По добре да бяха паднали със тази игра не ги виждам докъде ще стигнат.Да се мъчиш със някъкви смешници 90 минути ебаси и отбора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Не е за първи път! Да се надяваме, че ще се пообиграят и пренасторят за следващият мач! Че ще са доста важни мачове двата! Пък ако влезем в групите с тази игра ще ни тупат както Левски в ШЛ...
Коментар
-
Humppa написа:Не е за първи път! Да се надяваме, че ще се пообиграят и пренасторят за следващият мач! Че ще са доста важни мачове двата! Пък ако влезем в групите с тази игра ще ни тупат както Левски в ШЛ...
Коментар
-
Humppa
За мен последните 2 големи мача на ЦСКА бяха с действащият тогава европейски шампион - Ливърпул. Вярно, тук ни биха 3:1, но да бъдеш тогава на Васил Левски беше прекрасно изживяване. А и ЦСКА игра. А там повече от престжна победа с 1:0. В легловището на звяра!От там насетне - затъване и посредственост.Като се замисля - не, не искам да се класираме по-напред. Просто нямаме място в групите.Виж например БАТЕ, след като прескочиха сините, как се опъваха на Реал Мадирд!
Коментар
-
БАТЕ,ама БАТЕ играха така надъхани.Просто направиха красиви мачове и когато играха с Левски,аз бях за БАТЕ.Просто ме накефи тотално играта им !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa написа:За мен последните 2 големи мача на ЦСКА бяха с действащият тогава европейски шампион - Ливърпул. Вярно, тук ни биха 3:1, но да бъдеш тогава на Васил Левски беше прекрасно изживяване. А и ЦСКА игра. А там повече от престжна победа с 1:0. В легловището на звяра!От там насетне - затъване и посредственост.Като се замисля - не, не искам да се класираме по-напред. Просто нямаме място в групите.Виж например БАТЕ, след като прескочиха сините, как се опъваха на Реал Мадирд!Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Humppa
С риск да ме охулиш - Георги Чиликов.Много му се радвах, по времето му в ЦСКА. Чудесен играч. В Левски направи много. И нас ни е бил. Но както обичат на Герена да си гонят добрите футболисти - изгониха и него. Помниш ли, имаше един Пантелич, беше страхотен. Натириха го.Това май се превърна в тенденция за грандовете - от доста време не продават, а само гонят. А те са си виновни за тази ситуация. Купуват никаквици на кило, плащат им по найсет хиляди юро заплата, и кво...Данчо не е чак толкова добър, но наистина компенсира със сърце. Същото важи и за Пифа.Още един пример: помниш ли като Любо Пенев и Данчо Лечков облякоха пак червеният екип, макар и пенсионери, бяха най-добрите на терена... Звучи жалко, нали?
Коментар
-
Именно за това говоря ... Чилика и Стойчо направиха чудеса ... Чилика се надъхваше на скамейката и Стойчо в 67ма минута кат кимне с глава, влиза нашия, Велизар изпросва някакво статично и гола е факт ! Нямаше спиране това нещо ... всеки мач ... евала на Стойчо и Чилика просто ... Напълно съм съгласен с теб и точно за това говоря ... сърцето си е сърце ... винаги сме се славили със звездата на сърцето ... сега ме е срам да ги гледам тези със звездата на екипа ... А впрочем, къде е Ивчо Петров сега ? Защо пазеше оня рапунцел ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Humppa
-
nai7 написа:Humppa написа:Не е за първи път! Да се надяваме, че ще се пообиграят и пренасторят за следващият мач! Че ще са доста важни мачове двата! Пък ако влезем в групите с тази игра ще ни тупат както Левски в ШЛ...LiGuru написа:... Особено последните 20-25 години в ЦСКА има всичко, но не и сърце!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар