ЦСКА,Ман Юнаитед,Вердер Бремен и Барселона са за мене отборите,ааааааа и Чардафон
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Punto 1.4T написа:ЦСКА,Ман Юнаитед,Вердер Бремен и Барселона са за мене отборите,ааааааа и ЧардафонTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
sachma написа:ogi28b написа:Ще ви кажа една тактика, да спечелите - Draw no bet - Дебрецен - 1.75 - спортингбет. ПОДАРЪК !!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
dikanio написа:Не мога да повярвам, че тоя Георги Христов е професионален футболист . Ако играеше в Южна Америка щяха да го застрелят след мача Георги Петков не може да бъде обвинен за нищо според мен, тия голове и Буфон не може да ги спаси.N.Y. State of Mind
Коментар
-
nikki_sixx написа:Ти левскар ли си бре мой? Иначе.., оправданияата са като задниците - всеки си ги има...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Петков също носи известна вина.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:snake написа:Петков също носи известна вина.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
dikanio написа:Не мога да повярвам, че тоя Георги Христов е професионален футболист . Ако играеше в Южна Америка щяха да го застрелят след мача Георги Петков не може да бъде обвинен за нищо според мен, тия голове и Буфон не може да ги спаси.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Е, аз съм за ЛЕВСКИ, ама отбора НЕСТРУВА!!!Яд ме е, че ги гледам, след всеки мач си казвам "не, няма да ги гледам да се нервирам" и винаги ги гледам....Айде честито влизане във УЕФА.....Ще гледам Дебрецен във Шампионската....смяяяяяяяяятай хахаххахаАйде лека вечерТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар