Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По добре да бяха паднали със тази игра не ги виждам докъде ще стигнат.Да се мъчиш със някъкви смешници 90 минути ебаси и отбора.

Коментар

Не е за първи път! Да се надяваме, че ще се пообиграят и пренасторят за следващият мач! Че ще са доста важни мачове двата! Пък ако влезем в групите с тази игра ще ни тупат както Левски в ШЛ...

Коментар

Humppa написа:
        Не е за първи път! Да се надяваме, че ще се пообиграят и пренасторят за следващият мач! Че ще са доста важни мачове двата! Пък ако влезем в групите с тази игра ще ни тупат както Левски в ШЛ...
        Не ми се вярва да се оправят нещата,едва ли ще има смисъл да се класират за групите ако ще играят така.

Коментар

Толкова си можем бе, какво сега Баку и Дери сити са си сериозни отбори няма какво да се заблуждаваме...
          N.Y. State of Mind

Коментар

Е така е ... но мене още ме боли сърцето като си спомня табелката от 4тия съдия с надпис "6" ... Но все пак беше Тулуза ... не отбор от ранга на Дери, Баку, БАТЕ, и така нататък ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

За мен последните 2 големи мача на ЦСКА бяха с действащият тогава европейски шампион - Ливърпул. Вярно, тук ни биха 3:1, но да бъдеш тогава на Васил Левски беше прекрасно изживяване. А и ЦСКА игра. А там повече от престжна победа с 1:0. В легловището на звяра!От там насетне - затъване и посредственост.Като се замисля - не, не искам да се класираме по-напред. Просто нямаме място в групите.Виж например БАТЕ, след като прескочиха сините, как се опъваха на Реал Мадирд!

Коментар

БАТЕ,ама БАТЕ играха така надъхани.Просто направиха красиви мачове и когато играха с Левски,аз бях за БАТЕ.Просто ме накефи тотално играта им !
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Humppa написа:
                  За мен последните 2 големи мача на ЦСКА бяха с действащият тогава европейски шампион - Ливърпул. Вярно, тук ни биха 3:1, но да бъдеш тогава на Васил Левски беше прекрасно изживяване. А и ЦСКА игра. А там повече от престжна победа с 1:0. В легловището на звяра!От там насетне - затъване и посредственост.Като се замисля - не, не искам да се класираме по-напред. Просто нямаме място в групите.Виж например БАТЕ, след като прескочиха сините, как се опъваха на Реал Мадирд!
                  Ам ... виждам, че и ти си ЦСКА-р ... кажи ми, брат ... освен Данчо, от отбора ни в момента, кой има сърце ? Винаги сме се славели, че сме играли от сърце ... сега кво ... играеме от джунглата ... некви черни ми се разкарват по терена и търсят банани ... Аз лично, не мога да кажа, че това е ЦСКА ... Просто не искам поименно да питам къде са играчите, играли със сърце за ЦСКА, защото ме е срам ... не си тръгнаха сами ... никога нямаше да си тръгнат сами ... изгониха ги ... Не ща и да чувам, че наричат Маркиньос ЦСКА-р
                  Fiat Forum Bulgaria

Коментар

С риск да ме охулиш - Георги Чиликов.Много му се радвах, по времето му в ЦСКА. Чудесен играч. В Левски направи много. И нас ни е бил. Но както обичат на Герена да си гонят добрите футболисти - изгониха и него. Помниш ли, имаше един Пантелич, беше страхотен. Натириха го.Това май се превърна в тенденция за грандовете - от доста време не продават, а само гонят. А те са си виновни за тази ситуация. Купуват никаквици на кило, плащат им по найсет хиляди юро заплата, и кво...Данчо не е чак толкова добър, но наистина компенсира със сърце. Същото важи и за Пифа.Още един пример: помниш ли като Любо Пенев и Данчо Лечков облякоха пак червеният екип, макар и пенсионери, бяха най-добрите на терена... Звучи жалко, нали?

Коментар

Именно за това говоря ... Чилика и Стойчо направиха чудеса ... Чилика се надъхваше на скамейката и Стойчо в 67ма минута кат кимне с глава, влиза нашия, Велизар изпросва някакво статично и гола е факт ! Нямаше спиране това нещо ... всеки мач ... евала на Стойчо и Чилика просто ... Напълно съм съгласен с теб и точно за това говоря ... сърцето си е сърце ... винаги сме се славили със звездата на сърцето ... сега ме е срам да ги гледам тези със звездата на екипа ... А впрочем, къде е Ивчо Петров сега ? Защо пазеше оня рапунцел ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Той мисля, че е контузен... Преди Пифа - Ненад Лукич

Коментар

Ichkin написа:
                          Винаги сме се славели, че сме играли от сърце ...
                          Трудно ми е да го повервам. Особено последните 20-25 години в ЦСКА има всичко, но не и сърце!

Коментар

nai7 написа:
                            Humppa написа:
                            Не ми се вярва да се оправят нещата,едва ли ще има смисъл да се класират за групите ако ще играят така.
                            Има смисъл, поне финансов. Да се оправят най-сетне тези батаци. Очевидно е, че ЦСКА е бил перачница за пари и комисионерско дружество. Сега чета, че ЦСКА дължали и на Пената 200 000 лв. Моите уважения към постиженията му, но никой наемен труд в България не заслужава да се оцени толкова високо.
                            LiGuru написа:
                            ... Особено последните 20-25 години в ЦСКА има всичко, но не и сърце!
                            Чак пък 20-25, поизсилил си се. Спомни си какви футболисти играеха в ЦСКА точно преди 20-25 години. Иначе за последните 10-ина години съм съгласен, че е така.Колкото до Ивайло Петров, като изключим природно страшния му поглед и пиперливи изказвания преди и след мачовете, за какви вратарски качества изобщо говорим ? Вратата на армейците е пазена от невероятни вратари като Джони Велинов и Илия Вълов, а защо не и сърбите Ненад Лукич и Деян Максич. Пифа е кръгла нула и не е вратар за отбор като ЦСКА. Това момче Чавдаров от Сливен има качества- ръст, рефлекс, всичко.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Айде от първите години на ’Демокрацията’, веднага след лудото ви поколение на ’80-те ...

Коментар

Очаквано приятен съперник за Левски - Дебрецен. Какво ли ни чака нас ? Бих си избрал азерския тим, макар че имам предчувствие за Генк.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X