Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко за разведряване на темата - поредния уникален гол на Бербатов: http://www.youtube.com/watch?v=_rLmaJi1UF4
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Искам така да вкара и на италианците!

Коментар

Humppa написа:
        Ако до него е Рууни, а зад него е халфовата линия на Юнайтед, а не нашите ... и аз не знам как да ги наричам вече, едва ли ще е проблем да им мушне 1-2 гола. Представям си как няма да можем да минем центъра, а пасовете към Бербатов ще са единствено от Георги Петков
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
          ...Представям си как няма да можем да минем центъра, а пасовете към Бербатов ще са единствено от Георги Петков
          Няма да са от градския Гошо Петков, защото Мъри нещо го е отсвирил и вероятно ще налага сина на Боби Михайлов. По всичко личи, че Петков няма да получи дори и повиквателна за предстоящите квалификации, при положение, че са извикани Ники Михайлов и Иванков - двама ръстови вратари с безспорни качества, но и с много рисковани изяви и левашки грешки. За разлика от Петков, който не впечатлява с физически данни, но е изключително постоянен и грешките му са сведени до минимум.Иван Караджов - младият вратар на ЦСКА, запомнете това име . Ако бъде оставен да се развива и не го пренебрегнат заради мениджърски игри, той ще е тъй дълго чаканият нов Джони Велинов !
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

dikanio написа:
            Humppa написа:
            Ако до него е Рууни, а зад него е халфовата линия на Юнайтед, а не нашите ... и аз не знам как да ги наричам вече, едва ли ще е проблем да им мушне 1-2 гола. Представям си как няма да можем да минем центъра, а пасовете към Бербатов ще са единствено от Георги Петков
            Абе аре стига бе ... ако влажността на въздуха е 25 % и слънцето грее от югозапад на 121 градуса и 31 минути, тревата е с тънък косъм и лека перфорация, отрязана на 4 см, гредите на вратата са с диаметар 14 сантиметра и вратаря не е по висок от 187.34 см, ще вкара ... ще вкара ако някой го натисне да играе ... в националния никой не смее да му даде зор ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

снощи как разковаха кочината на Ливърпул - голем кеф!
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Я споделете на кои отбори сте фенове. Освен любовта на живота ми ЦСКА и родния Хебър Пазарджик, винаги стискам палци и за Ливърпул, Милан и Байерн Мюнхен. От националните отбори: България, Германия, Аржентина.

Коментар

ЦСКА, Гигант Белене, Манчестър Юнайтед, Рома. Национални отбори: България, Англия, Италия.

Коментар

Милан са ми най на сърцето, после са Рома В Англия симпатизирам на Ливърпул.Испания - ЕспаньолШотландия - Рейнджърси от другите страни все си имам по някой От националите - от келеме симпатизирам на Италия
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Прогноза Дебрецен : Левски 3 : 1

Коментар

Хебър (по цял свят, местния отбор е на първо място, независимо срещу кой играе), Левски, Лацио (очевидно :D), Манчестър Юнайтед (заради победата срещу Байерн Мюнхен през 1999 на финала на ШЛ), Уулвърхемптън и Тенерифе (за последните два не ме питайте защо). Държа да отбележа и най-неприятните ми отбори, основно заради историята им и способите за победи и титли - ЦСКА (София), Милан (който и до момента е собственост на един от най-големите бандити в Европа) и Реал (Мадрид). Що се отнася до национални отбори, ща не ща съм от България :D
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                          Хебър (по цял свят, местния отбор е на първо място, независимо срещу кой играе)...
                          Когато Хебър беше в А група, на мачовете срещу ЦСКА в София бях в Пазарджишката агитка, а в Пазарджик - в червената. В тези мачове бях сериозно раздвоен. Но как се радвах, когато насред Герена бихме Левски с гол на Киро Василев ... Историята - кой отбор кога, от кого и защо е създаден, не ме интересува. Знам, че съм част от червената публика и нищо не е в състояние да промени това. Не мисля, че мразя някой отбор, по-скоро се радвам на Левски, но само когато губи .П.П. Ако четеш внимателно и следваш червената нишка на писанията на небезизвестния спортен журналист ГА, който е съвсем малко луд, ще разбереш, че Левски всъщност е създаден от евреи, а ЦСКА е наследник на АЦ 23 :D .

Коментар

В България не симпатизирам на никой от отборите ! От чуждите - Арсенал !!! Национал - Италия от 4 годишен
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

snake написа:
                              П.П. Ако четеш внимателно и следваш червената нишка на писанията на небезизвестния спортен журналист ГА, който е съвсем малко луд, ще разбереш, че Левски всъщност е създаден от евреи, а ЦСКА е наследник на АЦ 23 :D .
                              Чета го редовно и много се забавлявам. А иначе, не съм казвал, че мразя този или онзи отбор или пък феновете им, но и аз се радвам като падат :D. Имам приятели цесекари и ми е много добре да поспоря с някой от другия лагер преди или след мач на единия от двата отбора.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Левски, Милан, Манчестър Юнайтед - откакто се помня. По едно време ходех и на мачове на Велбъжд още от периода преди Г.Илиев.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X