Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авторът на гола беше Велиян Парушев. Мисля, че Ваньо Шишков дойде по-късно Иначе - да, Джони хвана дузпа, мисля на Мели. А голът на Парушев беше с летящ плонж в малкото наказателно.
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
      А голът на Парушев беше с летящ плонж в малкото наказателно.
      Да, верно е че беше на Велиян Парушев. Ама понеже не мога да се сетя сега - с плонж от малкото наказателно - като Коста Стоянов срещу левски, или като Спас Делев срещу Динамо ?Намерих си го: Люлка на шампиони - Парма 1-1 ЦСКА, Велиян Парушев

Коментар

ogi28b написа:
        vesko написа:
        А голът на Парушев беше с летящ плонж в малкото наказателно.
        Да, верно е че беше на Велиян Парушев. Ама понеже не мога да се сетя сега - с плонж от малкото наказателно - като Коста Стоянов срещу левски, или като Спас Делев срещу Динамо ?Намерих си го: Люлка на шампиони - Парма 1-1 ЦСКА, Велиян Парушев
        Нещо средно, с елементи от гола на Машадо срещу левски :D
        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Теорията, че мафията на черното тото ги е измамила ми звучи много по-малко вероятно от някаква машинация извършена от самият Батков (само човек с болни фантазии може да разчете "ходовете" му) или дори по-вероятно от друго предателство по линията Сираков, с цел да се върне на бял кон в Левски, след като дискридетира сегашното спортно-техническо ръководство. Разбира се това са теории, вероятно малко вероятни, НО далеч по-вероятни отколкото някой за 100 000 евро да инсценира и най-вече да рискува да бъде изловен много лошо при такава мащабна международна акция - далеч по-лесно е да отркаднеш 1-2 луксозни коли и да прибереш същите парички.Нали не мислите, че ей така можете да заложите например 1млн. евро на една среща от съмнителна България? Още при суми над 1000 евро може да се наложи първо да одобрят залога, а при големи суми може и да ти бъде отказан залога и дори свалена срещата. При съмнение, може да свалят срещата и да я броят като позната с коефициент 1...Какво да кажем пък за многобройните статии в нета, където се пишеше, още ПРЕДИ да тръгнат за Русия, че от Рубин са отговорили, че няма и не е имало интерес, треньора им не е чувал за подобно нещо, а от руската федерация са отговорили, че трансфери не са възможни!! Същата глупост можеше да се заформи с Грег Акселрод, но тогава от ЦСКА се усетиха, след като медиите писаха, само от Левски не пожелаха да направят справка с клуба, питам ЗАЩО?
          FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Велика публика,велик отбор защото ние сме ЦСКА.
            Прикачени файлове

Коментар

nai7 написа:
              Велика публика,велик отбор защото ние сме ЦСКА.
              Градски,нали каза че няма да пишеш повече в тая гадна футболна тема?Да не те ядоса пак някой колега
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аааа вече ще карам по спокойно,само дано онзи модератор да не сметне че пак се заяждам и да ме накаже,ама явно е искал да се докаже понеже е нов.Прощавам му

