май нямате представа колко е смешно отстрани като се чепкате за двата "гранда"а?Първо- за какъв футбол говорим тук?и второ- като чисто страничен запалянко на футбола /ама футбола доста по на запад/мога да кажа че ЦСКА в момента е много по добър от Левски.На местна почва съм фен на Локо ПД ама как да кажа че е най-великия отбор Направи ми впечатление едно интервю преди дербито-едно момче/фен на Левски/беше запитано за мача/цитирам бегло/:Левски е най-великия отбор на СВЕТА!ще бием ЦСКА поне 5-6 на 0 !Вярно е че в България двата отбора нямат конкуренция ама това е много вредно и за тях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Списък на повиканите от Мъри легионери за последните 2 квалификации:1. Димитър Иванков ("Бурса", Тур)2. Николай Михайлов ("Твенте", Хол)3. Станислав Манолев ("Айндховен", Хол)4. Александър Тунчев ("Лестър", Анг)5. Чавдар Янков ("Дуисбург", Гер)6. Станислав Ангелов ("Енерги", Гер)7. Стилиян Петров ("Астън Вила", Анг)8. Мартин Петров ("Манчестър Сити", Анг)9. Благой Георгиев ("Терек", Рус)10. Димитър Бербатов ("Манчестър Юнайтед", Анг)11. Валери Божинов ("Парма", Ит)12. Валери Домовчийски ("Херта", Гер)13. Димитър Рангелов ("Борусия", Дортмунд, Гер)Прави впечатление, че за щастие този път не е повикал любимците си Телкийски и Илиян Стоянов, но и от тези 13 поне 6 не стават. Да видим кои ще са повикани от вътрешния шампионат. Интересно ми е Стоилов пак ли ще се прави на луд и няма да оцени невероятната форма на Иван Иванов, Спас Делев и Иван Стоянов ? И за пореден път ли ще пренебрегне Мартин Камбуров ? А вратарят Ники Михайлов има ли изобщо записани игрови минути в официален мач в последната година Отново са пренебрегнати Велизар Димитров и Валентин Илиев, но кои са те - титуляри в някакво си руско първенство.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Списък на повиканите от Мъри легионери за последните 2 квалификации:1. Димитър Иванков ("Бурса", Тур)2. Николай Михайлов ("Твенте", Хол)3. Станислав Манолев ("Айндховен", Хол)4. Александър Тунчев ("Лестър", Анг)5. Чавдар Янков ("Дуисбург", Гер)6. Станислав Ангелов ("Енерги", Гер)7. Стилиян Петров ("Астън Вила", Анг)8. Мартин Петров ("Манчестър Сити", Анг)9. Благой Георгиев ("Терек", Рус)10. Димитър Бербатов ("Манчестър Юнайтед", Анг)11. Валери Божинов ("Парма", Ит)12. Валери Домовчийски ("Херта", Гер)13. Димитър Рангелов ("Борусия", Дортмунд, Гер)Прави впечатление, че за щастие този път не е повикал любимците си Телкийски и Илиян Стоянов, но и от тези 13 поне 6 не стават. Да видим кои ще са повикани от вътрешния шампионат. Интересно ми е Стоилов пак ли ще се прави на луд и няма да оцени невероятната форма на Иван Иванов, Спас Делев и Иван Стоянов ? И за пореден път ли ще пренебрегне Мартин Камбуров ? А вратарят Ники Михайлов има ли изобщо записани игрови минути в официален мач в последната годинаФиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
snake написа:Списък на повиканите от Мъри легионери за последните 2 квалификации:1. Димитър Иванков ("Бурса", Тур)2. Николай Михайлов ("Твенте", Хол)3. Станислав Манолев ("Айндховен", Хол)4. Александър Тунчев ("Лестър", Анг)5. Чавдар Янков ("Дуисбург", Гер)6. Станислав Ангелов ("Енерги", Гер)7. Стилиян Петров ("Астън Вила", Анг)8. Мартин Петров ("Манчестър Сити", Анг)9. Благой Георгиев ("Терек", Рус)10. Димитър Бербатов ("Манчестър Юнайтед", Анг)11. Валери Божинов ("Парма", Ит)12. Валери Домовчийски ("Херта", Гер)13. Димитър Рангелов ("Борусия", Дортмунд, Гер)Прави впечатление, че за щастие този път не е повикал любимците си Телкийски и Илиян Стоянов, но и от тези 13 поне 6 не стават. Да видим кои ще са повикани от вътрешния шампионат. Интересно ми е Стоилов пак ли ще се прави на луд и няма да оцени невероятната форма на Иван Иванов, Спас Делев и Иван Стоянов ? И за пореден път ли ще пренебрегне Мартин Камбуров ? А вратарят Ники Михайлов има ли изобщо записани игрови минути в официален мач в последната година Отново са пренебрегнати Велизар Димитров и Валентин Илиев, но кои са те - титуляри в някакво си руско първенство.
Коментар
-
ogi28b написа:Хващам се на бас, че нито един левскар, без изключение, не може да даде отговор на това - защо наричат цска турци, и защо непрекъснато изобразяват цска със звездичка след С-то ?
Коментар
-
Не знам защо Мъри не викне Иван Иванов и Кирил Котев при положение , че те са най-добрите български защитници в момента.А за Чавдар Янков съм съгласен не му е там мястото, показа го и срещу Италия.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
LiGuru написа:ogi28b написа:Хващам се на бас, че нито един левскар, без изключение, не може да даде отговор на това - защо наричат цска турци, и защо непрекъснато изобразяват цска със звездичка след С-то ?Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
LiGuru написа:Идва реч за тази 1/3 от "В" от към "Г" там Левскари не ходеха. Сега можеш да си представиш гледката ... спират десет на брой автобуса с първа буква на регистрацията "В" и червен цвят. Това мой човек бяха военизираните турски бачкатори от така нареченото КЕЧ ... Та сам можеш да си представиш гледката на 500 утепани от бачкане и във въшкарници българо-мохамедани .... Те за това някои ви викат турци ....
Коментар
-
ogi28b написа:Определено ТОЧНО това е причината Сега ли го измисли, се чудя, или преди малко !? Как пък толлкова години все бяхме чорбари, и от 4-5 години станахме турци, понеже преди 30 години са спрели 10 автобуса с българо-мохамедани?
Коментар
-
LiGuru написа:ogi28b написа:Определено ТОЧНО това е причината Сега ли го измисли, се чудя, или преди малко !? Как пък толлкова години все бяхме чорбари, и от 4-5 години станахме турци, понеже преди 30 години са спрели 10 автобуса с българо-мохамедани?Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Humppa
Абе що все вискчи спорове избиват на софиянци и селяни? Вие, софиянците, по-висши създания ли сте от нас селяните? Сигурно всички възкръсвате след 40-тия ден и се нареждате до Христос на небето...П.П.ЦСКА-ри ще има винаги, Левскари също. Така че този спор няма край. Любов и омраза вървят ръка за ръка във фенщината! Нека не забравяме, че все пак сме една нация - Българска!
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
bicho1976 написа:LiGuru написа:ogi28b написа:Определено ТОЧНО това е причината Сега ли го измисли, се чудя, или преди малко !? Как пък толлкова години все бяхме чорбари, и от 4-5 години станахме турци, понеже преди 30 години са спрели 10 автобуса с българо-мохамедани?N.Y. State of Mind
Коментар
-
LiGuru написа:Не е зле да разберете, ЦСКА-ари софиянци нема, има ЦСКА-ри столичани! ... вервайте ми!Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар