kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiro_of_the_day написа:За пръв път от много време и аз ще съм за цска, най вече заради изхвърлянията на разни "братушки"... Искам да отстранят Динамо за да им запушат големите усти.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:kiro_of_the_day написа:За пръв път от много време и аз ще съм за цска, най вече заради изхвърлянията на разни "братушки"... Искам да отстранят Динамо за да им запушат големите усти.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:snake написа:kiro_of_the_day написа:За пръв път от много време и аз ще съм за цска, най вече заради изхвърлянията на разни "братушки"... Искам да отстранят Динамо за да им запушат големите усти.
Коментар
-
Може и да не бият цска, но поне до 95-тата минута да се задържи резултата 1:1 или 2:2 за да се на..... рат алкохолетата...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Дано да удържат това 1:2. И искам ад видя след последния сигнал физиономията на Кержаков...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Поздрави за феновете, а и за отбора на ЦСКА! Справедливостта изисква да признаем, че се представиха достойно, момчетата. Няма какво да се лъжем, че като фен на Левски ми е било приятно, но като фен на българския футбол съм доволен за класирането им напред. Дано трите отбора да понатрупат някоя точка, твърде дефицитна в последните два сезона.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Браво на бебетата на Любо, напълниха ми душата ! Не съм очаквал, че можем да надиграем руския гранд в леговището на мечката. Браво и на съдията, който не свири чиста дузпа за руснаците :D . Ние ли бяхме много добри, те ли бяха много слаби, не мога да дам адекватен коментар, защото и аз самия не съм напълно адекватен след този първи, тъй дълго чакан радостен мач от толкова години насам.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Честито на всички армейци. Успех на Литекс. САМО ЦСКА! Напред евробойци на България!Нямам думи да опиша радостта си, отивам да поливам невероятната победа!
Коментар
-
Humppa написа:Честито на всички армейци. Успех на Литекс. САМО ЦСКА! Напред евробойци на България!Нямам думи да опиша радостта си, отивам да поливам невероятната победа!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Честито на цска! Абсолютно заслужено се класират напред, но след този мач напълно се убедих в нещо. Нека след жребиите си спестяваме коментари от рода на ... баси късметлиите са тези Левски играят с Дебрецен, а виждаш ли ЦСКА огромен малшанс с Динамо. Просто отборите ни са в такова положение, че всеки може да ги победи но и те могат да елиминарят по средняшките отбори, въпрос на шанс и моментно състояние. А моментното състояние на Дебрецен със сигурност е много много по добро от това на прехваления Динамо... уникално слаби. Все пак се радвам, че надутите братушки изядоха дървотоFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар