snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кои са тия Динамо Москва? Те осъзнават ли срещу кого се изправят довечера? Срещу славната история на ЦСКА. 31-кратен шампион на България, три 1/2-финала в Европа и е отстранявал грандове и европейски шампиони като Ливърпул, Аякс и Нотингам преди само няма и 30 години. А московчани са пълни анонимници и сега проклинат съдбата, че ги прати именно срещу "убиеца на грандове". Сега ще вземат ЦСКА да стигнат до равен и ми отиде ироничния коментар :D За Левски мога да кажа, че поне имаха желание и играха на върха на възможностите си, които за съжаление се оказаха по-малки от тези на посредствен европейски отбор. Благодарение на Гошо Петков агонията ще е по-дълга, защото заради резултата се създава илюзията за някакви шансове в реванша.
Коментар
-
Че каква илюзия се създава? При 1-2 на собствен терен трябва голямо въображение, че да съзираш някакви шансове. Имаше просто разлика в класите на двата отбора, което е учудващо с оглед никаквата класа от дълги години на унгарския футбол. Унгарски отбор е напълно непреодолим за нашите отбори. Аз съзирам шансове, ако унгарците получат масово разстройство и не се явят на мача, всичко друго е в рамките на фантастиката. :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
LiGuru написа:Чекайте бе, колко пъти Левски отпадаше от Ливърпул, Бешикташ, Галатасарай, Динамо (Киев) и какви ли не други смешни отборчета. Който и отбор да ни се беше паднал щеше да е слаб за вас. Но Левски си спечели точки и сега до последно е подставен. Ич не ти сравнявам Дебрецен и Динамо, все ми е тая! Но да ревете и да се сравнявате с нашия жребии и нахално. Първо ние сме шампион на тази шибана държава, поставени сме от всекъде и имаме шенс при жребия да отпадаме от смешници. Ето сега имате възможност да ни докажете как се играе с/у уж много големите, задавайки си въпроса как се постига 17:1 голова разлика. А тая последната глупост дето си я написъл нема нищо общо с истината, това са победи равни и загуби. Виж колко мача имаме ние и колко вие, виж ни съперниците вижте се и вие. И когато разберете, че да играеш европейски футбол, ти трябва евро манталитет, когато разбеврете, че за да играеш и да се излагаш за ШЛ е нужно да си шампион, а за да си шампион истински не е допустимо да се хвърлят 15 000 000 лв. за извънфутболни неща (цитирам Томов) без да ги имаш, оставяйки 5000 човека на улицата.Вижте се каква клика ви е фен клуба, как се наливат пари за хореографии и пътувания, как се взимат играчи на кило, как се правят десет победи поред и след това ШОК и Ужъст! Защо не разбрахте, че вашия любим отбор е обречен на мизерия и секс анален от мало и голямо, защото цялата ви мисъл е за евробоец, гранд велик тим на балканите, а сте пълен ташак.Вижте си и базата бе еееей, най-смешната база в цяла София е вашата. Най-битите юноши са вашите, какво има да говорим. Стига с тая Европа, нека първо си оправиме шампионата, нека ходят повече от 3000 на мач, нека футболистите ни започнат да я разбира тая игра, пък за Европа има време.Айде със здраве и Упех на Любо в некое друго начинание!И да не почнаш пак да ми обясняваш за трактори и скиори, щото тия отбори имат повече потенциал от целата ни А група.....Тодор Батков написа:"Желая успех на другите два отбора за групите на Лига Европа, където ние вече сме влезли" - човекът е наясно кой къде ще играе, поне за левски е сигурно че ще е в лига европа - б.а."Има шансове, има още един мач. Тогава и Рабех ще играе. ( Ако не е пиян - б.а.) Много слабо се представихме в защита и това повлия на целия отбор." (Напротив - в защита се представиха много, много добре, иначе резултатът щеше да бъде около 1-6 още през първото полувреме. б.а.)"Един куп грешки. Ще им кажа, че има още един мач. Няма проблем. Не ми хареса играта. В тактически план имаше грешки"
Коментар
-
ogi28b написа:LiGuru - един въпрос - можеш ли да изразиш някакво мнение без да псуваш, да обиждаш, и да се заяждаш ?
Коментар
-
Humppa
Абе вие няма ли да престанете!!!Колко спорове сте водили с приятели, познати и непознати, на живо, по форуми, по морз, за тези наши два "гранда"? Някой наистина да е чул мнението на опонента? В този спор консеснус няма, няма и край! Колкото и да спорите, нито единия ще промени фенските си възгледи от червени в сини, нито другия от сини в червени!Всички знаем какъв е групвият манталитет на сините и червените запалянковци! От тях произлизат и личните мнения на конкретните фенове. Точка!Аз съм фен на ЦСКА, другите български отбори не ме интересуват, освен в Европа (с изключение на сините, към които съм безразличен).Футболът, както и другите спортове, освен търсенето на границите на човешките възможности, е и зрелище за феновете. За забавление на тълпите. Нито един спорт не е базиран на омраза между феновете и повод за непрекъснати обиди, хулиганства и т.н.Ако продължавате да се дърлите като малки пикльовци, ще помоля всички модератори по отделно на ЛС да заключат темата!
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
nai7 написа:Той LiКuroto без да обиди някой неможе,тОй е ОлИцитворение на всички сини фенове ГОведо до края на дните си.
Коментар
-
nai7 написа:Той LiКuroto без да обиди някой неможе,тОй е ОлИцитворение на всички сини фенове ГОведо до края на дните си.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
nai7 написа:Princo написа:nai7 написа:Той LiКuroto без да обиди някой неможе,тОй е ОлИцитворение на всички сини фенове ГОведо до края на дните си.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар