Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А Литекс сами вкараха вълка в кошарата... Май ще гледаме дузпи.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Дузпи друг път...............
      Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Много ме е яд за Литекс. накрая се ус........аха
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

не много, ами МНОГО.И не ус..аха ами НА..РАХА.......
          Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Браво на момчетата. Дисциплина и физическа подготовка. Баше ме страх дали ще издържат но те надхвърлиха очакванията ми! За Литекс - жалко. На 5 минути бяха.Двама-трима вече споменаха дузпата, която съдията не даде за Динамо. А защо никой не каза нищо за дузпата, която не даде за ЦСКА през първото полувреме. Вярно, че на пръв поглед ситуацията беше "к’ва дузпа бе", но малко след това на повторението се видя, че интервенцията срещу Иван Стоянов беше чиста дузпа и още по-интересното -- абсолютно аналогична на тази от второто полувреме. Така спокойно може да се каже, че съдията приложи еднакъв критерий.Иначе за мен беше ясно как Динамо ще се окажат гола вода, а дебърцините най-голямото страшилище. На някои от сините фенове сега и загубата на Литекс им идва "дюшеш". Така БАТЕ се легитимират като гранд и вече отпадането не се брои за резил!
            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Аз пък се радвам че Литекс загуби :D Най после Мъри да се махне и Ферарио да си подхване отбора .Какви са тия пенсионери дето ги изгониха от другите отбори и ги взеха тук в Ловеч ? Ще подражаваме на Батков ? На ти резултата от това нещо .
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

vesko написа:
                Иначе за мен беше ясно как Динамо ще се окажат гола вода, а дебърцините най-голямото страшилище. На някои от сините фенове сега и загубата на Литекс им идва "дюшеш". Така БАТЕ се легитимират като гранд и вече отпадането не се брои за резил!
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

vesko написа:
                  Браво на момчетата. Дисциплина и физическа подготовка. Баше ме страх дали ще издържат но те надхвърлиха очакванията ми! За Литекс - жалко. На 5 минути бяха.Двама-трима вече споменаха дузпата, която съдията не даде за Динамо. А защо никой не каза нищо за дузпата, която не даде за ЦСКА през първото полувреме. Вярно, че на пръв поглед ситуацията беше "к’ва дузпа бе", но малко след това на повторението се видя, че интервенцията срещу Иван Стоянов беше чиста дузпа и още по-интересното -- абсолютно аналогична на тази от второто полувреме. Така спокойно може да се каже, че съдията приложи еднакъв критерий.Иначе за мен беше ясно как Динамо ще се окажат гола вода, а дебърцините най-голямото страшилище. На някои от сините фенове сега и загубата на Литекс им идва "дюшеш". Така БАТЕ се легитимират като гранд и вече отпадането не се брои за резил!
                  Колега ами кажи ми какво играха тия Динамо... по едно време имах чувството, че 11 колчета да им сложат срещу тях пак няма да могат да вържат 3 паса... или извинявай може би цска е такъв гранд и младите им играчи са такава неземна сила, че не са дали възможност на Динамо да играе.. да да. И аз искам на Левски да се падат такива "грандове" хем именити, че ако отпаднат да не е смешно, хем толкова ужасно слаби че да нямаме проблем с тях. А и да както се видя Бате след като елиминира Левски, се представи много добре в лигата и просто тимчето е във възход и си играе приличен футбол
                  Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

коцев написа:
                    Аз пък се радвам че Литекс загуби :D
                    Няма как да се радвам, чак се вкиснах. Ама клишето е вярно - като не вкараш ще ти вкарат, изпуснаха сума ти положения. Кат върху тая гадост добавим и коментара на онуй момче за "трансформирането на пасивната засада в активна" и....
                    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Да си припомним някои мъдрости от последните дни. Едва сега разбрах че колегата говореше за отборът, чийто фен е.
                      LiGuru написа:
                      Защо не разбрахте, че вашия любим отбор е обречен на мизерия и секс анален от мало и голямо, защото цялата ви мисъл е за евробоец, гранд велик тим на балканите, а сте пълен ташак............................................. ..............................................Айде със здраве и Упех на Любо в некое друго начинание!
                      Благодарим за пожеланието, определено имаше полза.
                      Тодор Батков написа:
                      "Желая успех на другите два отбора за групите на Лига Европа, където ние вече сме влезли" -
                      Благодарим и за това пожелание, което е изказано с ехидно пренебрежение и подигравателно, но за най-голям ужас на Бай Ганьо - цска наистина е там където левски отива по служебен път. Литекс, за съжаление категорично се отказаха от турнира, с резултат 0-4 у дома срещу нарочения за Гранд - БАТЕ.Очакваме и последните резултати в мачовете реванши, за да разберем дали цска ще успее да влезе като последен отбор в трета урна, и дали левски ще отиде още по-напред - с повече късмет ще влезе като последен във втора.ред.: от по-силните от цска отбори отпадат само литекс, зенит, и астън вила. Това не е достатъчно за цска. Ако литекс бяха продължили - щяха да са в 3 урна, с левски, и с големи шансове да им се падне измислен отбор, и да вземат някоя победа.

Коментар

noriaga написа:
                        vesko написа:
                        Колега ами кажи ми какво играха тия Динамо... по едно време имах чувството, че 11 колчета да им сложат срещу тях пак няма да могат да вържат 3 паса... или извинявай може би цска е такъв гранд и младите им играчи са такава неземна сила, че не са дали възможност на Динамо да играе.. да да. И аз искам на Левски да се падат такива "грандове" хем именити, че ако отпаднат да не е смешно, хем толкова ужасно слаби че да нямаме проблем с тях. А и да както се видя Бате след като елиминира Левски, се представи много добре в лигата и просто тимчето е във възход и си играе приличен футбол
                        Мда, знаех си, че ще потвърдиш думите ми. Не сме гранд, а отбор от бебета. Но това е отборът! Докато те бутат напред вкъщи, само и само да си шампион навън не те чака нищо добро. Има ли нужда от пример?

Коментар

Само в България ,така наречените звезди се пенсионират в " грандовете " Докато не почнат да се налагат млади футболисти ,да им се вдъхва кураж и да им се вярва ,вечни дърти посерковци като Йовов и Кишишев ще ни късат нервите .Защото звездите на Левски играеха за по 90К евро на калпак в Будапеща ,я ги остави голи и боси да изринат терена цска няма да ги хваля ,докато не повторят още веднъж хубав и стойностен мач в Европа !!!
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Вече е сигурно - цска е в последната 4-та урна за жребия, като водач на листата, като само 1 от още няколко мача, висящи на косъм, можеше да прати червените при по-силните отбори, където пък е левски. При по-силните.

Коментар

Оги - Евала за ретроспекцията ... разби ме Веско, брат - ти ако не си екстрасенс ... определено трябва да станеш
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

noriaga написа:
                                ...
                                Искаш ли да сравняваме Динамо и Дебррецен?Няма място за сравнениен!

Коментар

Working...
                                X