Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    За пръв път от много време и аз ще съм за цска, най вече заради изхвърлянията на разни "братушки"... Искам да отстранят Динамо за да им запушат големите усти.
    ....Бий за да те уважават - казано просто...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      За пръв път от много време и аз ще съм за цска, най вече заради изхвърлянията на разни "братушки"... Искам да отстранят Динамо за да им запушат големите усти.
      Арогантни са привържениците им, факт. Една шепа хора бяха на мача в София, но се държаха предизвикателно и надуто. Бил съм на много международни мачове на ЦСКА, почти винаги противниковата агитка е настроена приятелски преди мача, правим си снимки, разменяме шалчета и фанелки. Може би такива са сега порядките на тези мачове, четох днес, че и унгарците са налитали на бой и въргал онзи ден.Нямам никакво предчувствие за мача, дано нашите излязат да играят футбол, а не 90 минути да се защитават с 11 човека. Пък каквото стане.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
        kiro_of_the_day написа:
        Арогантни са привържениците им, факт. Една шепа хора бяха на мача в София, но се държаха предизвикателно и надуто. Бил съм на много международни мачове на ЦСКА, почти винаги противниковата агитка е настроена приятелски преди мача, правим си снимки, разменяме шалчета и фанелки. Може би такива са сега порядките на тези мачове, четох днес, че и унгарците са налитали на бой и въргал онзи ден.Нямам никакво предчувствие за мача, дано нашите излязат да играят футбол, а не 90 минути да се защитават с 11 човека. Пък каквото стане.
        Руснаците просто са си такива. Друса ги як комплексарски национализам, ама ЯК!Жалкото е че доста от нещата описани тук са си самата истина. http://corner.dir.bg/news.php?id=4981294Но дори само заради това, че са нарекли български отбор "забавен" ми се иска да ги биете лошо.Аз лично никога не ще прежаля и простя отпадането на Левски от Днепър по партийно поръчение. Тогава Васил Методиев не знам колко инфаркта направи...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          snake написа:
          kiro_of_the_day написа:
          Руснаците просто са си такива. Друса ги як комплексарски национализам, ама ЯК!Жалкото е че доста от нещата описани тук са си самата истина. http://corner.dir.bg/news.php?id=4981294Но дори само заради това, че са нарекли български отбор "забавен" ми се иска да ги биете лошо.Аз лично никога не ще прежаля и простя отпадането на Левски от Днепър по партийно поръчение. Тогава Васил Методиев не знам колко инфаркта направи...
          ..................и аз го помня този мач, когато Емо Спасов изпусна дузпа по поръчение на "партията майка и закрилница" тогава Левски бе по-добрия отбор и отиваше на полуфинал, но уви....

Коментар

Да питам аз... темата за футболни фенове ли е или за заблудени фенове?
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Може и да не бият цска, но поне до 95-тата минута да се задържи резултата 1:1 или 2:2 за да се на..... рат алкохолетата...

Коментар

Дано да удържат това 1:2. И искам ад видя след последния сигнал физиономията на Кержаков...

Коментар

ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА!
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Поздрави за феновете, а и за отбора на ЦСКА! Справедливостта изисква да признаем, че се представиха достойно, момчетата. Няма какво да се лъжем, че като фен на Левски ми е било приятно, но като фен на българския футбол съм доволен за класирането им напред. Дано трите отбора да понатрупат някоя точка, твърде дефицитна в последните два сезона.
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Браво на бебетата на Любо, напълниха ми душата ! Не съм очаквал, че можем да надиграем руския гранд в леговището на мечката. Браво и на съдията, който не свири чиста дузпа за руснаците :D . Ние ли бяхме много добри, те ли бяха много слаби, не мога да дам адекватен коментар, защото и аз самия не съм напълно адекватен след този първи, тъй дълго чакан радостен мач от толкова години насам.

Коментар

Честито на всички армейци. Успех на Литекс. САМО ЦСКА! Напред евробойци на България!Нямам думи да опиша радостта си, отивам да поливам невероятната победа!

Коментар

Humppa написа:
                          Честито на всички армейци. Успех на Литекс. САМО ЦСКА! Напред евробойци на България!Нямам думи да опиша радостта си, отивам да поливам невероятната победа!
                          Аз вече съм доста напред с поливането. Тук сме една червено-синя компания, от терасата летят бомби, пием, пеем, празнуваме по балкански . Успех и на Литекс !

Коментар

Честито на "чорбарите"! За пореден път ЦСКА показаха, че са повече стока от "Левски".
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Честито на цска! Абсолютно заслужено се класират напред, но след този мач напълно се убедих в нещо. Нека след жребиите си спестяваме коментари от рода на ... баси късметлиите са тези Левски играят с Дебрецен, а виждаш ли ЦСКА огромен малшанс с Динамо. Просто отборите ни са в такова положение, че всеки може да ги победи но и те могат да елиминарят по средняшките отбори, въпрос на шанс и моментно състояние. А моментното състояние на Дебрецен със сигурност е много много по добро от това на прехваления Динамо... уникално слаби. Все пак се радвам, че надутите братушки изядоха дървото
                              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Напълниха ми душата, ей Наистина съдията не свири дузпа, но това не е оправдание за Динамо, имаха цели два мача на разположение, да не говорим, че през целия втори мач не знаеха къде са.
                                N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                                X