Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Егати изрода е тоя Бардон, абсолютен рецидивист. Явно е забравил как го изгониха срещу шалке за далеч по-безобидно влизане, от това което направи току-що. Това си беше опит за нанасяне на тежка телесна повреда.Както се вижда - жълтата подводница е само жълта, а всъщност е безобидна гумена лодка. Жалко че синята лавина дори няма ОПИТ за удар към вратата вече 1/2 час.ред: А тоя коментатор е най-смешния коментатор, той говори повече глупости от Алекси Сокачев. "Първата греда, втората греда, гол-кийпъра, Лъчко, (все едно с Лъчко се клецкат сутрин преди закусчица) "

Коментар

Абе не знам какво да мисля след мача на ЦСКА и развитието на мача на сините до момента. И двата отбора държат на Фулам и Виляреал... ЦСКА изпуснаха Фулъм, сините стискат 0:0, че дори и поглеждат вратата на испанците. Нито Фулъм бяха толкова силни, нито Виляреал ме впечатляват с нещо... Мисля си, ако имахме нормално първенство, в което е нормално последният да бие първия, първенство, в което съдийте са независими, а мчоеовете се уреждат само с футболни аргументи на терена, то родните отбори щяха да побеждават по-лесно в Европа. Явно тук няма достатъчно големи битки, битко до последната секунда, а си мислим, че след като се вкара гол на Ботев или Марек, то значи мача е свършил...Редакция: Първото торпедо се взриви...

Коментар

Еми така ще е - няма да има сериозни битки, докато в А група има повече от 8 отбора За чий са ни отбори като Ботев и Локомотив Мездра, които от мача не могат дори равен да вземат, за чий са ни отбори като локомотив Пловдив, които когато могат, бият с лекота цска, и падат с лекота от левски, и обратно - някой друг като локо сф, който бие с лекота левски, и пада с лекота от цска ?А група с 8 отбора !!!ред.: По -скоро с 10, за да има повече мачове. Да се научат да тичат, и да играят през 3 дена ! А те сега, госпожиците - ако имат 3 мача за седмица, втория го отлагат, за да можели да починат, и да се възстановят, разбираш ли ... И после го играят когато вече няма Европа, между други 2 мача с лесни съперници. Това го няма никъде !!

Коментар

Е хубаво де, 8 отбора, 2 първенства ли да играят за календарна година Някак си не ми допада идеята за А-група с 8 отбора. Виж, ако са 10 или 12 например, за да има повече мачове, и нашите отбори да играят цикъл сряда-събота, а не кавато е практиката у нас - имат сините мач в европа и отлагат мач с Литекс например за след 4 месеца...

Коментар

С 10 де, с 10. И по 4 мача между отборите, 36 мача за сезона. Всяка сряда и събота, ако трябва ! А левски и литекс го отложиха за друго, тоя път УЖ защото литекс игра в четвъртък, а левски играеше следващия вторник. И нито в събота, нито в неделя беше подходящо, щото за единия отбор все оставаха 2 дена само.

Коментар

На мен друго ми е интересно - защо нашите "грандове" не играят всеки мач и в първенството на такова темпо, каквото се стараят да правят в международните мачове - нали това им е професията и би трябвало в това да са най-добри и да го практикуват с желание. За мача на Левски - изкарахме голям късмет, че се изля такъв дъжд и поохлади малко желанието на испанците за бърз и техничен футбол. Смятам, че играха с не повече от 40% от възможностите ни, но това беше достатъчно да ни бият, а ние /този път имам предвид привържениците на Левски/ се "радваме" на минималната загуба.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Е, женчовци са нашите футболери. Миналият или по-миналият сезон, ако не се лъжа, Манчестър Юнайтед имаше една седмица с 3 мача, единият от който в ШЛ! Не чух тогава да се оплакват....

Коментар

Humppa написа:
                  нормално първенство, в което е нормално последният да бие първия, първенство, в което съдийте са независими, а мчоеовете се уреждат само с футболни аргументи на терена
                  Няма такова първенство, поне не и професионално. Навсякъде подпират големите отбори, и в края на всеки сезон има "съмнителни" мачове. Където има бизнес, няма спорт и обратното.
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Фулъм играха по-зле от Пирин в Кюстендил. Но важното е че треньорчето Ви е оптимист.Аз се чудя кой е по-големия гъзар в тая република - той или ББ!?Може да се каже и по друг начин - опитва се да въведе европейски духно го прави с байганювски методи от Мировяне. Така отряза репортера на БНТ след мача, че направо го отказа от професията. А Миляреал играха не на 40, а на 20% от възможностите си.Левски да се благодарат на дъжда наистина че не ги направиха отличници...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Фулъм играха по-зле от Пирин в Кюстендил. Но важното е че треньорчето Ви е оптимист.Аз се чудя кой е по-големия гъзар в тая република - той или ББ!?Може да се каже и по друг начин - опитва се да въведе европейски духно го прави с байганювски методи от Мировяне. Така отряза репортера на БНТ след мача, че направо го отказа от професията. А Миляреал играха не на 40, а на 20% от възможностите си.Левски да се благодарат на дъжда наистина че не ги направиха отличници...
                      Да Виляреал не си дадоха никакъв зор... ако играеха на макс.. не ми се мисли, какво щеше да ни се случи. Резултата в Рим пък е много кофти. Ако Лацио са решили наистина да играят в турнира, задължително сега им трябва победа срещу нас. А явно и Редбул не са случаен отбор. Всяка точка ще е успех за нас в тая група - това е реалността.
                      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Фулъм играха колкото им позволиха.Дали е по-голям гъзар от ББ това незнам,но хора без самочувствие си остават мишоци.В други отбори европейският дух се прокарва от интелигентният Пловдивски ръководител,методите май не отстъпват.А Вилериял с колко процента са играли си е за тяхна сметка,можеха да гризнат дръвцето.И стига сме се подценявали!!!
                        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Абе тази лига Европа е радост за душите само за тимове от нашата черга. Видяхте Фулъм, Виляреал, Лацио. Ами не се напрягат. Подържат форма и си мислят за вътрешните първенства. Фулъм ме издразниха с високомерието, което демонстрираха. Играха с резервите и то без да се напъват. Пренебрежението им беше дразнещо, но такива са реалностите. Лига Европа ще се превърне във второ Интертото в чиито турнир тимовете играеха ей така предсезонно. Реално погледнато - Фулъм ще прибере от 2-3 мача в Барклайс лигата повече пари от колкото във всички мачове, които ще изиграе в Европа и в частност в тази нова и далеч по-бедна европейска лига.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

bicho1976 написа:
                            Фулъм играха колкото им позволиха.
                            Вица на седмицата!
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Що, правилно е написано. Дали Фулъм са се напрягали или не, само те си знаят.Аз знам какви видях снощи! Един ЦСКА който играеше футбол, искаше победа и беше много близо до нея, един Фулъм, който се бранеше и отбеляза късметлииски, един Виляреал, който не се напрягаше много под дъжда, един Левски, който искаше да играе, но малко страхливо поглеждаше към врата на противника.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                bicho1976 написа:
                                Фулъм играха колкото им позволиха.
                                Вица на седмицата!
                                Виц за синята агитка(така им се иска)Чудя се ако ЦСКА измъкнат нещо и от Рома,какво ще измислите тогава да си успокоите комлексираните душици!?
                                Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Working...
                                X