Аз не съм такъв оптимист, с оглед класата на българските отбори. Смятам, че Дебрецен ще се разходи двата мача и ще ни отнесе без особени затруднения. Сблъсъците на българските с унгарски тимове са с отчайващи резултати, доколкото си спомням.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Унгарците нямат голям футбол от много години, но от друга страна винаги са ни били неудобни, както сърбите и румънците например. И все пак мисля, че са преодолими. Ако на ЦСКА се падне Металург или Динамо, не виждам шанс. Генк, Кошице и най-вече азерският Карабах изглеждат поносими. Но с оглед състоянието на ЦСКА, единственият преодолим отбор ми се струва Карабах.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Традиционно - най-силните отбори се падат на ЦСКА. Аз предполагам, че ще се паднат или Металург, или Динамо. На Литекс пожелавам Актобе.А относно жребият на Левски - пак улучиха кйоравото, но ще видим. Не се наемам за правя предвиждания. Който е запознат с унгарският футбол да казва!
Коментар
-
Humppa
Хи-хи, познах за ЦСКА! Не съм много обнадежден...А да видим сега БАТЕ ще изгради ли традиция срещу български отбори...
Коментар
-
LiGuru написа:Ей всичкото ЦСКА-р се у*ра... Какво им има на тия Динамо та им се плашите толкова?!?Имате не малък шанс с/у тях, бе топката е кръгла може да ги дръннете.А тия Дебрецен още от сега ме стегат под лъжичката, да вземем да ги утепаме и после пак резил в ШЛ ... Лошо!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Humppa написа:Традиционно - най-силните отбори се падат на ЦСКА. Аз предполагам, че ще се паднат или Металург, или Динамо. На Литекс пожелавам Актобе.А относно жребият на Левски - пак улучиха кйоравото, но ще видим. Не се наемам за правя предвиждания. Който е запознат с унгарският футбол да казва!Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Аз смятам, че шансовете на ЦСКА, както и на Левски са все още 50 на 50, само защото има десетина дни до двата мача, топката е кръгла и теренът е еднакъв за всички. Веднага щом мачовете започнат, ще се види, че ЦСКА няма абсолютно никакви шансове, а традицията показва, че досега не сме отстранявали унгарски отбори, дори напротив - яли сме яки тупалки и тук и там, при това, когато все пак нашите отбори са били относително силни, какво остава сега, когато нямат никакъв облик и идея какво трябва да правят на терена, така че и на Левски шансовете са илюзорни. В Русия отдавна спортът започна да става промишленост, както навсякъде в цивилизования свят. Неслучайно взеха и две купи на УЕФА в последните години. Единствено Литекс имат шанс да победят отбора на организирания хаос БАТЕ и дано се възползват от него, а не да попаднат в капана на антифутбола на трактористите. Видя се колко сме далеч от истината вчера - Черно море играха повече от полувреме с човек повече, подхвръкваха на терена, едва ли не, ПСВ играха на ходом и взеха своето без много усилия. Но така е със сериозните отбори - предварителните кръгове са екскурзия до екзотични дестинации за тях.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Humppa
Тези силни, онези слаби... Истината е, че от нашите отбори не става и чеп за зеле. За това им нямам вяра. Поне на този етап.Световно първенство и европейски турнири - по телевизията, както и Ф1 на пистана на Лечков и МотоГП на пистата на Румен Фонтанов
Коментар
-
В дебърцин ли играеше всеизвестния унгарски футболист - Сереш Метеш ? Аз не знам тия от левски плащат ли си да им се падат отбори с дебилни имена Там-пере, бате, жилина, дебърцин, догодина сигурно ще са ... не знам, просто не сотанаха дебилни имена. То и на нас де - динамо... Няма ли да се преименуват на "Алтернатор", технологиите напреднаха... Нека гледмае реално : Ако ВСИЧКИ български отбори без изключение не вземат поне по една победа тук, и равен като гости, просто нямат място по-напред Дори за левски минимума трябва да е 2 победи, иначе с какво самочувствие ще отидат в лигата?! Да не забравяме че този сезон регламентът е доста благоприятен за по-слабите отбори-шампиони.
Коментар
-
Литекс отпадат ! Никакъв шанс срещу БАТЕ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар