Егати изрода е тоя Бардон, абсолютен рецидивист. Явно е забравил как го изгониха срещу шалке за далеч по-безобидно влизане, от това което направи току-що. Това си беше опит за нанасяне на тежка телесна повреда.Както се вижда - жълтата подводница е само жълта, а всъщност е безобидна гумена лодка. Жалко че синята лавина дори няма ОПИТ за удар към вратата вече 1/2 час.ред: А тоя коментатор е най-смешния коментатор, той говори повече глупости от Алекси Сокачев. "Първата греда, втората греда, гол-кийпъра, Лъчко, (все едно с Лъчко се клецкат сутрин преди закусчица) "
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Абе не знам какво да мисля след мача на ЦСКА и развитието на мача на сините до момента. И двата отбора държат на Фулам и Виляреал... ЦСКА изпуснаха Фулъм, сините стискат 0:0, че дори и поглеждат вратата на испанците. Нито Фулъм бяха толкова силни, нито Виляреал ме впечатляват с нещо... Мисля си, ако имахме нормално първенство, в което е нормално последният да бие първия, първенство, в което съдийте са независими, а мчоеовете се уреждат само с футболни аргументи на терена, то родните отбори щяха да побеждават по-лесно в Европа. Явно тук няма достатъчно големи битки, битко до последната секунда, а си мислим, че след като се вкара гол на Ботев или Марек, то значи мача е свършил...Редакция: Първото торпедо се взриви...
Коментар
-
Еми така ще е - няма да има сериозни битки, докато в А група има повече от 8 отбора За чий са ни отбори като Ботев и Локомотив Мездра, които от мача не могат дори равен да вземат, за чий са ни отбори като локомотив Пловдив, които когато могат, бият с лекота цска, и падат с лекота от левски, и обратно - някой друг като локо сф, който бие с лекота левски, и пада с лекота от цска ?А група с 8 отбора !!!ред.: По -скоро с 10, за да има повече мачове. Да се научат да тичат, и да играят през 3 дена ! А те сега, госпожиците - ако имат 3 мача за седмица, втория го отлагат, за да можели да починат, и да се възстановят, разбираш ли ... И после го играят когато вече няма Европа, между други 2 мача с лесни съперници. Това го няма никъде !!
Коментар
-
Humppa
Е хубаво де, 8 отбора, 2 първенства ли да играят за календарна година Някак си не ми допада идеята за А-група с 8 отбора. Виж, ако са 10 или 12 например, за да има повече мачове, и нашите отбори да играят цикъл сряда-събота, а не кавато е практиката у нас - имат сините мач в европа и отлагат мач с Литекс например за след 4 месеца...
Коментар
-
С 10 де, с 10. И по 4 мача между отборите, 36 мача за сезона. Всяка сряда и събота, ако трябва ! А левски и литекс го отложиха за друго, тоя път УЖ защото литекс игра в четвъртък, а левски играеше следващия вторник. И нито в събота, нито в неделя беше подходящо, щото за единия отбор все оставаха 2 дена само.
Коментар
-
На мен друго ми е интересно - защо нашите "грандове" не играят всеки мач и в първенството на такова темпо, каквото се стараят да правят в международните мачове - нали това им е професията и би трябвало в това да са най-добри и да го практикуват с желание. За мача на Левски - изкарахме голям късмет, че се изля такъв дъжд и поохлади малко желанието на испанците за бърз и техничен футбол. Смятам, че играха с не повече от 40% от възможностите ни, но това беше достатъчно да ни бият, а ние /този път имам предвид привържениците на Левски/ се "радваме" на минималната загуба.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Humppa
Е, женчовци са нашите футболери. Миналият или по-миналият сезон, ако не се лъжа, Манчестър Юнайтед имаше една седмица с 3 мача, единият от който в ШЛ! Не чух тогава да се оплакват....
Коментар
-
Humppa написа:нормално първенство, в което е нормално последният да бие първия, първенство, в което съдийте са независими, а мчоеовете се уреждат само с футболни аргументи на терена
Коментар
-
Фулъм играха по-зле от Пирин в Кюстендил. Но важното е че треньорчето Ви е оптимист.Аз се чудя кой е по-големия гъзар в тая република - той или ББ!?Може да се каже и по друг начин - опитва се да въведе европейски духно го прави с байганювски методи от Мировяне. Така отряза репортера на БНТ след мача, че направо го отказа от професията. А Миляреал играха не на 40, а на 20% от възможностите си.Левски да се благодарат на дъжда наистина че не ги направиха отличници...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Фулъм играха по-зле от Пирин в Кюстендил. Но важното е че треньорчето Ви е оптимист.Аз се чудя кой е по-големия гъзар в тая република - той или ББ!?Може да се каже и по друг начин - опитва се да въведе европейски духно го прави с байганювски методи от Мировяне. Така отряза репортера на БНТ след мача, че направо го отказа от професията. А Миляреал играха не на 40, а на 20% от възможностите си.Левски да се благодарат на дъжда наистина че не ги направиха отличници...Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Фулъм играха по-зле от Пирин в Кюстендил. Но важното е че треньорчето Ви е оптимист.Аз се чудя кой е по-големия гъзар в тая република - той или ББ!?Може да се каже и по друг начин - опитва се да въведе европейски духно го прави с байганювски методи от Мировяне. Така отряза репортера на БНТ след мача, че направо го отказа от професията. А Миляреал играха не на 40, а на 20% от възможностите си.Левски да се благодарат на дъжда наистина че не ги направиха отличници...Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Абе тази лига Европа е радост за душите само за тимове от нашата черга. Видяхте Фулъм, Виляреал, Лацио. Ами не се напрягат. Подържат форма и си мислят за вътрешните първенства. Фулъм ме издразниха с високомерието, което демонстрираха. Играха с резервите и то без да се напъват. Пренебрежението им беше дразнещо, но такива са реалностите. Лига Европа ще се превърне във второ Интертото в чиито турнир тимовете играеха ей така предсезонно. Реално погледнато - Фулъм ще прибере от 2-3 мача в Барклайс лигата повече пари от колкото във всички мачове, които ще изиграе в Европа и в частност в тази нова и далеч по-бедна европейска лига.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Humppa
Що, правилно е написано. Дали Фулъм са се напрягали или не, само те си знаят.Аз знам какви видях снощи! Един ЦСКА който играеше футбол, искаше победа и беше много близо до нея, един Фулъм, който се бранеше и отбеляза късметлииски, един Виляреал, който не се напрягаше много под дъжда, един Левски, който искаше да играе, но малко страхливо поглеждаше към врата на противника.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар