Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Същите далавери се въртят и в тия отбори ами не им се дава гластност. Когато Литекс водеше на Левски с 3:1 на полувремето набързо Сираков уредил Гриша Ганчев да вземе столичната автогара и мачът се обърна та стана 4:3 за Левски и румънския треньор си замина на другия ден. Това се говореше между публиката после . И всичко май си е истина.А и тия футболисти дето от Литекс отидоха в ЦСКА и с тях направиха някаква далавера .Дано Яне Янев я доразчепка работата и ще видим много кирливи ризи.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Дано Яне Янев я доразчепка работата и ще видим много кирливи ризи.

Коментар

Коцев, ти уби всичко детско в мен. Не, че не е така, но идеята ми беше, че в отбори, като нашите в, които се знае кой цар и кой господар малко трудно някой ще изклинчи 400 000 лв. от сивите пари на Гришата и Събев. В случая съм сигурен, че за парите на Гъргоров са отворили усти много хиени и надали разума на момчето е бистър. Сигурен съм, че голяма сума от тази ще потъне в джобовете и на сегашни, и на бивши деятели в ЦСКА.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Да ги наказват ЦСКА по добре да си играят тука за Европа не стават,само се ядосвам.Нямам намерение да се състарявам зареди примадони дето само фанелката разхождат по терене.

Коментар

Едно време момчета беше футбол и тогава с удоволствие ходихме по стадионите и викахме за да ги подкрепяме. Но тогава футболистите не бяха професионалисти а работеха от понеделник до петък в предприятията . Може и да са били на писарски длъжности но заплата получаваха от предприятията а от мачовете почти нищо . След мача ги водеха на ресторант да хапнат и пийнат и това им беше . Сега вече е друга бира .Тук мога да оборя едно твърдение ,че трябвало да се взимат големи играчи чужденци и да им се плаща скъпо . това е заблуда . По комунистическо време бедните играчи на ЦСКА победиха скъпо платените звезди на Байрен, Аякс, Нотингам ,измъчиха и Интер и Ювентус но играеха за публиката и заради играта .Сега само се цупят за пари а са едни лекета.Никак не го оправдавам Григоров защото всичко е в неговите ръце. Като иде и се откаже от иска менаджера му ще си свие опашката . Обаче момчето лампи за пари . А, че батака в ЦСКА е голям това и децата го знаят . Че във всички отбори едни пари се пишат на ведомост а пък други се дават на ръка и това е публична тайна .Все ми е тая, че Левски ще влезе или пък не в Шампионска лига . За държавата няма нищо . Всичко ще е за тях . Ами тогава да се напънат и да играят па да влезнат .Като ги отстранят както предишните години за тях няма да има пари . :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

За съжаление футболът в България е просто отражение на родната действителност...
              N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                За съжаление футболът в България е просто отражение на родната действителност...
                Един виц по темата за родната действителност: Българи пуснали на американците филмче за баба Яга. Гледали, гледали хората и казали: "Каквато им държавата, такъв им и Батмана!"
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

коцев написа:
                  По комунистическо време бедните играчи на ЦСКА победиха скъпо платените звезди на Байрен, Аякс, Нотингам ,измъчиха и Интер и Ювентус но играеха за публиката и заради играта
                  Аякс: Стуй, Сурбиер, Хулсхоф, Бланкенбург, Крол, Хаан, Неескенс(77-Шилхер), Г.Мюрен, Реп, Мулдер (70-Ван Дорд), КайзерКато добавиме в последстие и Кройф и това е най-великия Аякс. Но колко холандци има в него се пита тука?!?

Коментар

Неескенс как да не е холандец бе ей момченце :D
                    N.Y. State of Mind

Коментар

А Руди Крол е никарагуанец .
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

sachma написа:
                        Ти видели подчертаните ба маляк!?! А познай какво исках да кажа с това! По колко легионери има в големите клубове по това време? 2, 3 ... колко?

Коментар

Оопс, ако си подчертал тези, които не са холандци, вероятно всичко е точно. Макар, че ако е така, ми се струва, че бъркаш за Мюрен. Тук не става дума за Герд Мюлер, а за Мюрен. Но не съм чак такава футболна енциклопедия, за да знам играчи от 70-те години какви са по народност. Естествено легендарния Руди Крол няма как да не го знам, че е холандец.

Коментар

Прав си и аз не съм енциклопедия. Ако имам време по-късно ще направя ревизия и ще извадя малко инфо за големия Аякс по постове, не за друго просто малко са легендарните отбори и заслужават да се споменуват.Иначе да това е идеята, легионерите убиват футбола в малките, но до някъде талантливи държавици: Холандия, България, Сърбия ... Къде е сага великия Аякс... ми чека следващото поколение дето ще покори терените на Европа!

Коментар

Съгласен съм, че легионерите убиват футбола ! ЦСКА постигна най-големите си успехи без нито един чужденец в състава си. Е донякъде Ружи Керимов, който наказа Нотингам, може да мине за такъв :D , това в областта на майтапа разбира се. Макар че, не някой друг, а английските вестници, писаха на следващия ден: "Един циганин разплака Англия".

Коментар

LiGuru написа:
                                sachma написа:
                                Ти видели подчертаните ба маляк!?!
                                Маляк ще викаш на баща си.Модераторския екип си мислеше, че сами ще се усетите, но не би...Неофициално предупреждение получавате и двамата - следва официално.Модераторски екип
                                N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                                X