Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пак почнахте!

Коментар

Берое-ЦСКА ще е в Пловдив. Значи тази събота пак съм на мач .
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Maча Черноморец - Локо Пд е в понеделник. Ура. През почивните дни ще ходя до Боровец, ще ходя и на мач в делника...И вълкът сит и агнето цяло.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

snake написа:
          Берое-ЦСКА ще е в Пловдив. Значи тази събота пак съм на мач .
          май нещо не сте добре дошли на този стадион може и да го преместят или да е на закрити врати
          Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Е па живи и и здрави, като не е в Пловдив. То големия мач де, но "Лаута" ми е на 25 минути от нас и щях да го посетя. Да го направят в Пазарджик тогава, хем сме малко по-близо до София, а и стадиончето ни е съвсем прилично.

Коментар

Няма да е в Пловдив мача защото същия ден имало и друг мач в Пловдив. Пак в Сливен ще е е.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

За сега мача не се знае къде ще е. Най-вероятно Сливен!Поне на нас ни е удобно така. Ще можем да гостуваме по-близо до Зарата.

Коментар

ЦСКА - Динамо ! Засега идеята ми е да посетя мача. Понеже в Пловдив за малко да ме бият, ще си водя и охрана двама каратисти със солиден стаж - синовете ми :D . Имам няколко въпросчета: Има ли хора от форума, които ще са на мача ? Как смятате, в деня на мача ще мога ли да си взема билети за сектор "В" ? (Не вярвам чак да се напълни стадиона, но знае ли човек...) И ще ми препоръчате ли място на не повече от половин час път пеша от ст."Васил Левски", където да си паркирам колата и след това евентуално да я намеря и да не е закопчана със скоби, преместена от паяк или с разбити ключалки ?

Коментар

Гледате ли "мача"!? А Митьо Пича играе ли!?
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Игра малко... Авно най-добрите му игри няха в Тотнъм, или предстоят този сезон с МЮ.

Коментар

Само в България http://vbox7.com/play:8bdb2607
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

България-ЛатвияСрамна работа, да освиркват Ники Михайлов. Чии фенове ли са това?Честно казано срам ме е от такива фенове.Иначе за мача: Поредния безмислен мач по невероятно смешна телевизия..
                          Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
                            България-ЛатвияСрамна работа, да освиркват Ники Михайлов. Чии фенове ли са това?Честно казано срам ме е от такива фенове.Иначе за мача: Поредния безмислен мач по невероятно смешна телевизия..
                            Tолкова безсмислен мач и безинтересен скоро не съм гледал. Впрочем към 25 - тата минута се усетих, че съм задрямал. Коментатора ми помогна да се отнеса в блаженство и ... мача свърши за мен.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                              yonkok написа:
                              Tолкова безсмислен мач и безинтересен скоро не съм гледал. Впрочем към 25 - тата минута се усетих, че съм задрямал. Коментатора ми помогна да се отнеса в блаженство и ... мача свърши за мен.
                              Според мен дори може да се използва за лечение на безсъние. Добре, че бях с приятели.
                              Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
                                Ами най-вероятно са на УеФски тези фенове,още немогат да му простят смешния автогол дето го показваха цяла година по евроспорт.

Коментар

Working...
                                X