Пак почнахте!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
ЦСКА - Динамо ! Засега идеята ми е да посетя мача. Понеже в Пловдив за малко да ме бият, ще си водя и охрана двама каратисти със солиден стаж - синовете ми :D . Имам няколко въпросчета: Има ли хора от форума, които ще са на мача ? Как смятате, в деня на мача ще мога ли да си взема билети за сектор "В" ? (Не вярвам чак да се напълни стадиона, но знае ли човек...) И ще ми препоръчате ли място на не повече от половин час път пеша от ст."Васил Левски", където да си паркирам колата и след това евентуално да я намеря и да не е закопчана със скоби, преместена от паяк или с разбити ключалки ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
-
Само в България http://vbox7.com/play:8bdb2607Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
yonkok написа:България-ЛатвияСрамна работа, да освиркват Ники Михайлов. Чии фенове ли са това?Честно казано срам ме е от такива фенове.Иначе за мача: Поредния безмислен мач по невероятно смешна телевизия..A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:yonkok написа:България-ЛатвияСрамна работа, да освиркват Ники Михайлов. Чии фенове ли са това?Честно казано срам ме е от такива фенове.Иначе за мача: Поредния безмислен мач по невероятно смешна телевизия..Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
yonkok написа:България-ЛатвияСрамна работа, да освиркват Ники Михайлов. Чии фенове ли са това?Честно казано срам ме е от такива фенове.Иначе за мача: Поредния безмислен мач по невероятно смешна телевизия..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар