Дават Левски и Баку по Канал 1.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знам що за "човек" трябва да е Рабех, за да изрита противник в лицето, без малко да го убие и след това невинно да вдига рамене. Изключително грозна картинка. Мога да я сравня с изцепката на Тони Шумахер срещу Патрик Батистон.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Това сега ще кажете че е пристрастно, ама ако си представим че играят Шарльороа, срещу Расинг Сантандер, - това си беше 200-%-ва дузпа с червен картон, според официалния правилник на ФИФА:* Опасна игра тип "шут в главата", когато топката е висока над главите и на двамата футболисти - изцяло грешка на защитника (или на този който рита другия в главата). Това се наказва задължително с нарушение и жълт картон за опасна игра. * Като нарушение в наказателното поле - винаги се счита, че е 1 степен по-тежко - отсъжда се дузпа, а жълтият картон става червен. Преди да почнете да се заяждате, консултирайте се с футболен съдия дали наистина е така.
Коментар
-
snake написа:Не знам що за "човек" трябва да е Рабех, за да изрита противник в лицето, без малко да го убие и след това невинно да вдига рамене. Изключително грозна картинка. Мога да я сравня с изцепката на Тони Шумахер срещу Патрик Батистон.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Humppa написа:Абе колега и аз съм фен, и аз съм ходил по стадиони и мен са ме гонили да ме тупат Но преди години мирмията за мен беше все едно съм на Каракорум, себа същите отбори се равняват на изкачването ан най-високата точка на Холандия - от 8 000 метра да слезеш на 200 метра...Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
yonkok написа:Тук имаше игра за топка и навеждане на глава.
Коментар
-
yonkok написа:snake написа:Не знам що за "човек" трябва да е Рабех, за да изрита противник в лицето, без малко да го убие и след това невинно да вдига рамене. Изключително грозна картинка. Мога да я сравня с изцепката на Тони Шумахер срещу Патрик Батистон.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
[quote="snake"][quote="yonkok"]snake написа:Не знам що за "човек" трябва да е Рабех, за да изрита противник в лицето, без малко да го убие и след това невинно да вдига рамене. Иетовната история определено не е еднакво. При случая Шумахер-Батистон ставаше дума за полуфинал на Мондиал 82.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
yonkok написа:Идеята ми беше да открия разликите междо Шумахер и Рабех, все пак да не сатанизираме втория до ниовото на онова култово влизане.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар