svetkos_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Любо Пенев изразил задоволство от жребия и увереност в крайния успех срещу Динамо. Защо ли никак не съм учуден ? Всъщност жребият може би наистина даде шанс на Любо засега да отърве кожата. ЦСКА по принцип беше аутсайдер срещу всички възможни противници. Отпадане от азерите или словаците със сигурност щеше да означава край на треньорската му авантюра. Но да отпаднеш от Алтернатор вече е друга работа, руснаците не са кои да е. Така че при една бойка игра, може и да запази поста си, поне до неминуемите провали в първенството. Ако пък вземем, че извадим някакъв невероятен късмет и ги отстраним, Любо ще бъде митологизиран и като треньор, наред с легенди като Паро Никодимов и Димитър Пенев: "Любо скъса с голи ръце ремъка на динамото" . Това в областта на фантазиите разбира се.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
LiGuru написа:svetkos_ написа:LiGuru,Човече, къде е Дебреце, къде е Динамо (М). Шансът е на ваша страна. ЦСКА също има шанс, ако пооправи малко хаоса си.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Liguru айде и аз да те опровергая малко. Трети в Русия хич не е малко, да не забравяме, че Динамо се класира пред Спартак и Зенит. Това първо. Второ, действително жребият винаги е бил на ваша страна, включително и при четвъртфинала за уефа и при влизането в ШЛ. Което не може да се каже за ЦСКА...ние вадихме Галатасарай, Ливърпул, Стяуа (припомням ти, че Стяуа след като елиминира ЦСКА достигна до четвъртфинал в уефа, където тогава много силният отбор на Виляреал ги би много трудно, а самите румънци освен ЦСКА, биха и Щутгарт, Парма, Бешикташ и Валенсия. Това малко статистика.), Бешикташ, Тулуза (трети във Франция, Ливърпул ги отстрани в трети кръг на ШЛ с един гол...) и т.н. С никой от тези отбори не се изложихме като играхме, дори срещу Галатасарай тук удряхме греди, турците чистиха от голлинията и т.н. Между другото после като се паднахме с Торпедо държа да ти кажа, че Торпедо после станаха втори в Русия. В момента че сме слаби-слаби сме, спор няма. Като няма пари - няма играчи. Сега за Левски - царе на жребия. Между другото отборът с най-големи постижения в Европа в последните години сътвори и най-големите гафове, сами си ги знаете. А че влизането в ШЛ беше случайно не го отричай моля ти се, то после се видя, че не сте си за там. Ако тази година влезете - и тази година ще стане така. Лично аз смятам, че шансовете с Дебрецен са 50-50 дори с оглед на това, че вторият мач е в Унгария. Последно - само не ми превъзнасяйте Дебрецен сега... едва ли са слаби, но да ги сравняваш с третия в Русия е нелепо... Динамо за една бройка да отстранят Селтик като дори ги биха навън, айде сега ми кажи Дебрецен кого отстрани предния кръг?П. С. Евробоеца Левски е донесъл на България 94т. от евротурнирите в последните години, а ЦСКА - 90. Разликата е космическа, нали?N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:... Динамо за една бройка да отстранят Селтик като дори ги биха навън, айде сега ми кажи Дебрецен кого отстрани предния кръг?Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:sachma написа:... Динамо за една бройка да отстранят Селтик като дори ги биха навън, айде сега ми кажи Дебрецен кого отстрани предния кръг?N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Liguru айде и аз да те опровергая малко. Трети в Русия хич не е малко, да не забравяме, че Динамо се класира пред Спартак и Зенит. Това първо. Второ, действително жребият винаги е бил на ваша страна, включително и при четвъртфинала за уефа и при влизането в ШЛ. Което не може да се каже за ЦСКА...ние вадихме Галатасарай, Ливърпул, Стяуа (припомням ти, че Стяуа след като елиминира ЦСКА достигна до четвъртфинал в уефа, където тогава много силният отбор на Виляреал ги би много трудно, а самите румънци освен ЦСКА, биха и Щутгарт, Парма, Бешикташ и Валенсия. Това малко статистика.), Бешикташ, Тулуза (трети във Франция, Ливърпул ги отстрани в трети кръг на ШЛ с един гол...) и т.н. С никой от тези отбори не се изложихме като играхме, дори срещу Галатасарай тук удряхме греди, турците чистиха от голлинията и т.н. Между другото после като се паднахме с Торпедо държа да ти кажа, че Торпедо после станаха втори в Русия. В момента че сме слаби-слаби сме, спор няма. Като няма пари - няма играчи. Сега за Левски - царе на жребия. Между другото отборът с най-големи постижения в Европа в последните години сътвори и най-големите гафове, сами си ги знаете. А че влизането в ШЛ беше случайно не го отричай моля ти се, то после се видя, че не сте си за там. Ако тази година влезете - и тази година ще стане така. Лично аз смятам, че шансовете с Дебрецен са 50-50 дори с оглед на това, че вторият мач е в Унгария. Последно - само не ми превъзнасяйте Дебрецен сега... едва ли са слаби, но да ги сравняваш с третия в Русия е нелепо... Динамо за една бройка да отстранят Селтик като дори ги биха навън, айде сега ми кажи Дебрецен кого отстрани предния кръг?П. С. Евробоеца Левски е донесъл на България 94т. от евротурнирите в последните години, а ЦСКА - 90. Разликата е космическа, нали?
Коментар
-
LiGuru написа:sachma написа:Liguru айде и аз да те опровергая малко. Трети в Русия хич не е малко, да не забравяме, че Динамо се класира пред Спартак и Зенит. Това първо. Второ, действително жребият винаги е бил на ваша страна, включително и при четвъртфинала за уефа и при влизането в ШЛ. Което не може да се каже за ЦСКА...ние вадихме Галатасарай, Ливърпул, Стяуа (припомням ти, че Стяуа след като елиминира ЦСКА достигна до четвъртфинал в уефа, където тогава много силният отбор на Виляреал ги би много трудно, а самите румънци освен ЦСКА, биха и Щутгарт, Парма, Бешикташ и Валенсия. Това малко статистика.), Бешикташ, Тулуза (трети във Франция, Ливърпул ги отстрани в трети кръг на ШЛ с един гол...) и т.н. С никой от тези отбори не се изложихме като играхме, дори срещу Галатасарай тук удряхме греди, турците чистиха от голлинията и т.н. Между другото после като се паднахме с Торпедо държа да ти кажа, че Торпедо после станаха втори в Русия. В момента че сме слаби-слаби сме, спор няма. Като няма пари - няма играчи. Сега за Левски - царе на жребия. Между другото отборът с най-големи постижения в Европа в последните години сътвори и най-големите гафове, сами си ги знаете. А че влизането в ШЛ беше случайно не го отричай моля ти се, то после се видя, че не сте си за там. Ако тази година влезете - и тази година ще стане така. Лично аз смятам, че шансовете с Дебрецен са 50-50 дори с оглед на това, че вторият мач е в Унгария. Последно - само не ми превъзнасяйте Дебрецен сега... едва ли са слаби, но да ги сравняваш с третия в Русия е нелепо... Динамо за една бройка да отстранят Селтик като дори ги биха навън, айде сега ми кажи Дебрецен кого отстрани предния кръг?П. С. Евробоеца Левски е донесъл на България 94т. от евротурнирите в последните години, а ЦСКА - 90. Разликата е космическа, нали?
Коментар
-
Ако Левски имат манталитет в Европа аз съм професор по органична химия... а това, че Тампере и БАТЕ, както и Жилина били качествени отбори - това е не виц на деня ами не знам... с този евроманталитет и тях не можете да биете. Само да не стане и Дебрецен да ви сапуниса... щото ей така както участвахте в ШЛ, след това сътворихте и такива гафове, каквито едва ли някой друг скоро ще сътвори... дори и ЦСКА :D А като си спомня, че един от видните играчи на Левски заяви след мача с БАТЕ, че се връщали оттам с гордо вдигнати глави щях да падна от смях, оправи ми настроението за целия ден тогаваN.Y. State of Mind
Коментар
-
И двамата сте големи смешковци, няма какво повече да ви кажа!!! И да и Тампере и Бате са по-добри и стойности отбори и от Берое и от Черноморец БургаЗ. И найчо пак ти казвам, ела в София поживей с футбола тук и ще разбереш, че любимия ти отбор е символ на провинциалния нагодизъм и комплексарщината. Няма по омерзен отбор в София от ЦСКА, както и по усмиван!!!
Коментар
-
LiGuru написа:И двамата сте големи смешковци, няма какво повече да ви кажа!!! И да и Тампере и Бате са по-добри и стойности отбори и от Берое и от Черноморец БургаЗ. И найчо пак ти казвам, ела в София поживей с футбола тук и ще разбереш, че любимия ти отбор е символ на провинциалния нагодизъм и комплексарщината. Няма по омерзен отбор в София от ЦСКА, както и по усмиван!!!
Коментар
-
nai7 написа:Може и така да е но се съмнявам,явно щом започват психологична война още от сега се притесняват.N.Y. State of Mind
Коментар
-
nai7 написа:LiGuru написа:И двамата сте големи смешковци, няма какво повече да ви кажа!!! И да и Тампере и Бате са по-добри и стойности отбори и от Берое и от Черноморец БургаЗ. И найчо пак ти казвам, ела в София поживей с футбола тук и ще разбереш, че любимия ти отбор е символ на провинциалния нагодизъм и комплексарщината. Няма по омерзен отбор в София от ЦСКА, както и по усмиван!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар