Аз харесвах играта на Чавдар Янков и Домовчийски, когато играеха в Славия и Левски. Но сега те са неуверени, не стават за големи мачове. Харесвах и треньора Стоилов и играта на Левски, когато те стигнаха четвъртфинал за УЕФА. Сега обаче той проявява нечувана пристрастност, като вика свои любимци - куци коне. Такова нещо не си е позволявал никой треньор на националния ни отбор. Всеки може да има своите виждания за 1-2 футболисти и да ги налага противно на общото мнение, но при него става дума за половин отбор "наши" момчета, които не са за национала. Не стават: Иванков, Ст. Ангелов, Илиян Стоянов, Чавдар Янков, Домовчийски, неповиканият за този мач Топузаков, а Мъри още съжалявал за него. Както съжалявал и за играещия в престижното израелско първенство Томашич. Сърмов изобщо не го коментирам. Мартин Петров в момента също не заслужава да е национал. От Бербатов мисля, че не можем да се лишим, макар че нищо не пречи да бъде изпробван Камбуров. А Валентин Илиев и Велизар Димитров ? Те кои бяха, нищо че играят редовно в Русия, за Мъри са зачеркнати.П.П. Ама как хубаво съм го написал, няма ли да ме забележат от някоя телевизия да ме вземат за спортен коментатор :D ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
tomazo написа:Humppa написа:Нов тренер - предлагам Вили Вуцов, на който дните в Славия са преброени!N.Y. State of Mind
Коментар
-
Ами той си е готов за левски значи !! Харесва му играта....Днес забелязах нещо доста странно, или може би не-чак-толкова: на полувремето правиха интервюта с разни хора, и човекът от монтана, на въпрос "Зрителите все още не са видели гол през този сезон, ще се случи ли това днес? (Явно става въпрос монтана да вкара гол на гостуващ отбор) " , той отговори така:"Днес, ще видят, спокойно" - "Ще видят? Сигурен сте?" - Да, ще видят 100 %, монтана днес ще победи със сигурност"Това стана при резултат 0 - 0, а човекът наистина го каза с голяма доза увереност. Нещо ме погъделичка да проверя коефициентите в заложните къщи, но си викам - може просто да е голям фен на отбора си, затова така говори. Легнах да спя, и преди малко проверявам - 2-0 за монтана....
Коментар
-
коцев написа:А спомняте ли преди да почнат мачовете нашите звезди какъв пазарлък му удариха с ръководството но БФС. То искаха по незнам колко си евро премии . Едвам ги залъгаха с някаква си сума но сега не трябва нищо да им дадат.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Току що видяхме и най - най- най селяндурското изпълнение за годината на ЖОРО ВРАТАРЧЕТО: При една безнадеждна за нападателя топка, той все пак тичаше да се бори за нея, при което Урсулата я хвана със скок, а при скокапротегна крак напред, и удари с юмрук в гърлото Димо Атанасов, съвсем умишлено и селски! При което Атанасов се хвана за гърлото и се строполи на земята, а Урсулата го хвана през кръста и го повдигна на 1/2 метър за да го изкарва от терена, но му натежа, и го хвърли обратно на земята. Разбира се съдията не посмя да го изгони, а коментатора Борис Касабов странно защо говореше някакви глупости, и не каза че има удар без топка! Защо ли. Това е най-, ама най-големия селянин, простак, и некадърник , който в момента е по българските терени. Такова селско поведение в Англия например щеше да му коства червен картон, солидна глоба, и поне 3 месеца без права. И това е вратар на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Сигурно му е гадно че пак му вкараха гол от Халите. Сега и Куция се обяснява за времето. Абе това е положението - Паднаха си заслужено, още по- заслужено е защото са селяндури, и играят селяндурски ! Отново викове Оставка. Дано да върнат Вуцов или Кокала за треньор, дано мъри да се върне, дано всички да се върнат, защото синята публика страда от мазохизъм, и обича да и е гадно.
Коментар
-
Той Жоро Вратарчето че е циркаджия, си е така, но в случая нямаше нищо нередно - вратарят има право да вдига коляно при овладяване на топката, за да се предпази, тъй като в този момент тялото му е незащитено и всеки нападател знае това. Тук даже Гошо Петков се извъртя странично, за да не контузи локомотивеца, а започна да го вдига, заради явната симулация на оня. Иначе - безкрайно слаб мач и заслужена загуба на Левски - с тоз простия сърбин за треньор - толкоз. С Виляреал очаквам от 5 гола нагоре - все пак онези играят истински футбол на скорост, непосилна за нашите отбори. Нищо добро не чака и ЦСКА, де. Всичко, освен загуба от Фулъм, ще е изненада. Аз правилно отдавна се глася да не гледам бг футбол, ама наивността ми все надделява...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Той Жоро Вратарчето че е циркаджия, си е така, но в случая нямаше нищо нередно - вратарят има право да вдига коляно при овладяване на топката, за да се предпази, тъй като в този момент тялото му е незащитено и всеки нападател знае това. Тук даже Гошо Петков се извъртя странично, за да не контузи локомотивеца, а започна да го вдига, заради явната симулация на оня.
Коментар
-
Аз ви казвам - спрете да гледате бг футбол. Ами да ви разказвам емоциите от Ю ЕС Оупън, където тази нощ станаха големи изпълнения. Играят Серена Уилямс и Ким Клийстерс и при втори сервис на Серена, страничната съдийка отсъди грешка на краката, при което Ким получи два мачбола. Серена побесня и заплаши съдийката с недвусмисленото "I will kill you". При което слязоха двама началници и дисквалифицираха "черната перла" за явна заплаха срещу съдия. И това насред Ю ЕС ЕЙ, където сестрите Уилямс са със статут на божества. Въпреки че не съм никакъв фен на американцие, като докараме нашето съдийство до подобна безпристрастност - няма значение, че в случая не става дума за футбол - тогава ще се оправим. Поздрави, много съм доволен!P. S. Сега вече чета по сайтовете, че не била дисквалифицирана, а отсъдили служебна точка за Клийстерс, която в случая беше и мачбол, но първоначално коментаторът така обясни, че правилата били много строги при явна заплаха към съдия.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар