Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм гледал безбройните повторения на Сашо Диков, но и на мен ми с видя, че имаше симулация на Д.Атанасов при сблъсъка с Петков. Но аз съм малко недоскив. След това вече беше простотия това, дето го вдигна, а онзи пък лежеше като труп, падна си на главата, когато Петков го пусна и можеше да пострада наистина. Това вече са изпълнения, достойни за мачове между пазарджишките села Главиница и Црънча например, в които на почивката играчите се подкрепят с бира. А в Локото ми направи добро впечатление това, че са сглобили нелош отбор с доста на брой сравнително високи играчи във всички линии, което рядко се вижда в нашите отбори. Отборите ни по правило са пълни с лилипути и на мач с чуждестранен отбор приличат на деца, които играят мач с мъже. Нацията ни се топи, но като че ли и на ръст започва да изостава.Колкото до Лига Европа - нека минат мачовете, тогава ще говорим . Аз отивам на мача с Фулъм с нагласата за емоции и победа, пък каквото стане. Ако не паднем, веднага купувам билети и за мача с Базел. С Рома на 16 декември ми се вижда малко "мисията невъзможна". Тогава по-скоро ще има пингвини и бели мечки по терена, не е за мач... П.П. Вчера се скъсах от яд с волейболистите. Те отписаха мача още след втория гейм, което е недопустимо. Могат холандци и финландци да играят до последната точка, а нашите не ?! И моите уважения към Христо Цветанов-Кобрата, но този човек, национал, изпълнява сервиси не по-опасни от тези, които биехме в училище. Сервисът е сериозно оръжие във волейбола, недопустимо е национал да има такъв елементарен сервис.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Glory, glory Man United Айде още един на резаците и да си лягат!
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Днес съм решил да изкарам малко парички от Еврофутбол,ето какво съм решил да играя: ЦСКА-Фулъм Х 1 Динамо(Загреб)-Андерлехт 1Х Партизан-Тулуза 1Х Лил-Валенсия 2 Брюж-Шахтьор 2 Фенербахче-Твенте 1 Коефицент в най-лошият случай: 55 Приемам и други знаци за тези срещи.
        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

залагай макс на 3 мача в краен случай 4
          фиатче Браво 2.0

Коментар

какво мислите за Хееренвеен-Спортинг Л.?мисля си за една 2
            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Христо Стоичков едва се отърва от линч в ЮАР17 септември 2009 / News.dir.bgХристо Стоичков едва отърва кожата си, след като полицията на косъм го спаси от гнева на освирепелите фенове на Мамелъди Съндаунс след загубата им от Бидвест Уитс.Стоичков бе качен в брониран полицейски джип, който бе ескортиран от стадиона на Бидвест с друга полицейска кола 40 минути след мача, предаде БГНЕС.Близо 200 фенове чакаха Камата пред стадиона, за да се саморазправят с него.Привържениците на Мамелъди Съндаунс бяха толкова нещастни от загубата с 4:2 от Бидвест Уитс миналата вечер, че буквално искаха да отмият срама с кръвта на наставника на любимия си тим.След тази загуба Мамелъди Съндаунс вече се намира на 12-о място.Бившата българска легенда отказа коментари пред медиите по повод инцидента. Случката бе предшествана от друг скандал - Стоичков за трети пореден път отказа да говори пред медиите. Сега той ще бъде изправен пред дисциплинарната комисия на ЮАР, заради лошото си поведение и мълчанието пред медиите. Със сигурност Камата ще получи солена глоба за поведението си.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Мътна и кървава. Кариерата на Стоичков, като треньор е обречена. Впрочем Камата така и не разбра, кога трябваше да спре с треньорството. Уважавах го, като футболист, но, като тренер и човек - не. Трябва да се приземи малко и да потърси вече вината само в себе си...Не говорил с журналистите...Ахмак - да не му е БГ - всички да му се кланят...Впрочем - големите са големи не само на терена, а и извън него. Първичността никой не я толерира извън милата ни Българийка.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Щом и в ЮАР успя да изпъкне като много прост... Както е казал народа: Прост човек и буен ветър нищо не мое ги спре :D
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

То по неговите стъпки е тръгнал и друг "интелигентен "футболер.Ама е е в зародиш още. :D
                    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Вие кажете ще ходите ли на мача?Аз ако бях в София не бих пропуснал такъв мач,но понеже по рано от 3,00 не мога да се прибера в Плевен и няма как да отида.Ще подкрепям наште пред телевизора.Победа и пак победа-може и равен де.

Коментар

17 септември ли е днес?!Дано да е на кадем тази дата,да се повтори разултата от далечната 1980г.ЦСКА побеждава с 1-0 Нотингам и го елиминира от турнира с две победи с по 1-0.Пожелавам на Фулъм същият успех в мочовете срещу ЦСКА.
                        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Ей колега,защо злорадсващ.Аз нямам нищо против Левски да се представи добре в Евротурнирите,нищо че съм от ЦСКА.Между другото днес е рожденния ден на бащата и Ви гарантирам,че ЦСКА ще го зарадва с една победа.В атакаааа.

Коментар

willow75bg написа:
                            Ей колега,защо злорадсващ.Аз нямам нищо против Левски да се представи добре в Евротурнирите,нищо че съм от ЦСКА.Между другото днес е рожденния ден на бащата и Ви гарантирам,че ЦСКА ще го зарадва с една победа.В атакаааа.
                            Чакай,чакай малко!Прочети ми мнимателно поста!Пожелавам на Фулъм да постигнат същият успех като сънародниците им.Две загуби с по 1-0.Да е жив и здрав бащати.
                            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Та от колко са мачовете и ще ги дават ли и двата по ТВ и по коя?
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Та от колко са мачовете и ще ги дават ли и двата по ТВ и по коя?
                                От 20,00 по БНТ ще дават цска, а от 22,00 по про бг - левски.
                                FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

Working...
                                X