Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Левски са пуснали на Цска ? И то с сценка с който изглеждат най-големите балъци във футбола - Верваш ли си !?И да кажеш Бартез ,че е добър вратар... На него колкото и добри спасявания да съм гледал , толкова и глупости съм му гледал пак и то само късмета му го е спасявал да не му напълнят мрежата....Да не помислиш ,че се заяждам с теб само Съгласен съм и горе-долу с мнението ти ,че цска от доста време насам надиграват левски - но е имало мачове дето сме били по-добри и вие сте ни взимали победата Сега просто ви и вкарахме та го забелязваш щото е загуба
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Локомотив Мездра са участвали в шампионската лига. Ето и резултатите след 5 мача:
      Прикачени файлове

Коментар

http://corner.dir.bg/news.php?id=5105162 Една овца казала притеснено на друга:- Мисля, че ни гледат само, за да ни стрижат, доят и накрая да ни заколят!- Стига и ти с твойте теории за конспирации, че ще ти смее цялото стадо.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
          http://corner.dir.bg/news.php?id=5105162
          Тоя Батков хептен изпростя
          LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
          LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
          LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
          Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
          Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

И аз я четох тази статия, малко ми се стори в стил "12-те стола" и Остап Бендер :D . Наистина мистерията е пълна, за мен това е необяснимо, казвам го без никакво злорадство или ирония. "Левски" е институция и това е наистина нелепо.И един коментар по темата от култовия сайт Спорт1. Авторът е "анонимен", но едва ли някой се съмнява, че е произведение на небезизвестния журналист ГА :D . Не съм наясно с червеното минало и пристрастия на Тодор Батков, но част от нещата в материала звучат логично. Помествам го без изменения:"Знаете ли как са викали на малкия Тодор Батков? Синът на бай Марин Комуниста! И ако това е само родово петно, какво да кажем за "червения" растеж в биографията на Батков ... Та нали точно той като представител на Комсомола приветства през 1985 година разформироването на Левски-Спартак, защото не можело така да се "поругава името на Апостола "! И се намества в ръководството на ФК Витоша. Днес г-н Батков успешно за втори път разформирова Левски, а докато той е начело на клуба, "сините" би трябвало временно да приемат името ФК "Презуяне", защото щом на сайбията му е през ... мустака какво става с Левски, какво да кажем за тези под него?Sportline.bg беше единствената медия у нас, която от началото до края на сагата с четиримата от трансферната запаса, твърдеше убедено, че сделка няма как да има. Че всичко е блъф, в чието разпространение са впрегнати медии зависили някога или зависими в момента от Батковото благоразположение. Понесохме какви ли не ругатни, не сваляхме материали, за да "хващаме" първи "новината", че сделката е финализирана. Не сме чупили глупомера с балон, пък бил той и Дон, че някакви си руснаци подписали контракта с Левски за карето още в София, че свинският грип е повалил Рубин ...Не, свинският грип повали Левски и благодарение на Батков, днес отборът е във врящ Казан с чорба. Но не само благодарение на Батков. Ами Гонзо? Ами Баждеков? Осъзнават ли двамата, че ако глупостта можеше да лети, днес и те щяха да пърхат с крилца около водача на ятото Батков? Наясно ли е финансовият директор, че опитвайки се да замаже гафа се превърна в един глуповат наивник над средна възраст? Та кой си повежда стадото за продан само въз основа на някаква анонимна покана с емблема? Разбира ли Гонзо, че от тук нататък може да е директор само на манекенска агенция, защото единствено там все още се работи "на повикване"? Гадно е след мача с ЦСКА да се правиж на мъж, влизайки в поредния флирт със Сектор "Б". Какво са ти виновни футболистите, когато самият ти си отписал мача? Как да накараш Жо да приеме нещо насериозно, когато си пратил Зе да преговаря с Авраам Бакалина? Как да биеш ЦСКА с Виктор Генев, когато Рабех изтрезнява в студения СССР? Батков, Баждеков и Георги Иванов донесоха победата на ЦСКА в събота и тримата трябва да излязат пред "сините" фенове и да си поемат отговорността. Да обяснят какво стана. Да отговорят на странни въпроси като: Как човек с условна присъда и под гаранция като Рабех напусна страната? Как Рабех, Тасевски и Зе Соарес са стигнали до Москва, при положение, че им трябва виза, а те до петък сутринта бяха още в Испания? Как Баждеков е преговарял с шефовете на Казан в Москва, когато по същото време Рубин играеше с Том в Томск? Знаете ли къде е Томск? На два часови пояса от Москва! И въобще пътешествениците стигнаха ли до Москва или се криха някъде по села и паланки в анонимност, за да си вдигат цената с фалшиви преговори с шампиона на Русия? Докато тримата герои на Доньо Донев не отговорят на тези въпроси, а и на още куп други, ще останат в историята като хората, които предадоха Левски.Пак се сещам за Батков. Той е на "Герена" от 10 години и винаги е говорел за клуба като нещо чуждо за него. Едва преди две лета езикът му се пречупи и той за първи път каза "Нашият Левски". Тодор Батков винаги е бил "червен" - и като политически пристрастия, и като клубни. Тази седмица завърши и "червената" му мисия - Левски е на дъното толкова унизен, колкото не е бил никога. И знаете ли кое е най-страшното? Този клуб си е частна собственост на Батков. Или на Чорни. Няма значение и на двамата вече не им пука за Левски. Не им пука от това "Слаб 2", което им писа вчера ЦСКА. Затова и след като продаде всички, което се движи на "Герена", нищо чудно Батков да закрие Левски. Няма да му е за първи път."
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Работата отива към одисеята на Ботев Пловдив Митю Селския е един прост селски тарикат и не могат да го бутнат, какво остава за Г-н Старопланински, който най-вероятно има връзки на най-високо ниво и засега е от недосегаемите в държавата.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Забравяте един вратар, единствения! Единствения - Черната пантера - Лев Яшин! Едонственият вратар носител на Златната топка, спасил повече от 150 дузпи! Сещам се и за Илия Вълов!А на някои коментари за това, че сините са пунсали на ЦСКА - наблюдавахте ли изкъсо съдиството на Антон Генов - моравосиньо беше!

Коментар

Humppa написа:
                  Забравяте един вратар, единствения! Единствения - Черната пантера - Лев Яшин! Едонственият вратар носител на Златната топка, спасил повече от 150 дузпи! Сещам се и за Илия Вълов!А на някои коментари за това, че сините са пунсали на ЦСКА - наблюдавахте ли изкъсо съдиството на Антон Генов - моравосиньо беше!
                  Това си беше направо тъмносиньо неговото. Особено фрапиращо и неадекватно отсъждане беше това, когато Главата виждайки как губи топката в наказателното поле, и срещу жоро-тъжното остават двама , седна по гъз, както малките деца падат, когато изгубят равновесие, а Генов само тва чакаше, за да надуе свирката и да спре атаката. Навремето един друг капацитет каза "Видях че има дузпа, но не знам какво ми стана, и не я свирих". Сега Генов видя, че няма нищо, но го свири. Е затова ще има и Жилина, и тампере, и бате, и всички. Щото тука учат съдиите да ги подпират, и футболистите свикват, и така играят в Европата.Миналата седмица коментатора възкликна "Това е първа дузпа срещу левски на герена, от 8 години насам!" Да не говорим колко ли картони са спестени, и в двата цвята. Като отидат в Европата, жоро-тъжното се чуди що му вадят картони, като той просто е пробягал 30 метра да се скара на защитниците пред него, и да им намигне. Ама там го няма бай Тонката Генов.

Коментар

Ама вие наистина друг мач сте гледали - използвате, че сме в минорно настроение от загубата, не се обаждаме много-много и един друг се навивате като набираща скорост лавина. От няколко години насам се знае, че Антон Генов подпира ЦСКА в мачовете с Левски. Тогава, ако си спомняте, Наско Сираков нещо му беше вдигал пушилка и Генов е казал, че оттук-насетне Левски един мач няма да спечели, когато той ръководи. От началото на кариерата на Генов е известно също, че е левскар, но от тази случка със Сираков просто напук свири против Левски и затова толкова пъти от ръководството на клуба отказват той да съдийства дербитата. Аз например имам претенции за нарисувана дузпа в последните минути за Левски, където беше туширан син нападател и чимовете още стоят изровени на това място. Хайде, радвайте се на победата, заслужено ни бихте, ама по-леко с фантасмагориите...
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Айда малко добро настроение и за сините фенове - http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=27243
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ретроспекция:
                        dikanio написа:
                        Кои са тия Динамо Москва? Те осъзнават ли срещу кого се изправят довечера? Срещу славната история на ЦСКА. 31-кратен шампион на България, три 1/2-финала в Европа и е отстранявал грандове и европейски шампиони като Ливърпул, Аякс и Нотингам преди само няма и 30 години. А московчани са пълни анонимници и сега проклинат съдбата, че ги прати именно срещу "убиеца на грандове". Сега ще вземат ЦСКА да стигнат до равен и ми отиде ироничния коментар :D
                        Докато не се промени цялостно мисленето на 99.7 % от синята публика, а именно че най-важното нещо на света е да се бие цска - винаги ще сте така. От време на време ще ви се случи нещо интересно, 2-3 слаби отбора поред в турнирите, и да стигнете по-напред, но като цяло - отпадането от смешни и неизвестни отбори просто е ежедневие. И никой, ама никой не се притеснява от това, щом след няколко дни е мача с цска, и победят. Никой не вижда колко слабо и смешно играят сините от 4 сезона насам, и въпреки това стават шампиони. Никой не се пита защо, защото важно е че са били цска! Не става така. Ето и сега ако бяхте били - щеше да е върхЪ на сладоледа, черешата на салатата, маслината на тортата. Пак никой нямаше да забелязва каква е жестоката действителност, а всички щяха да пеят - сини шампиони. Гонзо щеше да подскача по гащи, туристите щяха да ги оценят на тройна цена, щото с тях можеше и да стане 7-1 и 7-2. Никой нямаше да си спомня мача с локо сф, никой нямаше да помни тая година от бате ли отпаднаха, или от олимпия. Щеше да се помни само победата над цска. Е не става с такова възпитание и с такъв манталитет. Когато избиете от главите си този огромен комплекс на изкуствения отбор цска, на репресирания левски, тогава ще станете голям отбор и голяма публика. Публика, която в момента се събира повече на мач с цска, отколкото на мач с Челси. Когато погледнете напред, а не назад. Дотогава, както се изрази един виден форумец:
                        LiGuru написа:
                        вашия любим отбор е обречен на мизерия и секс анален от мало и голямо, защото цялата ви мисъл е за евробоец, гранд велик тим на балканите, а сте пълен ташак.
                        Разликата между цска и левски се състои в това, че от цска са съгласни да са шампиони, било то и с 2 загуби от левски, докато за левски е важно да бият цска, пък дори и втори да останат. И да са моралните шампиони. Това е положението.

Коментар

Humppa написа:
                          Забравяте един вратар, единствения! Единствения - Черната пантера - Лев Яшин! Едонственият вратар носител на Златната топка, спасил повече от 150 дузпи! Сещам се и за Илия Вълов!
                          Яшин не съм го гледал, но естествено съм чувал за него. От българските вратари, които съм гледал, най-големият талант за мен е легендата на ЦСКА Георги Велинов. За съжаление страстта му към чашката провали невероятната му кариера, в която има истински подвизи, като феноменалния му мач срещу Реал Сосиедад и още много-много други.Илия Вълов беше стабилен вратар, но толкова.Отличен вратар беше вратарят на Левски-Спартак Стефан Стайков. Макар и леко пълен, беше много пъргав и сигурен, за което много го мразех . Много-много класен вратар беше и Румен Горанов от Локо София.Не мога да не спомена естествено Боби Михайлов - много стабилен, сериозен и успял вратар. И едно име, с което сигурно ще ви изненадам. Левски имаха едно невероятно добро вратарче, казваше се Владо Делчев. За съжаление по-голяма част от кариерата му премина в сянката на Боби Михайлов и не можа да разкрие големия си потенциал.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Наистина някои тук са гледали друг мач. Поредното дебелокожо изказване по отношение на съдията. Казал наско нещо и онзи решил, че ще свири против лески? Това ако не печели наградата за виц на седмицата? А нек’ви бизнес интереси и пр. нямат значение, нали? Отделно от това за проявите си, ако беше в Англия, Симонович щеше да бъде изгонен поне 3 пъти без изобщо да види жълт картон. А за 2, не 1 а 2, удара с лакът бижутера не трябваше ли да бъде изгонен. Но не, ще свирим по равно - жълти и за двамата. По равно, ама по равно в случая не е справедливо. Защото за дърпане за фланелката се дава жълт картон а за удар с лакът - червен. Е, освен на играчите на лески.***
                            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Абе много разсъждавате, ако питате мене ЛЕвскар съм!ЦСКА победи заслужено Левски.Съдиите няка какво да ги коментирам-то цялото ни първенство е корумпирано.Левски в момента няма класата да играе в Европа.ЦСКА има-просто се ВИЖДА от по-добрата им игра
                              Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

snake написа:
                                Humppa написа:
                                Забравяте един вратар, единствения! Единствения - Черната пантера - Лев Яшин! Едонственият вратар носител на Златната топка, спасил повече от 150 дузпи! Сещам се и за Илия Вълов!
                                Яшин не съм го гледал, но естествено съм чувал за него. От българските вратари, които съм гледал, най-големият талант за мен е легендата на ЦСКА Георги Велинов. За съжаление страстта му към чашката провали невероятната му кариера, в която има истински подвизи, като феноменалния му мач срещу Реал Сосиедад и още много-много други.Илия Вълов беше стабилен вратар, но толкова.Отличен вратар беше вратарят на Левски-Спартак Стефан Стайков. Макар и леко пълен, беше много пъргав и сигурен, за което много го мразех
                                А така, а как можа да забравиш мача на Георги Велинов срещу Парма в Италия като им врътнахме 0:0 в София и 1:1 там (с гол на Ваньо Шишков )? Тогава ако аз бях на мястото на Томас Бролин, Антонио Бенариво и компания, щях да се откажа от футбола. А между другото Илия Вълов ми беше комшия по времето, когато риташе в Добруджа, та и с Вальо Илиев се познавам
                                N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                                X