Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    това е нивото на клубния ни футбол.
    Нивото на клубния ни какво?
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

вчера левски видя как трябва да се играе в шампионска лига- с хъс , желание и класа.дебрецен дойдоха направиха ни за смях и се пребраха.дано на реванша поне се запишем .да видим тази вечер дали динамо ще реши мача за по-малко от 13 минути Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Кои са тия Динамо Москва? Те осъзнават ли срещу кого се изправят довечера? Срещу славната история на ЦСКА. 31-кратен шампион на България, три 1/2-финала в Европа и е отстранявал грандове и европейски шампиони като Ливърпул, Аякс и Нотингам преди само няма и 30 години. А московчани са пълни анонимници и сега проклинат съдбата, че ги прати именно срещу "убиеца на грандове". Сега ще вземат ЦСКА да стигнат до равен и ми отиде ироничния коментар :D За Левски мога да кажа, че поне имаха желание и играха на върха на възможностите си, които за съжаление се оказаха по-малки от тези на посредствен европейски отбор. Благодарение на Гошо Петков агонията ще е по-дълга, защото заради резултата се създава илюзията за някакви шансове в реванша.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Че каква илюзия се създава? При 1-2 на собствен терен трябва голямо въображение, че да съзираш някакви шансове. Имаше просто разлика в класите на двата отбора, което е учудващо с оглед никаквата класа от дълги години на унгарския футбол. Унгарски отбор е напълно непреодолим за нашите отбори. Аз съзирам шансове, ако унгарците получат масово разстройство и не се явят на мача, всичко друго е в рамките на фантастиката. :D
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

LiGuru написа:
            Чекайте бе, колко пъти Левски отпадаше от Ливърпул, Бешикташ, Галатасарай, Динамо (Киев) и какви ли не други смешни отборчета. Който и отбор да ни се беше паднал щеше да е слаб за вас. Но Левски си спечели точки и сега до последно е подставен. Ич не ти сравнявам Дебрецен и Динамо, все ми е тая! Но да ревете и да се сравнявате с нашия жребии и нахално. Първо ние сме шампион на тази шибана държава, поставени сме от всекъде и имаме шенс при жребия да отпадаме от смешници. Ето сега имате възможност да ни докажете как се играе с/у уж много големите, задавайки си въпроса как се постига 17:1 голова разлика. А тая последната глупост дето си я написъл нема нищо общо с истината, това са победи равни и загуби. Виж колко мача имаме ние и колко вие, виж ни съперниците вижте се и вие. И когато разберете, че да играеш европейски футбол, ти трябва евро манталитет, когато разбеврете, че за да играеш и да се излагаш за ШЛ е нужно да си шампион, а за да си шампион истински не е допустимо да се хвърлят 15 000 000 лв. за извънфутболни неща (цитирам Томов) без да ги имаш, оставяйки 5000 човека на улицата.Вижте се каква клика ви е фен клуба, как се наливат пари за хореографии и пътувания, как се взимат играчи на кило, как се правят десет победи поред и след това ШОК и Ужъст! Защо не разбрахте, че вашия любим отбор е обречен на мизерия и секс анален от мало и голямо, защото цялата ви мисъл е за евробоец, гранд велик тим на балканите, а сте пълен ташак.Вижте си и базата бе еееей, най-смешната база в цяла София е вашата. Най-битите юноши са вашите, какво има да говорим. Стига с тая Европа, нека първо си оправиме шампионата, нека ходят повече от 3000 на мач, нека футболистите ни започнат да я разбира тая игра, пък за Европа има време.Айде със здраве и Упех на Любо в некое друго начинание!И да не почнаш пак да ми обясняваш за трактори и скиори, щото тия отбори имат повече потенциал от целата ни А група.....
            Шампион бе бате. Ти си е такова: А от снощи си е такова Едно единствено нещо има смислено в този пост - Вашия любим отбор е обречен на мизерия
            Тодор Батков написа:
            "Желая успех на другите два отбора за групите на Лига Европа, където ние вече сме влезли" - човекът е наясно кой къде ще играе, поне за левски е сигурно че ще е в лига европа - б.а."Има шансове, има още един мач. Тогава и Рабех ще играе. ( Ако не е пиян - б.а.) Много слабо се представихме в защита и това повлия на целия отбор." (Напротив - в защита се представиха много, много добре, иначе резултатът щеше да бъде около 1-6 още през първото полувреме. б.а.)"Един куп грешки. Ще им кажа, че има още един мач. Няма проблем. Не ми хареса играта. В тактически план имаше грешки"
            LiGuru - един въпрос - можеш ли да изразиш някакво мнение без да псуваш, да обиждаш, и да се заяждаш ?
            Прикачени файлове

Коментар

ogi28b написа:
              LiGuru - един въпрос - можеш ли да изразиш някакво мнение без да псуваш, да обиждаш, и да се заяждаш ?
              Ако ми обясниш смисъла на горния ти пост, бих могъл и да не те напсувам. И понеже аз лично не виждам такъв, спокойно може да се чувстваш препсуван и то бая описателно!!!И един съвет ще ти дам. Недай задава въпроси, чиито отговор сам не можеш да намериш в собственото си поведение на уродлив червен привърженик...........................Коментари по модераторска намеса не се допускат. Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Абе вие няма ли да престанете!!!Колко спорове сте водили с приятели, познати и непознати, на живо, по форуми, по морз, за тези наши два "гранда"? Някой наистина да е чул мнението на опонента? В този спор консеснус няма, няма и край! Колкото и да спорите, нито единия ще промени фенските си възгледи от червени в сини, нито другия от сини в червени!Всички знаем какъв е групвият манталитет на сините и червените запалянковци! От тях произлизат и личните мнения на конкретните фенове. Точка!Аз съм фен на ЦСКА, другите български отбори не ме интересуват, освен в Европа (с изключение на сините, към които съм безразличен).Футболът, както и другите спортове, освен търсенето на границите на човешките възможности, е и зрелище за феновете. За забавление на тълпите. Нито един спорт не е базиран на омраза между феновете и повод за непрекъснати обиди, хулиганства и т.н.Ако продължавате да се дърлите като малки пикльовци, ще помоля всички модератори по отделно на ЛС да заключат темата!

Коментар

Айде, Литекс мушнаха голче

Коментар

Той LiКuroto без да обиди някой неможе,тОй е ОлИцитворение на всички сини фенове ГОведо до края на дните си.

Коментар

nai7 написа:
                      Той LiКuroto без да обиди някой неможе,тОй е ОлИцитворение на всички сини фенове ГОведо до края на дните си.
                      А ти не обиждаш, така ли?Поздравления за Литекс!

Коментар

nai7 написа:
                        Честито предупреждение Цска ке паднат
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                          nai7 написа:
                          Ще си нося кръста,ама той ме изкарва извън нерви.Честито на Литекс дано не се издънят тука.

Коментар

nai7 написа:
                            Princo написа:
                            nai7 написа:
                            Ще си нося кръста,ама той ме изкарва извън нерви.Честито на Литекс дано не се издънят тука.
                            Аз няма да се намесвам в случая - друг модератор да прецени.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Princo написа:
                              Цска ке паднат
                              Тези, които падат играха вчера .
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Princo написа:
                                Цска ке паднат
                                Нъцки

Коментар

Working...
                                X