Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
какви са феновете такива са и играчите.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
LiGuru написа:Humppa написа:Абе що все вискчи спорове избиват на софиянци и селяни? Вие, софиянците, по-висши създания ли сте от нас селяните? Сигурно всички възкръсвате след 40-тия ден и се нареждате до Христос на небето...П.П.ЦСКА-ри ще има винаги, Левскари също. Така че този спор няма край. Любов и омраза вървят ръка за ръка във фенщината! Нека не забравяме, че все пак сме една нация - Българска!
Коментар
-
Колега, че какво им е на феновете? Виж го тоз долу - същински Ричард Гиър Особено са ми интересни и 2-те звездички над "Л"-то. На това му се вика "видяла жабата, че подковават коня...."Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Тая снимка е долна инсинуация! Вижда се ясно че Господин 100 кила ( прави, втори от ляво на дясно) изобщо не е с аксесоари на левски, той сигурно е мръсен чорбар в скоби турчин, и очеевидно позира за камерата, докато всички останали гледат съсредоточено мача. Интересно е че няма двама души които гледат в една и съща посока. Всеки си гледа нещо, някои преглеждат пресата....Дайте малко по-сериозно сега , стига с ваш’те прасо-говежди изцепки. Днес в първи мач от кръга, Мартин Камбуров отново е голмайстор за Локомотив София. Е-е-един е мъри, един е мъри Стоилов.... Ее-е-един е мъъ-ъ-ъри-и-ии, един мъри Стои-и-ило-о-ов.....
Коментар
-
Едно еретично предложение от мен: В последните две квалификации Мартин Камбуров централен нападател, Спас Делев - крило. Почивка за Бербатов и Мартин Петров.П.П. Странно е наистина какво прави Ричард Гиър на мач на Левски, може би е тук по покана на някой известен ромски барон - пълничкият господин прав на снимката . И си е купил и страхотен фенски артикул, тц, тц, тц .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
vesko написа:Колега, че какво им е на феновете? Виж го тоз долу - същински Ричард Гиър Особено са ми интересни и 2-те звездички над "Л"-то. На това му се вика "видяла жабата, че подковават коня...."Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Но ЦСКА поне не се издънва в Европа срещу някакви измислени отборчета като Бате Борисов или Жилина.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Колега Коцев. Довечера ще ходиш ли на Черноморец - Левски ? Хайде моля те ако отидеш поне веднъж да извикаш за акулите. Моля те. Навремето, когато Литекс играеше в Бургас срещу Халмщат, ГАК, Спартак Москва аз ги подържах. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
sugarboy написа:vesko написа:Колега, че какво им е на феновете? Виж го тоз долу - същински Ричард Гиър Особено са ми интересни и 2-те звездички над "Л"-то. На това му се вика "видяла жабата, че подковават коня...."
Коментар
-
ntodorov написа:Колега Коцев. Довечера ще ходиш ли на Черноморец - Левски ? Хайде моля те ако отидеш поне веднъж да извикаш за акулите. Моля те. Навремето, когато Литекс играеше в Бургас срещу Халмщат, ГАК, Спартак Москва аз ги подържах. :D
Коментар
-
коцев написа:ntodorov написа:Колега Коцев. Довечера ще ходиш ли на Черноморец - Левски ? Хайде моля те ако отидеш поне веднъж да извикаш за акулите. Моля те. Навремето, когато Литекс играеше в Бургас срещу Халмщат, ГАК, Спартак Москва аз ги подържах. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар