Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не съм такъв оптимист, с оглед класата на българските отбори. Смятам, че Дебрецен ще се разходи двата мача и ще ни отнесе без особени затруднения. Сблъсъците на българските с унгарски тимове са с отчайващи резултати, доколкото си спомням.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Унгарците нямат голям футбол от много години, но от друга страна винаги са ни били неудобни, както сърбите и румънците например. И все пак мисля, че са преодолими. Ако на ЦСКА се падне Металург или Динамо, не виждам шанс. Генк, Кошице и най-вече азерският Карабах изглеждат поносими. Но с оглед състоянието на ЦСКА, единственият преодолим отбор ми се струва Карабах.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Пак най добрия варянт ни се падна. Лошо че първия мач е тука, ако ни тругне и играеме както с Баку аз съм оптимист. Дано влеземе в групите пак да видиме гомеите отбори тук! Сега да видиме Ловеч и ЦСКАто кфо ще изтеглят
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Традиционно - най-силните отбори се падат на ЦСКА. Аз предполагам, че ще се паднат или Металург, или Динамо. На Литекс пожелавам Актобе.А относно жребият на Левски - пак улучиха кйоравото, но ще видим. Не се наемам за правя предвиждания. Който е запознат с унгарският футбол да казва!

Коментар

Лошооо ЦСКАто с Динамо Москва. Те преди няколк огодини с Тройчо паднаха пак в Русия, добре че първия мач е там. А Мъри трябв да отмъсти на БАТЕ, аиде BG Мауриньо
            Brava 103HP
            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Хи-хи, познах за ЦСКА! Не съм много обнадежден...А да видим сега БАТЕ ще изгради ли традиция срещу български отбори...

Коментар

Днес започва Бундеслигата. Играете ли еврофутбол и с коя комбинация печелите най- често? Аз предпочитам три хикса с 10-20 лева или 2 твърди и 2 двойни знака.
                FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

Ей всичкото ЦСКА-р се у*ра... Какво им има на тия Динамо та им се плашите толкова?!?Имате не малък шанс с/у тях, бе топката е кръгла може да ги дръннете.А тия Дебрецен още от сега ме стегат под лъжичката, да вземем да ги утепаме и после пак резил в ШЛ ... Лошо!

Коментар

LiGuru написа:
                    Ей всичкото ЦСКА-р се у*ра... Какво им има на тия Динамо та им се плашите толкова?!?Имате не малък шанс с/у тях, бе топката е кръгла може да ги дръннете.А тия Дебрецен още от сега ме стегат под лъжичката, да вземем да ги утепаме и после пак резил в ШЛ ... Лошо!
                    LiGuru,Човече, къде е Дебреце, къде е Динамо (М). Шансът е на ваша страна. ЦСКА също има шанс, ако пооправи малко хаоса си. В тази фаза на турнира шансовете са 50:50. Както каза, топката е кръгла... Но и хлъзгава. Общо взето много силно се надявам Левски да влезе в Шампионската лига /вярно, после затваряне на устите няма, но.../, а ЦСКА и Литекс в Лига Европа. Въпреки мизерния ни футбол, ще бъде добре за всички. Това е моето мнение по върпроса и моля без заяждане. Всеки има гледна точка.
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Мисля да съм на стадиона в сектор Г ! Все пак има време дотогава... Шансовете са малки, но топката е кръгла.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Humppa написа:
                        Традиционно - най-силните отбори се падат на ЦСКА. Аз предполагам, че ще се паднат или Металург, или Динамо. На Литекс пожелавам Актобе.А относно жребият на Левски - пак улучиха кйоравото, но ще видим. Не се наемам за правя предвиждания. Който е запознат с унгарският футбол да казва!
                        Колега, на ЦСКА не се ли падат силни отбори заради коефициента (просто питам, не съм сигурен). А унгарския футбол е същия ташак като нашия, че мисля и по-слаб. Но това нищо не значи, естествено. Шефът ми е унгарец и ще ходим заедно на мач (естествено щом застанем в публиката, ще уведомя околните, че е унгарец, хихихихи)И той мисли, че футболът и на двете страни е еднакво трагичен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Шансовете са равни, бием 1:0 първия мач, после 1:1
                        Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Аз смятам, че шансовете на ЦСКА, както и на Левски са все още 50 на 50, само защото има десетина дни до двата мача, топката е кръгла и теренът е еднакъв за всички. Веднага щом мачовете започнат, ще се види, че ЦСКА няма абсолютно никакви шансове, а традицията показва, че досега не сме отстранявали унгарски отбори, дори напротив - яли сме яки тупалки и тук и там, при това, когато все пак нашите отбори са били относително силни, какво остава сега, когато нямат никакъв облик и идея какво трябва да правят на терена, така че и на Левски шансовете са илюзорни. В Русия отдавна спортът започна да става промишленост, както навсякъде в цивилизования свят. Неслучайно взеха и две купи на УЕФА в последните години. Единствено Литекс имат шанс да победят отбора на организирания хаос БАТЕ и дано се възползват от него, а не да попаднат в капана на антифутбола на трактористите. Видя се колко сме далеч от истината вчера - Черно море играха повече от полувреме с човек повече, подхвръкваха на терена, едва ли не, ПСВ играха на ходом и взеха своето без много усилия. Но така е със сериозните отбори - предварителните кръгове са екскурзия до екзотични дестинации за тях.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Тези силни, онези слаби... Истината е, че от нашите отбори не става и чеп за зеле. За това им нямам вяра. Поне на този етап.Световно първенство и европейски турнири - по телевизията, както и Ф1 на пистана на Лечков и МотоГП на пистата на Румен Фонтанов

Коментар

В дебърцин ли играеше всеизвестния унгарски футболист - Сереш Метеш ? Аз не знам тия от левски плащат ли си да им се падат отбори с дебилни имена Там-пере, бате, жилина, дебърцин, догодина сигурно ще са ... не знам, просто не сотанаха дебилни имена. То и на нас де - динамо... Няма ли да се преименуват на "Алтернатор", технологиите напреднаха... Нека гледмае реално : Ако ВСИЧКИ български отбори без изключение не вземат поне по една победа тук, и равен като гости, просто нямат място по-напред Дори за левски минимума трябва да е 2 победи, иначе с какво самочувствие ще отидат в лигата?! Да не забравяме че този сезон регламентът е доста благоприятен за по-слабите отбори-шампиони.

Коментар

Литекс отпадат ! Никакъв шанс срещу БАТЕ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X