Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гледах Атлетико тази вечер, след мача коментаторите съобщиха за краха на сините. Отидох до магазина да си купя бира. Нищо ново под слънцето. Чудя се как има хора, които са вярвали че в маджарско може да стане нещо по-различно от очакванотоДа перифразирам подписа на tyson: "Тревата си рате, птичките си пеят, левскарите падат..."

Коментар

donnna написа:
      sachma написа:
      ogi28b написа:
      Ще ви кажа една тактика, да спечелите - Draw no bet - Дебрецен - 1.75 - спортингбет. ПОДАРЪК !!!
      Аз съм го пуснал директно 1 на 2.40..... в комбо с още един мач - безценно
      пу дагое, не ви послушах...
      2.4 за победа на домакина също беше много добър избор, с оглед играта, резултата, възможностите на двата отбора. И точно с оглед възможностите - можеше гостуващият отбор да поведе с някой измислен, или не-чак-толкова гол, като дори при такова развитие мисля че домакините нямаше да се затруднят да достигнат поне до равенство в мача. Нищо лично, но победа за гостуващия отбор в този мач беше пълен абсурд. Затова избрах този залог - Draw no bet - 1 @ 1.75. Дотук с хазарта. Сега като фен - очевидно е че удари от 30+ метра с вратар Г. Петков (Жоро-вратаря по прякор) са нещо повече от дузпи за противника. Лошото е че в българския шампионат никой не смее да отправя удари от по-далече, а дори и да смее - трудно уцелват вратата. Свидетели сме на безумни пропуски от 2-3 метра на някакви футболисти като Христо Йовов, Йордан Тодоров, Спас Делев, Драган, Петкан, и др... Какво остава от по-далеч. Докато за един истински професионален футболист като Ласло Боднар например, изглежда не е проблем да насочи топка , движеща се с 60-70, а може би и повече километри в час, от разстояние над 1/4 от целия терен, към пространство оградено от греди, на височина <2.5 метра, и 8 ярда просвет между гредите. Ееееех, кога ще ги стигнем....Ще ги видим другите госпожици в четвъртък, дано да ни пребият с 5 гола, щото тва не е спортист Своге, нито локомотив Пловдив, нито някой друг измислен отбор. Само Литекс смятам че ще продължат , и то с разлика от поне 2 гола във втория мач.Сега очаквам поредното идиотско изказване на бай ганьо - играли смо добро.... видяхте - 2 удара , 2 гола.... а ние - толкова удари, 70 % владение, и нищо. Еми това е положението, тишина на Анфийлд, както вика един коментатор. Снощи между другото тишината беше обзела Анфийлд наистина. Но там е друго...

Коментар

GbGzTeaM написа:
        Ще гледам Дебрецен във Шампионската....смяяяяяяяяятай хахаххаха
        Не знам кой внуши на хората (включително и аз се подведох), че Левски е фаворит срещу унгарците. Няма какво да смятаме, Унгария е по-напред от нас във всяко отношение, защо да не ни бият и на футбол?
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ама защо слагаш Левски като представител на България във футбола ?!?!?!?!?
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Интересно ми е да разбера, дали всички сини фенове си свалиха сините очила след този мач?Както аз си свалих червените, след жребия, на който ни се паднаха алтернаторите?Е, моите очила не бяха чак толкова червени с оглед завързаната финансова ситуация около червените и изиграните контроли в "подготовката"...
            Ichkin написа:
            Ама защо слагаш Левски като представител на България във футбола ?!?!?!?!?
            Е те Конго ли представят?

Коментар

Ъъъъ ... има си национали ... за тях може да се съди .... не за отделните футболни отбори ...
              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Я се обоснови!Миналата година на полуфилналите на ШЛ имаше 3 английски отбора, защо ли западните спортни журналисти говорят за хегемония на английския футбол и П-Лийг? Може би защото 3-те английски отбора представят Шотландия?

Коментар

dikanio написа:
                  Не мога да повярвам, че тоя Георги Христов е професионален футболист . Ако играеше в Южна Америка щяха да го застрелят след мача Георги Петков не може да бъде обвинен за нищо според мен, тия голове и Буфон не може да ги спаси.
                  Е, как да не може да бъде винен?! По-вратарски голове от това здраве му кажи. Не се сещам в цялата му кариера за два мача в рамките на 6 дни да бере такъв срам. При първия гол беше излязъл неоправдано напред, та унгарецът успя да се прицели и да го прехвърли. При втория вече си го знаеха, че е абонат и пак, като го видяха, че е опразнил цялата врата, си направиха гаргара. Друг е въпросът за привидното превъзходство на нашите, че и унгарците показаха слабости, които няма как да останат безнаказани в лигата и прочие подробности, които обаче нас не ни касаят на този етап. Аз не мога да повярвам, че Йовов е професионален футболист, Георги Христов няма такава вина, защото цял сезон го пренебрегват и е резерва и е нормално да няма кондиция къде е вратата в игрова обстановка.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз обаче си чакам картичката от Шампионската лига, която един колега от форума доста заядливо ми обеща!
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Humppa написа:
                      Я се обоснови!Миналата година на полуфилналите на ШЛ имаше 3 английски отбора, защо ли западните спортни журналисти говорят за хегемония на английския футбол и П-Лийг? Може би защото 3-те английски отбора представят Шотландия?
                      Чакай, сега чакай ... Това, че има 3 отбора в ШЛ от Англия, значи, че в Англия има много футболисти, които са на най-високо ниво във футбола ... ок ... Ама не можеш по мача Левски - Дебрецен да ми сравняваш ... България и Унгария ... не, че ако ни хванат няма да ни отупат, но за мен лично това не е критерий
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

nikki_sixx написа:
                        snake написа:
                        Петков също носи известна вина.
                        ... Аз лично не мога да го трая тоз мангал, ама те си го боготворят...
                        В интерес на истината не е мангал, познавам го, нали си е наше момче-пазарджиклия. Но е много мургав и грозен пича, прилича в лицето на булдог. Но кво да се прай, не може всички да сме убавци :D .Левскарите го боготворят, защото освен, че е отличен вратар, много обича да плюе и да сипе ехидни коментари по адрес на ЦСКА. То и за това си има някакво обяснение де. Мисля, че много отдавна мениджъри го бяха предлагали и на ЦСКА и оттам го отхвърлиха като безперспективен.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Много добра новина-БНТ ще излъчи мачовете на Динамо-ЦСКА от 19,00 и на Литекс-Бате от колкото там беше.За пореден път БНТ спасява българския зрител,а "спортните" програми каво ли ще излъчват?Успех и на двата отбора.

Коментар

Еххх, много ще се кефя ЦСКА да натупат руснаците, а Литекс поне с 2 : 0 бате Бойко
                            Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Аз ще се кефя Динами и ЦСКА да врътнат 1:1 Литекс са 99% в Лигата.

Коментар

За пръв път от много време и аз ще съм за цска, най вече заради изхвърлянията на разни "братушки"... Искам да отстранят Динамо за да им запушат големите усти.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X