Гледах Атлетико тази вечер, след мача коментаторите съобщиха за краха на сините. Отидох до магазина да си купя бира. Нищо ново под слънцето. Чудя се как има хора, които са вярвали че в маджарско може да стане нещо по-различно от очакванотоДа перифразирам подписа на tyson: "Тревата си рате, птичките си пеят, левскарите падат..."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
donnna написа:sachma написа:ogi28b написа:Ще ви кажа една тактика, да спечелите - Draw no bet - Дебрецен - 1.75 - спортингбет. ПОДАРЪК !!!
Коментар
-
Humppa
Интересно ми е да разбера, дали всички сини фенове си свалиха сините очила след този мач?Както аз си свалих червените, след жребия, на който ни се паднаха алтернаторите?Е, моите очила не бяха чак толкова червени с оглед завързаната финансова ситуация около червените и изиграните контроли в "подготовката"...Ichkin написа:Ама защо слагаш Левски като представител на България във футбола ?!?!?!?!?
Коментар
-
Humppa
Я се обоснови!Миналата година на полуфилналите на ШЛ имаше 3 английски отбора, защо ли западните спортни журналисти говорят за хегемония на английския футбол и П-Лийг? Може би защото 3-те английски отбора представят Шотландия?
Коментар
-
dikanio написа:Не мога да повярвам, че тоя Георги Христов е професионален футболист . Ако играеше в Южна Америка щяха да го застрелят след мача Георги Петков не може да бъде обвинен за нищо според мен, тия голове и Буфон не може да ги спаси.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Humppa написа:Я се обоснови!Миналата година на полуфилналите на ШЛ имаше 3 английски отбора, защо ли западните спортни журналисти говорят за хегемония на английския футбол и П-Лийг? Може би защото 3-те английски отбора представят Шотландия?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
nikki_sixx написа:snake написа:Петков също носи известна вина.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
-
За пръв път от много време и аз ще съм за цска, най вече заради изхвърлянията на разни "братушки"... Искам да отстранят Динамо за да им запушат големите усти.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар