето, когато Литекс играеше в Бургас срещу Халмщат, ГАК, Спартак Москва аз ги подържах. :D
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

sugarboy написа:
                            vesko написа:
                            Това със звездичките се отнася по-скоро за вашата жабка, че като минахте 30 титли, взехте и вие да се кичите със звезди по подобие на Италия, откъдето май тръгва тази традиция, ама с Ювентус ли си сравнявате, не знам. Какво говоря и аз, те Ювентус не могат да се сравняват с вас, щото все още имат само 29 титли и скромните две звездички. Все пак има да догонвате доста и Рейнджърс, които вече имат над 50 титли и са почнали да обикалят отвсякъде емблемата си със звездички.
                            Колега незнам кого копираме но е ФАКТ че имаме на 30 титли,много са малко отборите със над 30 титли.Има една класация на ФИФА за всичкки времена скоро я пуснаха:ЦСКА-60 място,супер УеФски-126 м.Явно във Европа също знаят кой е отбора.И дори сърцата да спрат,и душите да отлетят,със червено шалче във ръка тук ще бъдат нашите деца,защото ние сме ЦСКА

Коментар

ntodorov написа:
                              Колега Коцев. Довечера ще ходиш ли на Черноморец - Левски ? Хайде моля те ако отидеш поне веднъж да извикаш за акулите. Моля те. Навремето, когато Литекс играеше в Бургас срещу Халмщат, ГАК, Спартак Москва аз ги подържах. :D
                              Там съм как няма да ида .Ще гледам сеира на Левски . Не са мо веднаж ами през целия мач ще викаме за акулите . :D :D :D
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                                ntodorov написа:
                                Там съм как няма да ида .Ще гледам сеира на Левски . Не са мо веднаж ами през целия мач ще викаме за акулите . :D :D :D
                                Да, благодаря ти. Ще връщаме. Иначе мен лично започва да ме притеснява факта, че в много спортни медии започват да фаворизират Черноморец в този мач, а отборът ни играе по-добре, когато е подценяван.
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X