Коментар

sachma написа:
                  snake написа:
                  ...
                  А така, а как можа да забравиш мача на Георги Велинов срещу Парма в Италия като им врътнахме 0:0 в София и 1:1 там
                  Няма такова нещо, нищо не съм забравил. Мога да напиша книга за поколението на Джони Велинов и компания без да ползвам Google :D . Споменах мача с Реал Сосиедад както емблематичен за качествата на Велинов. Имам да отхвърля 15-20 мин. работа за днеска и после здраво запретвам ръкави във футболната тема на форума. Давам на армейците във форума една идея: колкото и нереално да е това, да съставим идеалната единадесеторка на любимия ни тим за всички времена. Но само от футболисти, които лично сме гледали.Nai7 - добре дошъл отново. Хубаво е, че си простил на един от новите модератори. Такива сме ние ЦСКА-рите, широкоскроени личности .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                    sachma написа:
                    snake написа:
                    ...
                    А така, а как можа да забравиш мача на Георги Велинов срещу Парма в Италия като им врътнахме 0:0 в София и 1:1 там
                    Няма такова нещо, нищо не съм забравил. Мога да напиша книга за поколението на Джони Велинов и компания без да ползвам Google :D . Споменах мача с Реал Сосиедад както емблематичен за качествата на Велинов. Имам да отхвърля 15-20 мин. работа за днеска и после здраво запретвам ръкави във футболната тема на форума. Давам на армейците във форума една идея: колкото и нереално да е това, да съставим идеалната единадесеторка на любимия ни тим за всички времена. Но само от футболисти, които лично сме гледали.Nai7 - добре дошъл отново. Хубаво е, че си простил на един от новите модератори. Такива сме ние ЦСКА-рите, широкоскроени личности .
                    Трябваше да се уговорим да ходим за мача на Фулам заедно,ние със Наско(Скуадра ) ходихме,взехме по една фанелка от фенмагазина и на стадиона.Останах без глас от викане,голяма публика всичко беше супер,магистралата към София беше червена.Забравих да пусна една снимчица за немоща на Евробоеца ето я и нея:
                    Прикачени файлове

Коментар

Ето моят избор за идеален отбор на ЦСКА по постове с всичките условности на такъв избор. Пак казвам, включвам само футболисти, които лично съм гледал. За някои постове имам колебания и там съм посочил и заместник:1. Георги Велинов2. Иван Зафиров3. Ангел Рангелов (Трифон Иванов)4. Цоньо Василев (Красимир Безински, Илия Войнов, Васил Тинчев)5. Георги Димитров6. Ради Здравков (Божил Колев, Георги Илиев)7. Цветан Йончев (Емил Костадинов)8. Христо Стоичков (Георги Славков)9. Любослав Пенев (Спас Джевизов)10. Пламен Марков11. Стойчо МладеновИма и други великолепни футболисти, играли в ЦСКА, които обаче не постигнаха статус на клубни легенди: Илия Вълов, Анатолий Нанков, Коце Янчев, Ивайло Киров, Лъчезар Танев, Ружди Керимов, Георги Георгиев-Гецата, Емил Димитров, Мартин Петров, Йордан Лечков, Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Владимир Манчев, Ивайло Андонов, Ибрахима Гай... Може и да съм пропуснал някой. От сегашния състав потенциал за нещо голямо имат Иван Иванов, Платини, Спас Делев. В качествата на вратаря Караджов вече не съм толкова убеден.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Много трудна задача колега,немога да измисля 11 все някой ще се наложи да пропусна.Абе някой знае ли какво стана със трансфера за 5.000.000$ чувам ГДБОП,ФБР,ЦРУ,щели да раследват кой се е изгаврил със Тодор Селския тракторист.

Коментар

Навремето някъде около 1960 година ЦДНА / така се казваше тогава ЦСКА/ игра мач с Цървена звезда в Белград и слушахме развоя на мача от сръбския коментатор на Сръбското радио. Тогава защитника Кирил Ракаров вкара гол от наказателен удар с мощен шут на повече от 30м разтояние от вратата . И думите които каза сърбина ги помня и до днеска . :D Ебаси си църното копеле ,ебаси си шута ,ебаси гола ! Вратата на трески ,мрежата на конци ,вратаря на мръвки. :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ogi28b написа:
                            Локомотив Мездра са участвали в шампионската лига. Ето и резултатите след 5 мача:
                            Някой може ли да извади качествена снимка на унилата мутра на Урсула?

Коментар

коцев написа:
                              ...вкара гол от наказателен удар с мощен шут на повече от 30м разтояние от вратата... :D
                              Едно уточнение само - наказателен удар е единствено дузпата. Другите са преки и непреки свободни удари.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Humppa написа:
                                ogi28b написа:
                                Локомотив Мездра са участвали в шампионската лига. Ето и резултатите след 5 мача:
                                Някой може ли да извади качествена снимка на унилата мутра на Урсула?
                                За тази ли снимка на Урсулата питаш:
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X