Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

май нямате представа колко е смешно отстрани като се чепкате за двата "гранда"а?Първо- за какъв футбол говорим тук?и второ- като чисто страничен запалянко на футбола /ама футбола доста по на запад/мога да кажа че ЦСКА в момента е много по добър от Левски.На местна почва съм фен на Локо ПД ама как да кажа че е най-великия отбор Направи ми впечатление едно интервю преди дербито-едно момче/фен на Левски/беше запитано за мача/цитирам бегло/:Левски е най-великия отбор на СВЕТА!ще бием ЦСКА поне 5-6 на 0 !Вярно е че в България двата отбора нямат конкуренция ама това е много вредно и за тях.
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Списък на повиканите от Мъри легионери за последните 2 квалификации:1. Димитър Иванков ("Бурса", Тур)2. Николай Михайлов ("Твенте", Хол)3. Станислав Манолев ("Айндховен", Хол)4. Александър Тунчев ("Лестър", Анг)5. Чавдар Янков ("Дуисбург", Гер)6. Станислав Ангелов ("Енерги", Гер)7. Стилиян Петров ("Астън Вила", Анг)8. Мартин Петров ("Манчестър Сити", Анг)9. Благой Георгиев ("Терек", Рус)10. Димитър Бербатов ("Манчестър Юнайтед", Анг)11. Валери Божинов ("Парма", Ит)12. Валери Домовчийски ("Херта", Гер)13. Димитър Рангелов ("Борусия", Дортмунд, Гер)Прави впечатление, че за щастие този път не е повикал любимците си Телкийски и Илиян Стоянов, но и от тези 13 поне 6 не стават. Да видим кои ще са повикани от вътрешния шампионат. Интересно ми е Стоилов пак ли ще се прави на луд и няма да оцени невероятната форма на Иван Иванов, Спас Делев и Иван Стоянов ? И за пореден път ли ще пренебрегне Мартин Камбуров ? А вратарят Ники Михайлов има ли изобщо записани игрови минути в официален мач в последната година Отново са пренебрегнати Велизар Димитров и Валентин Илиев, но кои са те - титуляри в някакво си руско първенство.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
        Списък на повиканите от Мъри легионери за последните 2 квалификации:1. Димитър Иванков ("Бурса", Тур)2. Николай Михайлов ("Твенте", Хол)3. Станислав Манолев ("Айндховен", Хол)4. Александър Тунчев ("Лестър", Анг)5. Чавдар Янков ("Дуисбург", Гер)6. Станислав Ангелов ("Енерги", Гер)7. Стилиян Петров ("Астън Вила", Анг)8. Мартин Петров ("Манчестър Сити", Анг)9. Благой Георгиев ("Терек", Рус)10. Димитър Бербатов ("Манчестър Юнайтед", Анг)11. Валери Божинов ("Парма", Ит)12. Валери Домовчийски ("Херта", Гер)13. Димитър Рангелов ("Борусия", Дортмунд, Гер)Прави впечатление, че за щастие този път не е повикал любимците си Телкийски и Илиян Стоянов, но и от тези 13 поне 6 не стават. Да видим кои ще са повикани от вътрешния шампионат. Интересно ми е Стоилов пак ли ще се прави на луд и няма да оцени невероятната форма на Иван Иванов, Спас Делев и Иван Стоянов ? И за пореден път ли ще пренебрегне Мартин Камбуров ? А вратарят Ники Михайлов има ли изобщо записани игрови минути в официален мач в последната година
        За тези два мача може да си позволим и играчи от "Хебър" и "Лудогорец".Колкото по-малко футболисти на ЦСКА,толкова по-добре.Ще вземе някой да се контузи в тези безсмислени мачове,и ще прие..м Лига Европа. :D
        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

snake написа:
          Списък на повиканите от Мъри легионери за последните 2 квалификации:1. Димитър Иванков ("Бурса", Тур)2. Николай Михайлов ("Твенте", Хол)3. Станислав Манолев ("Айндховен", Хол)4. Александър Тунчев ("Лестър", Анг)5. Чавдар Янков ("Дуисбург", Гер)6. Станислав Ангелов ("Енерги", Гер)7. Стилиян Петров ("Астън Вила", Анг)8. Мартин Петров ("Манчестър Сити", Анг)9. Благой Георгиев ("Терек", Рус)10. Димитър Бербатов ("Манчестър Юнайтед", Анг)11. Валери Божинов ("Парма", Ит)12. Валери Домовчийски ("Херта", Гер)13. Димитър Рангелов ("Борусия", Дортмунд, Гер)Прави впечатление, че за щастие този път не е повикал любимците си Телкийски и Илиян Стоянов, но и от тези 13 поне 6 не стават. Да видим кои ще са повикани от вътрешния шампионат. Интересно ми е Стоилов пак ли ще се прави на луд и няма да оцени невероятната форма на Иван Иванов, Спас Делев и Иван Стоянов ? И за пореден път ли ще пренебрегне Мартин Камбуров ? А вратарят Ники Михайлов има ли изобщо записани игрови минути в официален мач в последната година Отново са пренебрегнати Велизар Димитров и Валентин Илиев, но кои са те - титуляри в някакво си руско първенство.
          Според мен само Янков е 100% излишен. Вече е наистина интересно защо не викат Камбуров. Валентин Илиев също трябва да е титуляр. Триото от ЦСКА, също може да ги изпробва, и без това сме отпаднали вече. Само не знам Велизар какво го бутате още, той получи своя шанс в нациоанлния и нищо не свърши. Време му е да се пробва в някоя нискобюджетна холивудска продукция, дето ги снимат в България.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ogi28b написа:
            Хващам се на бас, че нито един левскар, без изключение, не може да даде отговор на това - защо наричат цска турци, и защо непрекъснато изобразяват цска със звездичка след С-то ?
            Първо искам да кажа, че съм много съгласен със snake относно поведението ни като фенове и не малко съжалявам, че трябва да отговарям на провокации, като "говеда" "урсула" Лефски и т.н. Та сега на въпроса ти. Питаш защо ЦСКА са "турци" нали така? Не съм фен на подобни определения най-малкото имам познати от това малцинство и не заслужават подобно отношение. Но самия ти въпрос дава отговор на това, колко голям фен си на любимия си отбор. Без съмнение ти на мач по Татово време не си стъпвал или поне на дербито. Само ще ти подскажа какво имам предвид. Когато се игреаше дербито Васил Левски се делеше на две Сини и Червени. Но сектор "Б", Сектор "А" и 2/3 от сектор "В" бяха сини. Това са факти и не виждам някои да ги отрече. Идва реч за тази 1/3 от "В" от към "Г" там Левскари не ходеха. Сега можеш да си представиш гледката ... спират десет на брой автобуса с първа буква на регистрацията "В" и червен цвят. Това мой човек бяха военизираните турски бачкатори от така нареченото КЕЧ ... Та сам можеш да си представиш гледката на 500 утепани от бачкане и във въшкарници българо-мохамедани .... Те за това някои ви викат турци ....

Коментар

Не знам защо Мъри не викне Иван Иванов и Кирил Котев при положение , че те са най-добрите български защитници в момента.А за Чавдар Янков съм съгласен не му е там мястото, показа го и срещу Италия.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

LiGuru написа:
                ogi28b написа:
                Хващам се на бас, че нито един левскар, без изключение, не може да даде отговор на това - защо наричат цска турци, и защо непрекъснато изобразяват цска със звездичка след С-то ?
                Без съмнение ти на мач по Татово време не си стъпвал или поне на дербито. Само ще ти подскажа какво имам предвид. Когато се игреаше дербито Васил Левски се делеше на две Сини и Червени. Но сектор "Б", Сектор "А" и 2/3 от сектор "В" бяха сини. Това са факти и не виждам някои да ги отрече. Идва реч за тази 1/3 от "В" от към "Г" там Левскари не ходеха. Сега можеш да си представиш гледката ... спират десет на брой автобуса с първа буква на регистрацията "В" и червен цвят. Това мой човек бяха военизираните турски бачкатори от така нареченото КЕЧ ... Та сам можеш да си представиш гледката на 500 утепани от бачкане и във въшкарници българо-мохамедани .... Те за това някои ви викат турци ....
                Ти по това време като си ходил на мач едва ли помниш всичко това което пишеш!Явно добре си слушал дядо си,когато ти е разказвал приказки за лека нощ.
                Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

LiGuru написа:
                  Идва реч за тази 1/3 от "В" от към "Г" там Левскари не ходеха. Сега можеш да си представиш гледката ... спират десет на брой автобуса с първа буква на регистрацията "В" и червен цвят. Това мой човек бяха военизираните турски бачкатори от така нареченото КЕЧ ... Та сам можеш да си представиш гледката на 500 утепани от бачкане и във въшкарници българо-мохамедани .... Те за това някои ви викат турци ....
                  Определено ТОЧНО това е причината Сега ли го измисли, се чудя, или преди малко !? Как пък толлкова години все бяхме чорбари, и от 4-5 години станахме турци, понеже преди 30 години са спрели 10 автобуса с българо-мохамедани?Замисляш ли се че това което казваш важи с пълна сила за левски, само че вместо турци, определението трябва да е ЦИГАНИ, и то ЦИГАНИ, които ходят доброволно, а не по нареждане. Отбора на народа всъщност е отбор на всички народи в България - от най-белите до най-черните! Там където гледам мачове, понякога идват групи негри, и всичките до един са от левски. Пардон, от "Отбора на народите".Добре, че Васил Левски не е жив, да види как петните името му !

Коментар

ogi28b написа:
                    Определено ТОЧНО това е причината Сега ли го измисли, се чудя, или преди малко !? Как пък толлкова години все бяхме чорбари, и от 4-5 години станахме турци, понеже преди 30 години са спрели 10 автобуса с българо-мохамедани?
                    Ми явно нямаш идея как и защо твоя клуб се е развивал. Давам ти още един жокер, по това време софийско жителство се взимаше след петичка в Кремиковци... Не е зле да разберете, ЦСКА-ари софиянци нема, има ЦСКА-ри столичани! Как според теб се става фен на някой отбор с молба, от немане на какво да правиш, по идея на някой... как? За колегата от Разград. Говоря за времето ’80 - ’88, просто на това дерби не можехте да си съберете хора за секторите и военните ви караха с рейсове (познато нали)! И другото е вярно, дядо барабар с бащата ми и маика ми са ходили на тренировки на Левски заедно с още 5-6 хиляди за да скиват Гунди как пипа топката ... Ако не некои не вярва има как да го провери! Отбора на народа не е измислено сега от фиркани пубери ... вервайте ми!

Коментар

LiGuru написа:
                      ogi28b написа:
                      Определено ТОЧНО това е причината Сега ли го измисли, се чудя, или преди малко !? Как пък толлкова години все бяхме чорбари, и от 4-5 години станахме турци, понеже преди 30 години са спрели 10 автобуса с българо-мохамедани?
                      Ми явно нямаш идея как и защо твоя клуб се е развивал. Давам ти още един жокер, по това време софийско жителство се взимаше след петичка в Кремиковци... Не е зле да разберете, ЦСКА-ари софиянци нема, има ЦСКА-ри столичани! Как според теб се става фен на някой отбор с молба, от немане на какво да правиш, по идея на някой... как? За колегата от Разград. Говоря за времето ’80 - ’88, просто на това дерби не можехте да си съберете хора за секторите и военните ви караха с рейсове (познато нали)! И другото е вярно, дядо барабар с бащата ми и маика ми са ходили на тренировки на Левски заедно с още 5-6 хиляди за да скиват Гунди как пипа топката ... Ако не некои не вярва има как да го провери! Отбора на народа не е измислено сега от фиркани пубери ... вервайте ми!
                      Колега ти си роден1979 г,така че казах едва ли помниш тези времена.Ипри всичките ми уважения към близкитети,как няма да гледат Гунди.Сигурно им е бил Комсомолски секретар по това време.
                      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Абе що все вискчи спорове избиват на софиянци и селяни? Вие, софиянците, по-висши създания ли сте от нас селяните? Сигурно всички възкръсвате след 40-тия ден и се нареждате до Христос на небето...П.П.ЦСКА-ри ще има винаги, Левскари също. Така че този спор няма край. Любов и омраза вървят ръка за ръка във фенщината! Нека не забравяме, че все пак сме една нация - Българска!

Коментар

Ей, ей. Успокойте страстите колеги.

Коментар

Тя тази тема е такава, има моменти, в които се нажежава Колеги, петък е, хайде на бира

Коментар

bicho1976 написа:
                              LiGuru написа:
                              ogi28b написа:
                              Колега ти си роден1979 г,така че казах едва ли помниш тези времена.Ипри всичките ми уважения към близкитети,как няма да гледат Гунди.Сигурно им е бил Комсомолски секретар по това време.
                              Грешка - по това време (всъщност малко по-късно, по времето, когато сменят имената на отборите) комсомолски секретар е бил не кой да е, а сегашният шеф на "лавината" - а именно, Т. Батков. ЛиГуру едва ли е запознат, че точно той произнася "присъдата" на "отбора на народа" - а именно, смяната на името на отбора. Странно защо не го е кръстил "Отбора на народа - София"
                              N.Y. State of Mind

Коментар

LiGuru написа:
                                Не е зле да разберете, ЦСКА-ари софиянци нема, има ЦСКА-ри столичани! ... вервайте ми!
                                Евала Поне един левскар да си признае, че отбора на народа има 200 000 привърженици, а по-добрият отбор има 2 000 000 :D.
                                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                                X