Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, за тази снимка, но по-качествена, за да я изпринтирам цветно като плакат метър на метър за една витрина :D

Коментар

Humppa написа:
      Да, за тази снимка, но по-качествена, за да я изпринтирам цветно като плакат метър на метър за една витрина :D
      Сега ще я намеря във форума на ЦСКА.

Коментар

Humppa написа:

Коментар

Оооо кой се е появил на хоризонта,тази снимка най-вероятно е от победата над Ботев Криводол.То вече само тях може да биете
          Прикачени файлове

Коментар

Не знам защо се бъзикате с Жоро вратарчето . Той си е пич от всякъде, най-вече защото е пазарджиклия, което е необходимо и достатъчно условие да си пич . Вярно е, че е много грозен, ама чак пък Урсула. По-скоро прилича на грозноват булдог . И е отличен вратар - на черното не може да се каже бяло.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              Не знам защо се бъзикате с Жоро вратарчето . Той си е пич от всякъде, най-вече защото е пазарджиклия, което е необходимо и достатъчно условие да си пич . Вярно е, че е много грозен, ама чак пък Урсула. По-скоро прилича на грозноват булдог . И е отличен вратар - на черното не може да се каже бяло.
              Като нямаме футбалери - да имаме поне красавци. Ама както е тръгнало по нашите географски ширини - ще изпедерастеят от раз ако се усетят по-нежни... Тъй, че Гошо - грозен, грозен - ама пич и поне за сега мъжкарче. Впрочем останаха ли неепилирани екземпляри с оскубани вежди по родните терени ? Струва ми се, че след време ръбльовците от Албиона ще се "точат" на жребий с БГ отбор за Евролигата, като пубер пред "сефте".
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                Като нямаме футбалери - да имаме поне красавци. Ама както е тръгнало по нашите географски ширини - ще изпедерастеят от раз ако се усетят по-нежни... Тъй, че Гошо - грозен, грозен - ама пич и поне за сега мъжкарче. Впрочем останаха ли неепилирани екземпляри с оскубани вежди по родните терени ? Струва ми се, че след време ръбльовците от Албиона ще се "точат" на жребий с БГ отбор за Евролигата, като пубер пред "сефте".
                Имаше вече тема за епилирането, но така и не изяснихме кои са истинските мъже . Щом въпросът се повдига и тук, да си кажа мнението, че е добре все пак веждите да са две . Колкото до "ръбльовците" от Албиона, има няколко такива, които прекратиха кариерата си поради простия факт, че публично признаха, че са обратни, въпреки, че минаваха за мъжаги и грубияни. Преди време бивш защитник на Уимбълдън се самоуби след скандали, свързани със сексуалната му ориентация. Не мога да се сетя за името му в момента. Злите езици от английските таблоиди говорят, че и големият мАж Руни също е почитател на мъжките ласки. Бразилският Роналдо-Феномена пък беше изловен в оргия с травестити...

Коментар

А бе то и Александър Македонски е обичал мъжките ласки, но едва ли някой го е бъзикал за това
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Знаех си, че ще се сетя. Ставаше дума за нападателя на Нотингам Джон Фашаню, брат на Джъстин Фашаню от Уимбълдън. След признанието на напористия нападател, че е гей, беше изхвърлен от Нотингам, а брат му се отрече от него. След няколко години Джон Фашаню се обеси. Та колко са мъже английските ръбльовци, хич не е сигурно. Преди години подобен скандал разтресе Левски - споменаваха се Иванков, Топузаков, Мартин Станков. Сега скандални снимки на обещаващия вратар на ЦСКА Караджов са на път да стопират кариерата му.

Коментар

nai7 написа:
                      Оооо кой се е появил на хоризонта,тази снимка най-вероятно е от победата над Ботев Криводол.То вече само тях може да биете
                      Прикачени файлове

Коментар

LiGuru написа:
                        nai7 написа:
                        С последният лозунг нещо увисвате.Знам че Европа Ви е болна тема.Ама това е положението,10 мача без загуба.И незнам дали си забелязал нещо,почти всички футболисти(чужденци)за които Левски проявява интерес,все в ЦСКА ги пращат(медиите на континента).Последно имаше такава изцепка с Жоб.И до по комични ситуации се е стигало.На кое негро синкаво бяха пратили повиквателната за нац.тим в ЦСКА.Иберийците го написаха точно,кратко и ясно El debil.
                        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Не си хванал смисъла на "лозунга". К’во ли значи евро*урва

Коментар

LiGuru написа:
                            Не си хванал смисъла на "лозунга". К’во ли значи евро*урва
                            Давай светни ме!
                            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Тва просто им е болна тема на сините ! цска, властта, партията, изкуствения отбор.... Хващам се на бас, че нито един левскар, без изключение, не може да даде отговор на това - защо наричат цска турци, и защо непрекъснато изобразяват цска със звездичка след С-то ? С отговор може да започне човекът който дори показва такива снимки. Все едно да викам на левски - перуанци, или филипинци. Напълно безсмислено. А не се виждат че между тях има сума ти цигани които ходят на мач щото всички цигани са от левски. За щастие - обратното не е вярно, добре че има и българи от левски, че иначе щеше да е смешно. И в допълнение - както пише на лозунга - *** за цска - напоследък май България пее само "Оставка!", "Батков пе****ст".

Коментар

Честно ви казвам, не виждам никакъв, ама абсолютно никакъв смисъл от груби заяждания с другия отбор. След като тази година бях на два мача, на които почервеняха магистралата, парка (Борисовата градина) и цял Национален стадион, дрязгите с левскарите ми се стуват безсмислени. Обичам си отбора, радвам се, когато другия отбор пада в наши и международни мачове, но нищо повече. Никога не бих обиждал или пък да се бия заради запалянковщина. А това как, кога, защо е създаден ЦСКА - боли ме фара. Преди година бяхме натикани в дупката, сега изгря слънце и на нашата улица, а цяла Европа се смее на Левски. Руската сага ще се превърне вероятно в един от гафовете на века. Така е и в живота, днеска си баровец, утре отрепка, както се пееше в една поучителна чалга .Знам, че ние сме от ЦСКА, шаляляляля... и нищо не е въстояние да промени това. Вижте клипчето, България обича ЦСКА !

Коментар

Working...
                                X