Тази вечер Барселона постигна спечелване на 5-ти трофей за сезона. Не ми се рови да търся дали освен Ливърпул има друг такъв отбор. Честито на Барселона и на привържениците на отбора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Честита 43-та годишнина (макар и с един ден закъснение ) на един от наистина големите футболисти в нашата история, легендата на ЦСКА и Примера Дивисион - Любослав Пенев. Велик голмайстор, силен характер, с неоценим принос за класирането на националния отбор за САЩ 94, където коварна болест му попречи да участва. Честито, Любо, нека червената приказка да продължи !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Един от най-големите. Успехи и на треньорското поприще, Любо!Офтопик - защо още преди 20 години на капитанската лента е имало надпис "Титан"? Така де - поне "итан" се вижда, другото е догадка.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Не мога да дам прогноза. Вижда ми се по-реалистично да направим един опълченски X, който също ще ни остави в играта. Не мисля, че имаме футболисти и треньор със самочувствие и топки, които могат да излязат да се надиграват с Италия. Така, както го направиха в незабравимата ноемврийска вечер на 1993 г. Емо Костадинов и компания срещу Франция ... http://www.bgvip.tv/play.php?vid=12052Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Не мога да дам прогноза. Вижда ми се по-реалистично да направим един опълченски X, който също ще ни остави в играта. Не мисля, че имаме футболисти и треньор със самочувствие и топки, които могат да излязат да се надиграват с Италия. Така, както го направиха в незабравимата ноемврийска вечер на 1993 г. Емо Костадинов и компания срещу Франция ... http://www.bgvip.tv/play.php?vid=12052Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
не ги знам футбалерите какво ше направят, ама снощи волейболистите ми напълниха душата! с такъв хъс не съм ги виждал откак Любо Ганев играеше! чужденец за треньор ни трябва и във футбола... п.п. не че у баскетбола цъфнахме и вързахме - който не нъ е фанал, ни нъ е бил, ама то не става само с ядене...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
Имам надежда за победа довечера!Не забравяйте, че националите ще играят за по 100 000 лева на калпак при победа!
Коментар
-
Humppa написа:Имам надежда за победа довечера!Не забравяйте, че националите ще играят за по 100 000 лева на калпак при победа!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
коцев написа:Абе от утре почти сигурно ще се започне подготовка на нов отбор от по млади момчета за битките за Европейското първенство. Считайте ,че сме го гледали световното в Южна Африка .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар