Да, за тази снимка, но по-качествена, за да я изпринтирам цветно като плакат метър на метър за една витрина :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Не знам защо се бъзикате с Жоро вратарчето . Той си е пич от всякъде, най-вече защото е пазарджиклия, което е необходимо и достатъчно условие да си пич . Вярно е, че е много грозен, ама чак пък Урсула. По-скоро прилича на грозноват булдог . И е отличен вратар - на черното не може да се каже бяло.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Не знам защо се бъзикате с Жоро вратарчето . Той си е пич от всякъде, най-вече защото е пазарджиклия, което е необходимо и достатъчно условие да си пич . Вярно е, че е много грозен, ама чак пък Урсула. По-скоро прилича на грозноват булдог . И е отличен вратар - на черното не може да се каже бяло.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Като нямаме футбалери - да имаме поне красавци. Ама както е тръгнало по нашите географски ширини - ще изпедерастеят от раз ако се усетят по-нежни... Тъй, че Гошо - грозен, грозен - ама пич и поне за сега мъжкарче. Впрочем останаха ли неепилирани екземпляри с оскубани вежди по родните терени ? Струва ми се, че след време ръбльовците от Албиона ще се "точат" на жребий с БГ отбор за Евролигата, като пубер пред "сефте".Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Знаех си, че ще се сетя. Ставаше дума за нападателя на Нотингам Джон Фашаню, брат на Джъстин Фашаню от Уимбълдън. След признанието на напористия нападател, че е гей, беше изхвърлен от Нотингам, а брат му се отрече от него. След няколко години Джон Фашаню се обеси. Та колко са мъже английските ръбльовци, хич не е сигурно. Преди години подобен скандал разтресе Левски - споменаваха се Иванков, Топузаков, Мартин Станков. Сега скандални снимки на обещаващия вратар на ЦСКА Караджов са на път да стопират кариерата му.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
LiGuru написа:nai7 написа:Оооо кой се е появил на хоризонта,тази снимка най-вероятно е от победата над Ботев Криводол.То вече само тях може да биетеФиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Тва просто им е болна тема на сините ! цска, властта, партията, изкуствения отбор.... Хващам се на бас, че нито един левскар, без изключение, не може да даде отговор на това - защо наричат цска турци, и защо непрекъснато изобразяват цска със звездичка след С-то ? С отговор може да започне човекът който дори показва такива снимки. Все едно да викам на левски - перуанци, или филипинци. Напълно безсмислено. А не се виждат че между тях има сума ти цигани които ходят на мач щото всички цигани са от левски. За щастие - обратното не е вярно, добре че има и българи от левски, че иначе щеше да е смешно. И в допълнение - както пише на лозунга - *** за цска - напоследък май България пее само "Оставка!", "Батков пе****ст".
Коментар
-
Честно ви казвам, не виждам никакъв, ама абсолютно никакъв смисъл от груби заяждания с другия отбор. След като тази година бях на два мача, на които почервеняха магистралата, парка (Борисовата градина) и цял Национален стадион, дрязгите с левскарите ми се стуват безсмислени. Обичам си отбора, радвам се, когато другия отбор пада в наши и международни мачове, но нищо повече. Никога не бих обиждал или пък да се бия заради запалянковщина. А това как, кога, защо е създаден ЦСКА - боли ме фара. Преди година бяхме натикани в дупката, сега изгря слънце и на нашата улица, а цяла Европа се смее на Левски. Руската сага ще се превърне вероятно в един от гафовете на века. Така е и в живота, днеска си баровец, утре отрепка, както се пееше в една поучителна чалга .Знам, че ние сме от ЦСКА, шаляляляля... и нищо не е въстояние да промени това. Вижте клипчето, България обича ЦСКА !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар