Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пази го в мачове, в които има смисъл ... мачове в които предценqва, че ако изтегли 2ма назад и 3ма халфа зад тqх ... има нqкой от противниците, който е бърз и може да мине 2мата в средата или от нqкъде другаде ... Стойчо пази резултата с халфове, а не се затварq в полето си ... Стойчо знае. че трqбва да пусне Данчо в игра, защото сърцето му бие в червено-бqло и дори да е с два куци крака, ще направи повече от печката, коqто играе просто за да се лигави - да се прави на актриса през целия мач и да дразни както публиката, така и садията ... И един въпрос - след като успqва да задържи резултата такъв, че да ни върши работа - Къде е проблема ... И Стойчо прави грешки, но адски го уважавам като треньoр !
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Бах м..у, тъкмо ме спряха милиционери и ПСВ вкара гол в продължението.Иначе съм много доволен от прогнозите си, само дето тва ПСВ ме прецака.А ЦСКА голям зор ги чака.
      Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Почина сър Боби Робсън. Жалко - отиде си страхотен треньор и човек. Пазя спомените си за него от времето, когато беше треньор на Англия 1982-1990 г, треньор на Барса, Нюкясъл. Всички играчи казваха, че е много благороден и добър човек. Вечна му памет.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

За пореден път мога да кажа, че мястото ни не е в Европа. Не говоря като фен на ЦСКА, а като човек, "интересуващ" се от български футбол. Е, не знам само ЧМ как играра с ПСВ. Но и след снощния мач, който гледан на Националния стадион, положението е критично. Никаква креативност, пълен хаос и най-лошото - липса на желание. Единици бяха хората, които нещо правеха. Дери си играха чудесно - 4-1-4-1 и на моменти 4-3-3. Просто като по учебник. Дойдоха за 0:0 и при малко повече късмет можеха да си тръгнат при този резултата. Очаквам изключително труден реванш. Тогава сигурно ще атакуват... Пък да видим след седмица.
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Я, този път след мача-никави коментари!Та да споделя аз нещо: Снощи по време на мача аз играех на едно от игрищата на "Българска армия" (така ще го наричам, не с епитети).Голям дъжд беше и изпуснах мача. Но за сметка на това шумна червена агитка гледаше наблизо Левски-Баку. И то бяха едни песни за Левски, едни скандирания (не чувах какво пеят). Голяма чест за нас! Хората се подготвяха да празнуват евентуалния провал на Левски. То като няма за какво да празнуват или пък това им е по-скъпо от успехите на ЦСКА-така да бъде. Викам си, ако загубим ще зарадваме поне тези нещастни душици, явно не видели радост скоро (Бате и Жилина бяха миналата година, а на друго не знам на какво са се радвали скоро). И изведнъж тази потенциална злобна радост секна.... И ТОГАВА РАЗБРАХ, ЧЕ ЩЕ ИМА РАДОСТ ЗА МЕН!!!!САМО ЛЕВСКИ, АЛЕ, АЛЕ, АЛЕЧЕСТИТО ЛЕВСКАРИ!!! ЗА НИВОТО НА РОДНИЯ ФУТБОЛ -ПОСТИГНАХМЕ УСПЕХ!!!!И успех на Черно море довечера!

Коментар

yonkok написа:
              ЧЕСТИТО ЛЕВСКАРИ!!! ЗА НИВОТО НА РОДНИЯ ФУТБОЛ -ПОСТИГНАХМЕ УСПЕХ!!!!
              Добре де, разбирам, че се радвате, но какъв успех е това - да отстраните някакъв напълно нещастен отбор, за който не сме и чували до преди месец? Всъщност, ако броим това за успех, а не за рутина - значи ние сме по-зле във футболно отношение и от Азърбейджан, и от Фариорските острови...

Коментар

Отивам на мача ПСВ - Ч.море. Взели са ми билет. Наканих се, ама ПСВ я дойде-я не дойде в Бургас. Все пак не съм оптимист - ще паднем с 0:2. взех си старите шалчета на Нефтохимик - да са в тон със зветовете на Черно море. :D :D
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Humppa написа:
                  yonkok написа:
                  Добре де, разбирам, че се радвате, но какъв успех е това - да отстраните някакъв напълно нещастен отбор, за който не сме и чували до преди месец? Всъщност, ако броим това за успех, а не за рутина - значи ние сме по-зле във футболно отношение и от Азърбейджан, и от Фариорските острови...
                  По-зле не, но не и достатъчно добри за да ги преодоляваме с рутина. Това е проблема-от тези отбори сме по-добри технически, но това въобще не означава, че ще ги бием без проблем. Според мен това е реалността и нивото на нашия футбол. За това се и радвам-на сравнима база сме постигнали успех. За нещастие не гледах мача, че да коментирам колко сме били по-добри.

Коментар

Humppa написа:
                    yonkok написа:
                    Какво е общото между Левски и мекотело ? - И на двете не им трябва кости !!! Това не беше победа.Как може да се твърди че сме постигнали успех в родния футбол ! Та ние не можем да се класираме за световно !!!!
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

44 минути ЦСКА-то голем зор...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

То само от зор да не стане поЗОР

Коментар

Май нататък отива работата След 45 минути ще видим....
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Чудя се, Маркиньос може ли да вкарва голове, или само може да пропуска....Едит: Ех, трябва да го похуля във форума, че да вкара

Коментар

Humppa написа:
                              Чудя се, Маркиньос може ли да вкарва голове, или само може да пропуска....Едит: Ех, трябва да го похуля във форума, че да вкара
                              eeeee, той Маркиньос взе че вкара 0-1 за ЦСКА-то! Маркиньос изстреля изстински снаряд от пряк свободен удар на 30-ина метра, като топката влезе в долния десен ъгъл на Дохърти...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Упс, деритата изравниха.... Ще се пържим докрай....

Коментар

Working...
                                X