Днешния мач - колкото можаха ЦСКА - толкова играха. Греда още 3 положения... толкова си можем. Дали Динамо се напънаха - едва ли, чакат втория мач. А за мача вчера - много се изнервих на Левски... реален шанс за повторно влизане и ПАК ше го пропуснат... такива футболистчета като зе суареш, разни бижутерчета и тем подобни нямат място в отбора. В края на първото полувреме йовов (нарочно му пиша името с малка буква) имаше едно положение чисто, да искаш по-чисто не може, той го отигра все едно не е виждал топка... зе суареш и той. Иначе се видя, че като ги натиснеш малко и клякаха унгарците, ама... през повечето време те си контролираха мача. А и са по-добри, видя се.А на Лигуру искам да му кажа да не забравя да си взима хапченцата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Днешният виц от 7 дни спорт:Съобщение на пресцентъра на МВР: Трима фенове на Левски са задържани, докато прескачат оградата на Герена. За наказание са върнати да догледат мача с Дебрецен.
Коментар
-
Бях на ЦСКА-Динамо, ето и впечатленията ми: Доволно пълен стадион (без сектор Б), страхотно настроение по трибуните, море от червени фенове, което буквално ми напълни душата. Не спрях да се усмихвам през целия мач, просто се чувствах добре :D . В началото дори се улових, че не гледам мача, искрено се развълнувах от червените трибуни... Изгледах мача прав през цялото време в компанията на синовете ми и двама техни съученици и напълно изгубих гласа си от викане. Като мач, аз поне го видях като опълченците на Шипка. По радиото казали, че сме ги изпуснали, не знам, сигурно коментаторът е гледал друг мач . Поне през 70 % от времето нашите бяха мачкани от руснаците и то на собствен терен. Бориха се много, с което донякъде компенсираха разликата най-вече в ръст и физическа сила. В отбора ни има няколко играчи, които нямат място в ЦСКА, един от тях е Морозс, който е пълно дърво, тромав и паникьор. Лошо впечатление остави с играта си и Тимонов, който само имитираше желание за борба и се пазеше да не пострада от мощните руснаци. Вече ми е ясен, че ще стане анти-герой за публиката, която никога не е обичала такъв тип играчи в ЦСКА. Отлично впечатление направи включването на Спас Делев.На реванша вероятно ще отнесем тройка, но пък кой знае, защо да не устискаме още 90 минути и после я дузпи, я някой случаен гол в продълженията... Обещал съм си, ако влезем в групите, да съм на стадиона на всеки мач.Една комична и необяснима случка в парка около час и половина преди мача: точно минаваше групичка армейски фенове, очевидно не от кротките, когато от насядалите край езерото хора станаха няколко младежи, свалиха си блузите и отдолу се оказаха с левскарски фанелки и шалове. След което на таран като камикадзета се врязаха в голямата червената група. Бяха моментално повалени на земята и наритани до кръв преди да се намеси полицията и всички да се разбягат. Що за глупост беше това, така и не разбрах.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
А не знам някой забеляза ли онази малка грозна гнида със синьо шалче на отбора на съветската милиция ? Беше застанал с фотоапарат на пистата точно срещу сектор В и ни дразнеше и провокираше. Чак когато представители на публиката възпитано и интелигентно с жестове и нечленораделни звуци му дадоха да рабере, че го очакват различни интересни преживявания, ако бъде докопан, а към пистата полетяха предмети, родните ушеви го изведоха от стадиона .Четох сега 2 изказвания за мача. Едното е на Кержаков, който в общи линии не можа да барне топката, но казал, че в руската А група няма по-слаб отбор от ЦСКА. Склонен съм да се съглася с него, макар че такова изказване е дразнещо. Дано надъха армейците допълнително. А те имат нужда от надъхване, защото излязоха в началото на мача с олово в обувките от страх.Второто е на Тошко Янчев - казал, че ще ги бием в Москва. На иначе сърцатият ни футболист, който наистина е незаменим в момента за отбора, никак не му се удават прогнозите и по-добре да си беше мълчал...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Някой знае ли защо левски не играе в този кръг ?! Пак ли се правят на големи, и искат да си починат и да се подготвят за мача с кренвиршите? Ако е затова, дано този път има смисъл, че досега беше смешно. Това е единственият отбор в Европа, който отлага мачове с подобно извинение. Интересно - като влезат в групите на турнира лига европа, или шампионска лига - целия сезон ли ще си отложат ?
Коментар
-
Ако беше се поинтересувал кой друг отбор не играе този кръг, респективно с кой трябваше да играе Левски по програма, щеше да си си отговорил на въпроса. Но цесекарите не ги интересуват програми, статистики и правилници, защото са над тея неща. Не знаят повече от 3-ма футболисти от ЦСКА, важното е да се подкрепя фанатично отбора и да се вика еди какво си за Левски.
Коментар
-
dikanio написа:Ако беше се поинтересувал кой друг отбор не играе този кръг, респективно с кой трябваше да играе Левски по програма, щеше да си си отговорил на въпроса. Но цесекарите не ги интересуват програми, статистики и правилници, защото са над тея неща. Не знаят повече от 3-ма футболисти от ЦСКА, важното е да се подкрепя фанатично отбора и да се вика еди какво си за Левски.
Коментар
-
Tи до кога мислиш да демонстрираш подобно поведение? Знаеме, че малко ти трябва и злобата ще те изяде, ама айде спести ни уникалните си коментари насочени персонлано към мен. Ако имаш какво да кажеш по некоя тема ОК, ама некакси не ми е оферта да ми се правиш на пич по форумите. Раз’ираше ли?!?Ако има нещо да ми казва червената ти душица ползвай ЛС.
Коментар
-
LiGuru написа:Tи до кога мислиш да демонстрираш подобно поведение? Знаеме, че малко ти трябва и злобата ще те изяде, ама айде спести ни уникалните си коментари насочени персонлано към мен. Ако имаш какво да кажеш по некоя тема ОК, ама некакси не ми е оферта да ми се правиш на пич по форумите. Раз’ираше ли?!?Ако има нещо да ми казва червената ти душица ползвай ЛС.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
dikanio написа:Ако беше се поинтересувал кой друг отбор не играе този кръг, респективно с кой трябваше да играе Левски по програма, щеше да си си отговорил на въпроса. Но цесекарите не ги интересуват програми, статистики и правилници, защото са над тея неща. Не знаят повече от 3-ма футболисти от ЦСКА, важното е да се подкрепя фанатично отбора и да се вика еди какво си за Левски.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар