Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре, че беше съдията и Гошко-вратарчето. Сега ще ги видим и нашите хубавци срещу Дери Сити утре...
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

А за ЦСКА ще се въздържа от коментар засега, просто не съм ги гледал скоро и не знам как играят. Но политиката на клуба продължава да бъде повече от мътна: купихме половината титуляри на Сливен и Ботев. С играчи от опашкарите ли ще връщаме шампионския имидж и най-вече дух на ЦСКА ? Разбирам да вземем някоя голяма звезда, обещаващ талант, дори да е от Б група. Но да пазаруваш на килограм от средняшки отбори ми се вижда повече от странно . И няма ли най-накрая да започне на чисто този отбор, без скандали, без неизплатени суми към бивши и настоящи играчи. Имам чувството, че след Боби Станков не сме имали достоен ръководител, мениджър начело на клуба.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
        ...Бербатов, но не и с безумното му пускане в игра като плеймейкър. На този си пост Берба е абсолютно безполезен поне в националния отбор. Да имаш такъв тежък висок таран като него е цяло богатство, което просто се пилее...
        Фергюсън връща Бербатов в центъра на атаката. Обясних едно-друго на сър Алекс и виждам, че се е вразумил :D .

Коментар

yonkok написа:
          Проблем беше този бразилец ...
          Е па - много генерално ги решавате проблемите
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
            yonkok написа:
            Проблем беше този бразилец ...
            Е па - много генерално ги решавате проблемите
            :D Давам прогноза: ЦСКА-Дери 1:0ПСВ-Черно море 0:0
            Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

И аз очаквам ЦСКА да победят. Искрено стискам палци за Черно море. Дано устискат 0:0!

Коментар

Черно Море дори мисля,че имат сили за един гол.За ЦСКА нищо не мога да кажа,защото това е един чисто нов отбор.Дано да победят поне с 2-0.Да знаете дали ще ги излъчват по телевизията?

Коментар

willow75bg написа:
                  Черно Море дори мисля,че имат сили за един гол.За ЦСКА нищо не мога да кажа,защото това е един чисто нов отбор.Дано да победят поне с 2-0.Да знаете дали ще ги излъчват по телевизията?
                  Ще дават ЦСКА-Дери Сити от 20.00 часа по РИНГ или ПРО БГ

Коментар

willow75bg написа:
                    Не вярвам Черно море да вкарат, едва ли и ще излязат с атакуваща тактика. Контрите са си контри, ама все пак говорим за футболен отбор (ПСВ), а не за нашите "грандове".

Коментар

До колкото знам ЦСКА - Дери Сити ще бъде излъчен по Про.бг. Иначе аз ще съм на стадиона. :D За ПСВ - Черно море из форумите даваха някаква RTL7. За него вече не знам. Иначе се надявам ЧМ да направят хубав мач с ПСВ. Помним Локомотив срещу Фейенорд. Очаквам ЦСКА да спечели трудно.
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Дано да ни пребият като кучета, за да не се излагат после срещу някой друг. И да си седнат на гъзовете, и да ритат футбол. Трябва всички български отбори да ги накажат с 10 години лишаване от евротурнири и кръчми.

Коментар

ogi28b написа:
                          Дано да ни пребият като кучета, за да не се излагат после срещу някой друг. И да си седнат на гъзовете, и да ритат футбол. Трябва всички български отбори да ги накажат с 10 години лишаване от евротурнири и кръчми.
                          Или пък да кръстят турнирите "Европейски турнири по футболна мъка", "Европейски турнири по футболен зор". Как ми се ще да срещна Йовов и да го питам: "Г-н Йовов, аз съм аматьор и се спъвам по веднъж на мач, как Вие, порфесионалистъ, се спънахте три пъти в мача срещу най-скъпите защитници в света?"

Коментар

Не знам за вас, но аз тръгвам за Националниq ... стискайте палци, `е дери сити не са като ... вие си знаете .... да не споменавам имена
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                              Не знам за вас, но аз тръгвам за Националниq ... стискайте палци, `е дери сити не са като ... вие си знаете .... да не споменавам имена
                              Дано да не са, че иначе ще паднат едни щеги и закачки Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Хайде на прогнозите. Засега се колебая между 5:1 за ЦСКА и 6:6 :D .

Коментар

Working...
                                X