Не съм гледал безбройните повторения на Сашо Диков, но и на мен ми с видя, че имаше симулация на Д.Атанасов при сблъсъка с Петков. Но аз съм малко недоскив. След това вече беше простотия това, дето го вдигна, а онзи пък лежеше като труп, падна си на главата, когато Петков го пусна и можеше да пострада наистина. Това вече са изпълнения, достойни за мачове между пазарджишките села Главиница и Црънча например, в които на почивката играчите се подкрепят с бира. А в Локото ми направи добро впечатление това, че са сглобили нелош отбор с доста на брой сравнително високи играчи във всички линии, което рядко се вижда в нашите отбори. Отборите ни по правило са пълни с лилипути и на мач с чуждестранен отбор приличат на деца, които играят мач с мъже. Нацията ни се топи, но като че ли и на ръст започва да изостава.Колкото до Лига Европа - нека минат мачовете, тогава ще говорим . Аз отивам на мача с Фулъм с нагласата за емоции и победа, пък каквото стане. Ако не паднем, веднага купувам билети и за мача с Базел. С Рома на 16 декември ми се вижда малко "мисията невъзможна". Тогава по-скоро ще има пингвини и бели мечки по терена, не е за мач... П.П. Вчера се скъсах от яд с волейболистите. Те отписаха мача още след втория гейм, което е недопустимо. Могат холандци и финландци да играят до последната точка, а нашите не ?! И моите уважения към Христо Цветанов-Кобрата, но този човек, национал, изпълнява сервиси не по-опасни от тези, които биехме в училище. Сервисът е сериозно оръжие във волейбола, недопустимо е национал да има такъв елементарен сервис.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес съм решил да изкарам малко парички от Еврофутбол,ето какво съм решил да играя: ЦСКА-Фулъм Х 1 Динамо(Загреб)-Андерлехт 1Х Партизан-Тулуза 1Х Лил-Валенсия 2 Брюж-Шахтьор 2 Фенербахче-Твенте 1 Коефицент в най-лошият случай: 55 Приемам и други знаци за тези срещи.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Христо Стоичков едва се отърва от линч в ЮАР17 септември 2009 / News.dir.bgХристо Стоичков едва отърва кожата си, след като полицията на косъм го спаси от гнева на освирепелите фенове на Мамелъди Съндаунс след загубата им от Бидвест Уитс.Стоичков бе качен в брониран полицейски джип, който бе ескортиран от стадиона на Бидвест с друга полицейска кола 40 минути след мача, предаде БГНЕС.Близо 200 фенове чакаха Камата пред стадиона, за да се саморазправят с него.Привържениците на Мамелъди Съндаунс бяха толкова нещастни от загубата с 4:2 от Бидвест Уитс миналата вечер, че буквално искаха да отмият срама с кръвта на наставника на любимия си тим.След тази загуба Мамелъди Съндаунс вече се намира на 12-о място.Бившата българска легенда отказа коментари пред медиите по повод инцидента. Случката бе предшествана от друг скандал - Стоичков за трети пореден път отказа да говори пред медиите. Сега той ще бъде изправен пред дисциплинарната комисия на ЮАР, заради лошото си поведение и мълчанието пред медиите. Със сигурност Камата ще получи солена глоба за поведението си.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Мътна и кървава. Кариерата на Стоичков, като треньор е обречена. Впрочем Камата така и не разбра, кога трябваше да спре с треньорството. Уважавах го, като футболист, но, като тренер и човек - не. Трябва да се приземи малко и да потърси вече вината само в себе си...Не говорил с журналистите...Ахмак - да не му е БГ - всички да му се кланят...Впрочем - големите са големи не само на терена, а и извън него. Първичността никой не я толерира извън милата ни Българийка.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
willow75bg написа:Ей колега,защо злорадсващ.Аз нямам нищо против Левски да се представи добре в Евротурнирите,нищо че съм от ЦСКА.Между другото днес е рожденния ден на бащата и Ви гарантирам,че ЦСКА ще го зарадва с една победа.В атакаааа.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар