Моля дръжте се с уважение към първия българин отбелязал гол в Шампионска Лига
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Humppa написа:Екзестенциален въпрсос - циганините българи ли са?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
-
Ценните хартийки за ЦСКА-Динамо са вече в мен. Купих си ги днес от магазин "Германос" в Пазарджик. Не знам за вас, но както казваше моят учител по физкултура др. Петьо Златев (поклон пред паметта му) - камъни да падат, пастърма да вали, аз ще съм на мача :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Такааа..... Салатата е надробена, ракията е сипана.... Мила родна картинка. Ха наздраве! И да паднем и да бием...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Къде сте УеФскари мале,меле това ли е евробоеца на България най-много ме радва мръсния коментатор Касабов как му се стъжни мръсно .............. Няма никой къде ли са!!!!!!!!!! Не става със трици маймуни да ловиш,Топузаков върни се,Бардон върни се,Симонович върни се,май заприлича на пенсионерски клуб.Ако със тези футболисти БаткоФ иска да атакува шампионска лига ебаси и БГ футбола трагедия,всички отбори вън от евротурнирите и ЦСКА и Литекс и Левски нямаме работа там.там се играе футбол и се бяга.
Коментар
-
Ей ме на, но аз още при жребия казах, че нямаме никакъв повод за оптимизъм и ми беше ясно, че ще си паднем като момченца. Интересно, българските отбори в исторически план нямат никакви оръжия за противодействие на повече от посредствения унгарски футбол. Мисля, че само Локо София веднъж е успявал да отстрани унгарци. Иначе, днес - пълно превъзходство на Дебрецен и само лудият късмет ни спаси от резилна загуба.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Колко жалки изглеждат напъните както на националния отбор така и на тъй наречените лидери да си уреждат мачове със силни отбори. Абе първо да се научат да бия слабаците и тогава да искат да играят със силни отбори.Колко пъти Батков искаше А група да бъде намалена на 10-12 отбора че имало много слабаци. Но именно такива слабаци бият богопомазаните.Ето и Пирин аргаса Литекс насред Ловеч ,Миньор направи Левски за смях на последния мач за миналата година пък и преди няколко дни само късмета помогна на Левски.И ако съдиите не помагат на фафоритите то първенството ще бъде съвсем друго.Но тая вечер за пореден път лъсна голата истина.
Коментар
-
Humppa
Не гледах мача, но чесно казано - резултата не ме изненадва. Не съм обнадежден и за останалите БГ отбори в битките за Европата...
Коментар
-
Не мисля, че Левски играха по-зле от друг път. Първият гол си беше чиста случайност, а след това и двата отбора имаха доста положения. Но някак си се създаваше впечатлението, че Дебрецен е някакъв гранд, който дори и не се напряга особено и с аристократично пренебрежение пропуска положения и прави грешки в защита. Явно това е нивото на клубния ни футбол.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
.....тъжна картинка.....много жалко. Левски игра само 15 мин. общо в този мач, а в останалото време просто се измъчваше и себе си и зрителите. Нямаше никъква идея в атака - центрирания при такова ръстово превъзходство на унгарците (пълна безмислица и отчаяние). На два - три пъти разцъкаха както могат и са го правили - с бързи пасове по тревата и набези по крилата и се видя че можем да се противопоставим на "унгарския гранд". Защита - ами то просто я нямаше - такива грешки и липса на организация не бях гледал отдавна. Не може унгарците да си стрелят откъдето си поискат и когато си поискат. Между другото първия гол беше мнооооого красив и почти неспасяем. Тактически унгарците ни размазаха. Не съм специалист, но този треньор дали е треньор? Психически първия гол попари Левски, но се питам защо след като изравнихме и психологическия момент не трябваше да се изпуска - отново почнаха мъките и хаоса Това покзва и липса на психика и нагласа, които са немалки предпоставки за победа.Това е българската действителност и скоро няма да се коригира - става въпрос за манталитет, мотивация и възпитание .....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар