LiGuru написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa написа:noriaga написа:...Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Тея двамата ни провалиха до голяма степен според мен.
Коментар
-
Humppa
Абе яд ме е за Литекс, но все пак те се усраха по най-прекрасният възможен начин. Интересно ми е Мъри с какво самочуствие ще води националите...
Коментар
-
ogi28b написа:цска наистина е там където левски отива по служебен път.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ами аз и по-горе го написах. Българските отбори са на такова ниво, че могат да паднат почти от всеки и да отстранят почти всеки средняшки отбор. За онези по-големите само шанс не стига Това, че някой отбор има смешно име и все още не се е лигитимирал с някакви успехи в Европа, не означава автоматично, че е много слаб и за нашите големи отбори ще е елементарно да го прегазят. В тези мачове е въпрос на моментно състояние, шанс... Да не говорим и за психичната нагласа като играеш с Бате и всеки очаква да ги разбиеш, обаче се оказва, че в момента реалността е друга, или пък играеш с "гранда" Динамо, от когото ако отпаднеш нищо странно, обаче попаднал в криза и е ужасно слаб в момента, вземеш та го елиминираш... Аз така виждам нещата през сините си очила Съжалявам, че вчера не успях да видя че играта на Динамо бе като тази на Барса, но това ни най малко не обезценя успеха на ЦСКАFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Наистина жалко за Литекс. И не е прав уважаваният колега Коцев да смята, че е по-добре, че са отпаднали. Сега Гришата като изпусна парите от Лига Европа, току виж врътнал кранчето. Честно казано си мислех, че в продълженията двата отбора ще се затворят и ще се стигне до дузпи. Е, не стана точно така. Публиката на Ловеч за пореден път показа, че не заслужава да има отбор на такова високо, поне за БГ стандартите, ниво. Помним времената, когато тимът на Осъм Ловеч се подвизаваше с променлив успех в Б група и играеше пред една шепа хора.Не мисля, че има универсална рецепта за това дали млади или по-възрастни играчи правят тима по-класен. Спомнете си Мондиал 82 в Испания, когато старците разбойници на Италия, водени от наскоро излезлия от затвора Паоло Роси и останалите застаряващи звезди Марко Тардели, Антонио Кабрини, Алесандро Алтобели, Гаетано Ширеа и Клаудио Джентиле, разбиха на пух и прах всички прогнози. Мач с мач не си приличат, затова и тази игра е толкова велика. Формата е временна, класата - вечна :D !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Прав съм прав колега . :D Докато в един отбор един получава пет пъти повече от друг то на терена ще е така . Поне за нашите ширини важи . Няма как аз да тичам цял мач като луд по терена и накрая някой който се мотае из центъра да получи тройно повече от мен .Ама бил звезда . Е като е звезда да реши мача ама чака друг да свърши тая работа .Навремето като работех в държавния телевизионен сервиз техниците бяхме назначени с клалификация степен на разряд . От 1ви до 6 ти . Тия от 6 ти разряд за една и също извършена работа получаваха двойно повече от тия с по малките разряди. Тогава по малките разряди нададоха вой и телевизори с по трудни дефекти ги даваха да ги правят тия с големите разряди . И тогава лъсваше цялата истина . Имаш голям разряд и цял ден се мотаеш с един телевизор но като нямаш познанията каквито да ти отговарят на разряда то накрая се получава едно нищо . И при футболистите е така . Като ще вземаш по 10 000 евро на месец а аз ще вземам по хиляда то тогава на терена нека разликата да проличи . Да тя пролича снощи най добре . Христо Янев с какво е по добър от някой юноша та е със заплата 10 000 евро? Да го покаже на терена , да излъже цялата защита да вкара гол . Пък и не само той . Затова винаги има разпри във всички отбори .
Коментар
-
Humppa
noriaga написа:......
Коментар
-
Ако си спомняте на едно световно първенство поведохме на Перу с 2:0 и второто полувреме паднахме с 3:2 .Защо ? Защото но полувремето в съблекалнята станал голям спор дали голмайсторите трябва да си поделят парите с останалите играчи . Те отказали и ето го резултата . Пак ви казвам тия с малките заплати в отборите не се напъват толково много като знаят че друг има келепир от това . Затова те оставят звездите като са такива големи играчи да решат мача . И те го решиха снощи 4:0 .
Коментар
-
Искам да попитам, къде са сега онези дето миналата година плюваха против Левски. Нали сме паднали от трактористи, земевладелци, дребни феотдали и т.н. Е явно бате са ъпгреитнали тракторчетата, защото ако помните двата мача миналата година с Левски, ти имаха общо сигурно 5 удара и не им се отдаваше възможност често да излизат от наказателното. А за ЦСКА, бях сигурен че ще се класират ако успеят там да вкарат гол. Още първия мач се видя, че дявола не е толкова черен. Динамо игра слабо (за отбор какъвто претендира, че е) както в първия мач, така и снощи.Въпреки всичко хем ме е яд за Литекс, хем се радвам за ЦСКА. Не мога да падна на нивото на някой хора да се радвам когато БГ отбор пада и да си нося тениска с това какъв евро идеот е!!! Затова успех и късмет в жребия.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Литекс сами си навряха вълка в кошарата. Такива звезди като Сандриньо нямат място в отбора, това се видя много ясно. Въпреки че точно Литекс рядко бъркат с чужденците, тоя е пълен балък, да не говорим, че и в защитен план е фигурант, нито бяга, нито нищо. Абе мизерник. Левски - опитаха се момчетата втория мач, просто не успяха, Удариха греда, имаха още няколко добри удара... просто понякога трябва и късмет. А и разните йововци христовци бразилци и намси кви - вън.А за ЦСКА - едно голямо БРАВО!N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар