Същите далавери се въртят и в тия отбори ами не им се дава гластност. Когато Литекс водеше на Левски с 3:1 на полувремето набързо Сираков уредил Гриша Ганчев да вземе столичната автогара и мачът се обърна та стана 4:3 за Левски и румънския треньор си замина на другия ден. Това се говореше между публиката после . И всичко май си е истина.А и тия футболисти дето от Литекс отидоха в ЦСКА и с тях направиха някаква далавера .Дано Яне Янев я доразчепка работата и ще видим много кирливи ризи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Коцев, ти уби всичко детско в мен. Не, че не е така, но идеята ми беше, че в отбори, като нашите в, които се знае кой цар и кой господар малко трудно някой ще изклинчи 400 000 лв. от сивите пари на Гришата и Събев. В случая съм сигурен, че за парите на Гъргоров са отворили усти много хиени и надали разума на момчето е бистър. Сигурен съм, че голяма сума от тази ще потъне в джобовете и на сегашни, и на бивши деятели в ЦСКА.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Едно време момчета беше футбол и тогава с удоволствие ходихме по стадионите и викахме за да ги подкрепяме. Но тогава футболистите не бяха професионалисти а работеха от понеделник до петък в предприятията . Може и да са били на писарски длъжности но заплата получаваха от предприятията а от мачовете почти нищо . След мача ги водеха на ресторант да хапнат и пийнат и това им беше . Сега вече е друга бира .Тук мога да оборя едно твърдение ,че трябвало да се взимат големи играчи чужденци и да им се плаща скъпо . това е заблуда . По комунистическо време бедните играчи на ЦСКА победиха скъпо платените звезди на Байрен, Аякс, Нотингам ,измъчиха и Интер и Ювентус но играеха за публиката и заради играта .Сега само се цупят за пари а са едни лекета.Никак не го оправдавам Григоров защото всичко е в неговите ръце. Като иде и се откаже от иска менаджера му ще си свие опашката . Обаче момчето лампи за пари . А, че батака в ЦСКА е голям това и децата го знаят . Че във всички отбори едни пари се пишат на ведомост а пък други се дават на ръка и това е публична тайна .Все ми е тая, че Левски ще влезе или пък не в Шампионска лига . За държавата няма нищо . Всичко ще е за тях . Ами тогава да се напънат и да играят па да влезнат .Като ги отстранят както предишните години за тях няма да има пари . :D
Коментар
-
коцев написа:По комунистическо време бедните играчи на ЦСКА победиха скъпо платените звезди на Байрен, Аякс, Нотингам ,измъчиха и Интер и Ювентус но играеха за публиката и заради играта
Коментар
-
Оопс, ако си подчертал тези, които не са холандци, вероятно всичко е точно. Макар, че ако е така, ми се струва, че бъркаш за Мюрен. Тук не става дума за Герд Мюлер, а за Мюрен. Но не съм чак такава футболна енциклопедия, за да знам играчи от 70-те години какви са по народност. Естествено легендарния Руди Крол няма как да не го знам, че е холандец.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Прав си и аз не съм енциклопедия. Ако имам време по-късно ще направя ревизия и ще извадя малко инфо за големия Аякс по постове, не за друго просто малко са легендарните отбори и заслужават да се споменуват.Иначе да това е идеята, легионерите убиват футбола в малките, но до някъде талантливи държавици: Холандия, България, Сърбия ... Къде е сага великия Аякс... ми чека следващото поколение дето ще покори терените на Европа!
Коментар
-
Съгласен съм, че легионерите убиват футбола ! ЦСКА постигна най-големите си успехи без нито един чужденец в състава си. Е донякъде Ружи Керимов, който наказа Нотингам, може да мине за такъв :D , това в областта на майтапа разбира се. Макар че, не някой друг, а английските вестници, писаха на следващия ден: "Един циганин разплака Англия".Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
LiGuru написа:sachma написа:Неескенс как да не е холандец бе ей момченце :DN.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар