kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ichkin написа:kiro_of_the_day написа:sachma написа:Айде малко да се приземим и да почнем да ходим по земята :DN.Y. State of Mind
Коментар
-
Току що се връщам от Локо Пд-ЦСКА. Емоциите са повече от положителни ! Отдавна не бях стъпвал на мач на живо: победихме с много приятна игра и почти не им дадохме да барнат топката на смърфовете, а не на последно място Локо Пд отбор е най-мразеният отбор в Пазарджик, което увеличава радостта ми. Видях няколко много обещаващи футболисти в ЦСКА, начело с младият вратар Караджов, Тимонов, който по стойка го докарва на Златан Ибрахимович, племенника на Лечков - Стоянов, Виданов, а да не говорим за Иван Иванов, който по скромното ми мнение може да играе с успех във всеки голям тим в Европа. Котев, поне за нашата А група, също е бетон. Имаме много приятно тимче, ще взема да си променя и мнението за Любо като треньор.Бях забравил каква емоция е да посетиш мач на живо: поради ултракъсата ми коса ( цялата е първи номер) и лошият поглед, придаващи ми в комплект вид на току що излязъл от затвора, бях щателно пребъркан, отделно, че останах без глас. Откакто отдавна-отдавна минах числото 100, спрях да броя колко мача на ЦСКА съм гледал на живо. Но мисля, че се върнах там, където ми е мястото - между червените фенове на стадиона !П.П. Не знам как стадион "Локомотив" е лицензиран за А група. Теренът може би не е лош, но 3/4 от трибуните са голи, няма пейки, няма седалки, нищо, просто гол цимент със стърчащи ръждиви железа за разнообразие. Мисля, че това е недопустимо.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Отказали са да лицензират стадиона на ЦСКА и понеже в деня на мача ст. "Васил Левски" е зает с концерт на Мадонаса разменили домакинствата и гостуванията. ЦСКА ще домакинства първия мач.Мене ме хвана яд от поредното безхаберие - па вас не знам.Това за мухите и лай...то - явно си е баш на място за огромно съжаление! п.с. Нещо повече - сега слушам по Гонг, че от ЦСКА са изпуснали някакъв срок и няма как да се лицензира за тази година.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да му мислят Титаните :D :D :D http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5476_5.htmТова момченце Гъргоров не трябва въобще да го допускат да припари на километър до Българска армия
Коментар
-
коцев написа:Да му мислят Титаните :D :D :D http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5476_5.htmТова момченце Гъргоров не трябва въобще да го допускат да припари на километър до Българска армияA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
И понеже сме във футболната тема. Вчера гледах Черноморец срещу Морето. Отнасях се малко с недоверие и несериозност към това, което се прави в Черноморец, но след снощния мач останах много приятно изненадан от организацията в играта на акулите и от старанието им. Балъков и Бобич май са на прав път. И от близки до клуба чувам, че дисциплината е Германска. Личеше и на терена, и на загрявката, и в хода на мача. Бях свикнал да гледам хаос в играта, но сега всичко беше подредено и изгладено. Бягаха много, умора нямаше, а футболисти, като Зайц, Гонзалес, Нилтон ( до червения картон), Фернандес, Марсио и Карбони имат класа, с която биха вдигнали нивото на БГ футбола ни. Мисля, че с такива мачове публиката ще се върне по трибуните така, както беше в ерата Нефтохимик.A17DTС/S
Коментар
-
Гъргоров е футболист отвсякъде, но 400 000 лв. са безумно много пари за тези 6-7 мача, в които се поразтъпка на "Народна армия". По принцип винаги гледам с недоверие на "новините", които генерират всекидневно спортните сайтове, но у мен вече се изгражда мнението, че ЦСКА е бил перачница за пари и източван от недобросъвестни комисионери. Потърпевшите сме ние, истинските фенове, които като Дон Кихот-овци дарявахме средства, за да не го закрият любимия ни отбор миналата година. Въпреки всичко, не съжалявам за това, че съм дарявал за любимия си отбор.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Гъргоров е футболист отвсякъде, но 400 000 лв. са безумно много пари за тези 6-7 мача, в които се поразтъпка на "Народна армия". По принцип винаги гледам с недоверие на "новините", които генерират всекидневно спортните сайтове, но у мен вече се изгражда мнението, че ЦСКА е бил перчаница за пари и източван от недобросъвестни комисионери. Потърпевшите сме ние, истинските фенове, които като Дон Кихот-овци дарявахме средства, за да не го закрият любимия ни отбор миналата година. Въпреки всичко, не съжалявам за това, че съм дарявал за любимия си отбор.A17DTС/S
Коментар
-
Абе търси ,търси ама поне от хорска срама да се откаже и даде отсрочка . Нали от тоя клуб излезе в чужбина . И сега голямата работа .Виновни са тия дето са подписвали с него но от човешка гледна точка редно е да си налегне пърцалите.Но нейсе . Толкова им е акъла на сите футболисти. Зинали са само за пари , пари и пак пари , а на терена са примадони.Но клубовете си имат собственици нека те си ядат надробената попара. :D ,
Коментар
-
коцев написа:Абе търси ,търси ама поне от хорска срама да се откаже и даде отсрочка . Нали от тоя клуб излезе в чужбина . И сега голямата работа .Виновни са тия дето са подписвали с него но от човешка гледна точка редно е да си налегне пърцалите.Но нейсе . Толкова им е акъла на сите футболисти. Зинали са само за пари , пари и пак пари , а на терена са примадони.Но клубовете си имат собственици нека те си ядат надробената попара. :D ,A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар